מיקרון זה יחידת מידה. ואין מסננן מיכני שמוציא או מונע אבנית. הייתי מעוניין שתתני יותר פטים איפה מורכב בית המסנן על מנת שאני אוכל להמליץ לך על מסנן מתאים.
המסנן שאני מחפש הוא מסנן כמו שנמצא בתוך הקומקומים החשמליים האמור לסנן את האבנית. השימוש הוא לכמויות קטנות של מים (על מנת שהתינוקת שלנו תשתה יותר מים ופחות אבנית) לפי מה שראיתי מסנננים כאלו קיימים כי עובדה שמייצרים אותם בתוך קומקומים חשמליים. השאלה היא היכן ניתן לקנות מסנן כזה (רשת דקה מאוד - בד"כ פלסטית) על מנת לשים את המסנן בפתח הבקבוק בהכנסת המים המורתחים.
יש לי בבית מכשיר סינון מים בשיטת "אוסמוזה הפוכה" מי השתיה אינם מכילים אבנית (הקומקום החשמלי מבריק מבפנים) , חיידקים, וירוסים ומתכות כבדות. העסק לא זול אבל בהתחשב בטיב המים בארץ - כדאי.
שכתבת קודם. הרשת בקומקום מסננת רק את האבנית שנוצרה לאחר הרתחת סידן וחומרים אחרים במים. כל פיסת בד מקופלת ל-4 תבצע את העבודה ואפילו טוב יותר מהרשת בקומקומים.
פיסת בד עלולה להפריש חומרים שיתפרקו ממנה כתוצאה מהמים החמים.אני לא ממליץ. לגבי מערכת התפלת מים בשיטת האוסמוזה ההפוכה כמו שהוזכר כאן היא השיטה המומלצת ביותר לטיפול במי השתיה. המחירים בשנים האחרונות ירדו באופן משמעותי. נכון להיום ניתן להשיג מערכת מורכת בעלות של כ1600 ש"ח.כאשר אין צורך להרתיח מים אחרי טיפול במערכת הנ"ל. אני אשמח לפי בקשה לפרט על אופן ודרך הפעולה של המערכת. במערכות הקיימות בשוק היתה בעיה טעם שנבעה מחוסר מינרלים. נכון להיום יש אביזר שמוסיפים למערכת קיימת שנקרא : מינרליזטור. הוא מחזיר מינרלים חיוניים למים. המינרלים שנמצאים בתוכו הם טבעיים לחלוטין ולאביזר יש אורך חיים רק . עד חמש שנים