מסעדה? המלצה?

רחלילי

New member
מסעדה? המלצה?../images/Emo92.gif

אני מחפשת המלצה למסעדה במקום כייפי ונעים (לא ברור לאיזה שעה ביום - כנראה ערב אולי צהריים) מקום עם אווירה ועם אוכל כייפי. ממש לא חייב להיות בתל אביב. יכול להיות במקום שקט ונעים מחוץ לעיר, סביב אזור השפלה גם כולל אזור מודיעין או דרום שפלה או באזור השרון. לא חייב להיות מהמקומות הכי "אינים" שכל המי ומי הולך אליהם! פשוט שיהיה לנו נעים לחגוג בו יומולדת לאישי. אז הנה אתגר. ותודה מראש.

אתי@

New member
יש בראשל"צ על חוף הים 2 מסעדות

האחת פרנצ´סקה - איטלקית נפלאה, השניה fish שהיא מסעדת דגים ובשרים. עד היום לא שמעתי מילה רעה על אחת מ-2 המסעדות - טעים, נעים, רגוע, שירות מעולה, מחירים נוחים. ואני מכירה די הרבה אנשים שהיו ב-2 המסעדות... אנחנו היינו רק בפרנצ´סקה והיה נפלא, מאוד ממליצה על רביולי בטטה שלהם. למי מזל טוב

אמיקה

New member
מצטרפת להמלצה - פיש נהדרת!

בפרנ´סקה עוד לא הייתי כי אחרי הפעם הראשונה בפיש, אם כבר הגענו אז לא יכולנו לוותר על פיש. גם המחירים הגיוניים. עוד בראשל"צ - "רוטשילד", ברח´ רוטשילד. אם כי מזמן לא הייתי ...)טובה, צרפתית אם אני לא טועה בהגדרה, קצת יקר אבל שווה. מסעדה רומנטית לאללה שכבר המלצתי עליה כאן - אל פאסו בפלורנטין, איטלקית מקסימה. תכף אני אזכר בעוד...

מיכלכהן

New member
המלצה חמה..

יש לי כמה.. אם אתם בחשק לשרוף קצת כסף אז אני ממליצה על שתיים: קימל - ליד כלבו שלום קופי בר - ברחוב יד חרוצים (ליד המסגר) אם בא לכם משהו קצת יותר ביתי, אני ממש ממליצה על המסעדה הקבועה שלנו "עדנה" ברמת השרון. המחירים ממש סבירים, האוכל מצויין (חובה לקחת את הלחם בהתחלה) גם לצהריים וגם לערב. בכל המסעדות חובה להזמין מקום.

switch

New member
יש מסעדה ממש חמודה

ומיוחדת בדרך לירושלים שנקראת "קלע דוד" מאוד מומלצת. מסעדת קלע דוד, גבעת ישעיהו. טל´: 9994848 - 02

switch

New member
זהו שאני לא בדיוק יודעת

איפה זה, אפשר להתקשר ולברר. יש שם אוכל מגוון - סטייקים, קישים, פשטידות, סלטים ועוד. מסעדה ביתית כזו של זוג (נדמה לי) שהחילטו לפתוח מסעדה.

rinutza

New member
יש מקום מקסים שנקרא "תפוז" במושב

בצרה באזור השרון. זה קפה-מסעדה שנמצא ממש בתוך פרדס של המשפחה - ממש מקסים ורומנטי. מחר אני מתכננת שם ארוחת בוקר אז אני אוכל לדווח לגבי האוכל.

שמופית

New member
"תפוז" - המקום אכן מקסים,

במיוחד בשעות היום, שאפשר לראות את כל הירוק מסביב. אבל האוכל רחוק מאוד מלהיות חוויה קולינרית וגם השרות לא תמיד מוצלח.

rinutza

New member
יש מקום מדהים שנקרא "תפוז"

זה נמצא במושב בצרה באזור השרון. זה קפה-מסעדה שנמצא ממש בתוך פרדס תפוזים של משפחה מהמושב - מקום מקסים. מחר אנחנו שם לארוחת בוקר אז אני אוכל לעדכן בעוד פרטים לגבי האוכל.

יעלי2

New member
מסעדה מצוינת בהרצליה

מסעדת חסילון - הרצליה פיתוח (איך שנכנסים לאיזור , פונים שמאלה ברחוב הראשון ונוסעים עד סופו. המסעדה בצד ימין. ארוחות טעימות. מבחר מגוון מאוד מאוד של אוכל: דגים, בשר, פירות ים. היתרון: יש תפריט במחיר קבוע של כ 75 ש"ח לאדם והוא מכיל מס´ מנות ענק. אם לא רוצים לשלם סכום כזה אפשר להזמין מהתפריט הכללי ואז כל מנה עולה בנפרד. גם אז המחירים לא בשמיים אם כי יותר יקרים. השירות מצויין ואכפתי, המקום הוא מסעדה לכל דבר וענין (לא בית קפה) והאוכל טוב מאוד. למי שאוהב מרק אני ממליצה על מרק העגבניות ובענין פירות הים יש שם מנת פתיחה אדירה של מבחר פירות ים מוקרמים בפרמז´ן בתוך כונכיה. לעיקרית למי שלא אוכל דגים יש פילה יען מעולה. זה רק קמצוץ ממבחר המנות. מקווה שעזרתי.

rinutza

New member
../images/Emo45.gif אחת המסעדות האהובות עלי

עשית לי חשק לאכול את אחת ממנות הרשימפס המדהימות שלהם (שיש כל כך הרבה סוגי רטבים שתמיד קשה לי לבחור).

יעלי2

New member
אכן, אכן ../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif, אכלנו שם אתמול

היה טעים, אבל כמעט נרדמתי על השולחן ולא גמרתי את המנה העיקרית מרוב שהתמלאתי מהראשונות והלחם. יללה, תלכו, תפנקו את עצמיכם.

smochkin

New member
בצל ירוק בנמל תל אביב

מלא מלא אוכל טעים, לא ממש יקר, ויושבים ממש ליד המים!

למעלה