מסעדה טובה

מילי7

New member
מסעדה טובה

יוצאים לאבירים לכמה ימים האם יש למישהו להמליץ על מסעדה טובה ורומנטית ובכלל על דברים מעניינים באזור לזוג (בלי ילדים) תודה!

רואה43

New member
תיסעו עד לדרוזים ...

וגם שם לא מי יודע מה במיוחד בבוקר, או יותר רחוק..

כנסו לאתר שלי וצרו קשר

www.gofer.co.il -= מחר טיול פתוח לצפת וראש פינה - הרשמה חובה. לאכול בסביבה - אצל אמיל בבית 052-3241938 אלומה - צרפתית אנינה בין כפר ורדים לתרשיחא.

חזרנו עכשיו מאבירים

אכלנו בשישי בערב במסעדת אלומה. אוכל טוב, אווירה צרפתית, די יקר, חובה להזמין מקום מראש. לילה לפני הזמנו לצימר ארוחת ערב מאחת המשפחות בישוב, יש סוגים שונים של ארוחות. אם עוד לא נסעתם אני אשמח להמליץ.

מילי7

New member
בהחלט אשמח

אנחנו נוסעים בסוף השבוע הקרוב איפה ישנתם באבירים? מה מומלץ באלומה? וכן - אשמח לקבל פרטים על ארוחה לצימר. נהנתם?

אז ככה

התארחנו אצל במקום ביער בצימר האבן שהיה פשוט מדהים!!! באתר שלהם לא רואים כמה הוא יפה. הגענו בדיוק בזמן הפריחה ויש שם גינה פראית עם כלניות, רקפות, ותבלינים. נוף מדהים! הזמנו שני טיפולי מסאז' ביום חמישי מצוות חלומות. אם אתם מתכננים על מסאז' אני אשלח לך מסר. בערב הזמנו ארוחה מרוקאית מנונה באויר. היה טעים אבל קצת יקר לטעמי למה שקיבלנו. בבוקר של שישי לא הזמנו ארוחת בוקר כי נסענו לטיול מוקדם אבל בדרך עצרנו בעין כמונים וקנינו גבינות ויין. באלומה הזמנו למנה ראשונה את לחם הבית שהגיע עם חמוצים מעולים שהם עושים במקום וחמאה וסלט ירוק שלא היה בכלל משהו מיוחד. למנה עיקרית הזמנתי רביולי שהיה טעים ובן הזוג הזמין אנטריקוט ברוטב פלפלת שגם כן היה מוצלח. היינו כ"כ מלאים שויתרנו על קינוח. בנוסף, האווירה הייתה טובה והשירות היה מצויין. בשבת בבוקר הזמנו ג'חנון לבקתה. הבנתי שיש מאפיה טובה בדרך מפסוטה לאבירים, אבל לא היצא לנו לנסות. אנחנו מאוד נהננו, אבל היה קצר מדי... איפה אתם ישנים?

מילי7

New member
אנחנו ישנים בבית באבירים

זה כולל ארוחת בוקר אשמח בהחלט לקבל את הפרטים לגבי המסז' נראה לי שאולי נעשה טיול קטן באזור בשבת. מישהו ממליץ על טיול? משהו של שלוש ארבע שעות - רצוי מעגלי ולא קשה מדי

aviro

New member
אתה בטוח שהייתם בנונה באוויר?

עד כמה שידוע לי המסעדה הזו סגורה כבר שנתיים,אלא אם כן אתה מספר על טיול מלפני שנתיים

הטיול היה לפני יומיים לא שנתיים

וכן אני בטוחה שהזמנו מנונה באויר, אני לא יודעת אם יש או אין מסעדה כי הזמנו ארוחה לצימר בעקבות המלצת בעלי הצימר.

נונה סגורה כבר 3 שנים! אבל....

אבא שלה פתח שירות קייטרינג למפעלים. אולי הם התחילו גם עם צימרים...????

למעלה