מסעדה באזור חיפה

LaLa5555

New member
מסעדה באזור חיפה

שלום לחברי הפורום, ביום שבת אנחנו צריכים להיות באזור קרית חיים בערב.
חשבנו לפני כן לאכול באזור חיפה ואני צריכה את עזרתכם במציאת מקום כי אני ממש לא מכירה את אזור חיפה והקריות.
בא לי מקום נעים וטעים,ידידותי לצמחוני (אבל לא רק צמחוני) ואם גם יש נוף יפה אז זה בכלל בונוס ענק.
עדיף לא איטלקי כי בן זוגי לא אוהב.
תודה!

trilliane

Well-known member
מנהל
נסו את הנמל 24. אין נוף (אין חלונות החוצה...) אבל נעים בפנים

ואם רוצים מנות צמחוניות/טבעוניות אפשר לדבר איתם מראש (בכל מקרה מומלץ להזמין מקום) והם יכולים להיערך בהתאם.

מסעדה עם נוף יפה (מול הים) היא איטליאנו דה-לה קוסטה, אבל ביקשת לא איטלקי...

אני אוהבת גם את "סינטה בר" (על ציר הכרמל, יש חלונות לרחוב...) אבל כפי שניתן להבין משמה, היא יותר ממוקדת בשרים. בעבר שמעתי שההמבורגר הטבעוני שלהם מוצלח, אבל אין לי מושג מה הם מציעים לצמחונים.

pix37

New member
גולדן קוראל ברכבל העליון בסטלה מאריס

זו אינה מסעדת פאר מפונפנת אבל היא עונה על כל הדרישות שלך.
הנוף מדהים של כל מפרץ חיפה עד עכו
האוכל הוא דגיה משודרגת כלומר פלטת סלטים ענקית לפתיחה שעשויה להשביע כל צמחוני לבדה.
למנות עיקריות יש דגים או בשר או פסטה צמחונית.
ואם את צמחונית ולא טבעונית אל תפספסו את הכנאפה תוצרת בית לקינוח.

חשוב מאוד כאשר אתם מזמינים מקום בקשו שולחן ליד החלון

החתולית

New member
בלי נוף: וניה בעיר התחתית

השף הוא עודד חצבני שהיה הבעלים של הוויין בר בתל-אביב וכולא בחיפה. שלחתי לשם זוג חברים שנהנו מאד.

sweetdreams

New member
וואלה, כמה זמן הוא נמצא שם? והשף הקודם (שחר) כבר לא בווניה?

ההתרשמות הראשונה שלי מהם היתה ממש לא משהו (בלשון המעטה), אם כי האוכל לא היה עיקר הבעיה. אבל אולי אם התחלפו שם האנשים, אז זו הזדמנות טובה לחזור ולנסות שוב.

החתולית

New member
משהו כמו חודשיים

שווה לנסות, לדעתי. שלחתי לשם את החברים כי אני מכירה את המטבח של חצבני, והם נהנו מאד.

sweetdreams

New member
, טוב לדעת.

LaLa5555

New member
תודה רבה על ההצעות.

בסוף אכלנו באום כולתום בשדרות מוריה.
בן הזוג הסכים ללכת למקום טבעוני לגמרי ואני נהנתי מהבחירה ומשפע האפשרויות שהיו לי בתפריט.

למעלה