מסעדה בצפון

12345

New member
מסעדה בצפון

אני לוקחת את חבר שלי ליום הולדתו לבקתה בצפון במושב רמות אני מחפשת מסעדת בשר טובה או דגים - כשרה שאפשר לאכול באמצע שבוע , אבל לא בטבריה ולא סתם מסעדה אלא משהו טוב , אני אשמח לקבל הצעות לרעיונות

לוטמניה

New member
הבית!!!!

איך שאני אוהבת שאלות שמתקשרות אליי!!!!(כי אני מהצפון) את תתקשי למצוא יותר מידי מסעדות כשרות בצפון כי מדובר במקום מאוד מתוייר בשישישבת ואין להם סיבה טובה לא לפתוח בשבתות אבל... בקרית שמונה (בערך 45 דק´ מרמות) יש מסעדה בשם "אש -בש" כשרה ומדהימה. הבשר האיכותי מוגש על חרבות ענקיות ויש כוסות וצלחות ענקיות ולחמים וסלטים וצ´יפס אמיתי,אמיתי והמחירים עממים. המסעדה מפוצצת בימי חמישי ובכלל באמצע השבוע גם ותמיד כדאי להזמין מקום. אולי זה לא כל כך קרוב ע"פ המרחקים במרכז ,אבל בצפון 45דק´ זה לא כל כך הרבה כי הכל רחוק וההנאה באמת מובטחת. יש מסעדות טובות יותר קרובות שהבשר בהם כשר אבל פתוחים בשבת. אם את רוצה אני אוכל לספר לך גם עליהן. בתאבון!

12345

New member
תודה ועוד שאלה

קודם כל תודה על המידע אבל אני חושבת ש- 45 דקות זה הרבה לארוחת ערב בהנחה שאנחנו בקושי 24 שעות בצפון , אנחנו ישנים שם רק לילה אחד כי אנחנו לומדים , אני בהתלבטות או לבשל ארוחה או לקחת אותו לארוחה אם כי אני אבדוק את המקום שהצעת לי אם יש לך עוד רעיונות , במיוחד משהו שליד מושב רמות זה יהיה טוב , אפילו לא כשר

לוטמניה

New member
אם ככה....../images/Emo21.gif

יש את מסעדת ה"בוקרים" בקיבוץ מרום גולן-מסעדה יקרה קצת אבל ממש,ממש,ממש שווה כל שקל. מסעדה מאוד מפוסמת וכייפית זו ה"דונה גראציה" בטבריה (אני יודעת שלא רצית טבריה-אבל זו באמת מסעדה מאוד ברמה ומאוד מפורסמת.) עוד אחת בטבריה ממש טובה זו מסעדה שנמצאת מול ה"לידו" על החוף. נורא קל להגיע עליה והאוכל מדהים@@@@@(לא זוכרת את השם-אבל היא בדיוק מול הלידו-אין בעיה למצוא אותה ככה,תשאלי כל טברייני). שיהיה בתאבון.....

s p i n

New member
כבר עשינו הכל

כל הדברים שהצעתם מקסימים אבל אנחנו זוג מאוד פעיל וכבר הספקנו לעשות כל מה שציינת מסעדות{"הבוקרים " באמת מסעדה מצויינת ואגב החבר שלי טבריני ואנחנו כבר מכירים את כל המקומות הללו} צימר בית מלון לבשל אחד לשני ראינו את השקיעה גם בארץ גם בחו"ל גם בחוף הים וגם על הר וגם עד לא מזמן המצב הכספי שלי אפשר לי את כל זה כעת..........

למעלה