מסנן אבנית לברז הראשי בבית

ronchikit

New member
מסנן אבנית לברז הראשי בבית

מי? מה? למה? כמה? בקיצור זה הכל עבודה בעניים או שיש דברים בגו?

Rשף

New member
בבקשה

מי- את או האינסטלטור מה- סיליפוס למה- ככה כמה לא יותר מדי המתקן היחידי שכנראה עובד הוא זה שמעביר את המים דרך כדוריות סיליפוס, הוא לא מוציא את האבנית אבל היא לא מזיקה יותר. דורש תחזוקה מדי פעם. אישית אני לא אוהב שמוסיפים לי חומרים למים, גם אם הדבר נהוג ומאושר למערכות מים גדולות וציבוריות.

יש לתמי 4 מסנן אבנית דירתי

ללא תחזוקה וללא הכדוריות . מומלץ ביותר! חסכון של 2 נקיונות של הדוד שמש מחזיר את המחיר

Rשף

New member
האתר שלהם לא מזכיר אבנית

רק "מוצקים". עד כמה שאני זוכר יש שתי שיטות מקובלות- הכדוריות ומגנטים למינהם (עם או בלי חיבור לחשמל), אני לא מאמין בשיטות בלי הסבר מדעי כמו המגנטים לכן נשארנו עם שיטה אחת

בינא

Member
אבנית במים - בעד ונגד

בעד - האבנית במים נותנת לנו סידן לעצמות. - האבנית סופחת אליה חומרים אחרים ובכך מנטרלת אותם. - האבנית במים אינה "אויב" אבל היא שם. נגד * האבנית סותמת צנרת פלדה הקיימת ברוב הבתים בישראל ביוחד הישנים. * האבנית מופרדת עם חימום המים לכן היא תשקע בקומקום ועל גוף החימום של מכונת הכביסה ושל דוד המים החמים. קיים סוג של מסננים בשוק, המגיע עם ליבה של מתכת אצילה, אשר גורמת למצב בו כשהמים עבורים מעליה בזרם לכיוון הבית, משתנה המבנה הכימי של האבנית ולכן היא אינה מתגבשת בקומקום או בדוד המים החמים או במכונת הכביסה, אלא שוקעת מפוררת ואינה נדבקת בכלים האלה ולכן קל מאוד להוציא אותה. מסנן כזה של "עמיעד" מורכב בביתי ובתים אחרים עליהם פיקחתי בעת הבניה, מזה יותר מ-10 שנים ומוכחת פעולתו. האבן בקומקום מתנתקת בקלות מתחתיתו, גוף החימום של מכונת הכביסה עובד כמו חדש והאבנית יוצאת כחול יחד עם המים שהמשאבה זורקת בסחיטה ומדוד המים החמים הוצאנו "חול" בעת בדיקה תקופתית שלו, ע"י פירוק גוף החימום אשר היה נקי מאבן. המסנן של "עמיעד" מכיל רשת סינון בעובי המונע מעבר לכלוך וגרגרי דקים, הוא קל לפתיחה וניקוי בשטיפה (פעם בחודש-חודשיים), כשמרגישים ירידת לחץ מים בממטרות הגינה, או שומעים שהניאגרות מתמלאות לאט מהרגיל. המסנן "עוטף את הליבה והמים עוברים מעל לליבה, דרך המסנן אל המוצא לכיוון הבית. פעולת זרימת המים היא הגורמת לתהליך "פירוק" האבנית.

אתה גם מומחה לתזונה ?

מינרלים לא נקלטים בגוף אלא אם עברו עיבוד צמחי = דרך צמחים . זה כמו להגיד שבשביל לקבל ברזל צריך למצוץ מוט ברזל . סידן גם לא ניקלט טוב ממוצרי חלב קל וחומר ממים .

train

New member
לגבי קליטת מינרלים את הצודק

אבל ידוע על פי מחקרים שבארצות בהם מי השתייה "רכים" זה פוגם בבריאות התושבים. לכן כנראה שיש תפקיד מסויים לאבנית בגוף. וידוע גם שמים מזוקקים אינם טובים לבריאות.

היה לי את הפילטר שלהם עם הכדוריות

והם התקשרו אלי להציע לי את הפליטר ללא הכדוריות . מאחר ואין לי בית משלי כרגע , לא קניתי אותו . לא צריך להתפלסף על הנושא, הרי זה קל ביותר לבדוק אם הפילטר עובד או לא , בעזרת הקומקום החשמלי .

gor70

New member
תמהיל - מצורף קישור

ראינו אותם (כולל הסבר ודוגמאות) בתערוכת "בילדינג 2006" והשתכנענו. ברגע שהבניה תסתיים נבצע התקנה.

למעלה