מסעדה כשרה בחיפה

Pluplu

New member
מסעדה כשרה בחיפה

יש סיכוי להמלצות למסעדה כשרה בחיפה? לא מצאתי כלום במנוע חיפוש.
לא חייב להיות fancy, רק טעים
 

pix37

New member
חיפה די רעה לשומרי הכשרות - אבל יש חלופות

אין כמעט אופציות שלא לדבר על טובות, אבל המקומות המובילים הם כדלקמן:

BP - בצמת קרית אתא - מסעדה בשרית - סוג של ביסטרו מודרני שלא מעליב את הסועדים בו.

ביגה - מרכז חורב - הלב של הציבור הדת"ל העמיד בחיפה - בית קפה חלבי דגים שלרוב מגיש אוכל נחמד מאוד במגבלות הז'אנר.

אצל בני - רח' החלוץ - מסעדת פועלים (כך שפתוחה רק בצהריים) אוכל ביתי מבושל ועל האש במובן הטוב של המילה.

אם אתם מוכנים לצאת מחוץ לחיפה - הסניף הכשר של רפאלו בקריון נחשב מסעדה איטלקית מוצלחת. (אני לא אוהב את היד של הטבחים של רפאלו אבל אחרים אוהבים מאוד)

שני מקומות נוספים שלרוב זוכים לביקורות צוננות.
בן עזרא הדייג בעתלית (הם קוראים כאן ולכן סביר להניח שיתקיפו אותי) אבל התפרסמו עליהם רצף ביקורות לא טובות.
אל גאוצ'ו - ברח' יפה נוף - מסעדה שלא אכלתי בה כבר שנים - אבל היו עליה כמה ביקורות לא מוצלחות וחברים שהיו קטלו. מדובר במסעדת בשר.
 

חיפאית88

New member
בקשה בעייתית

האופציות כמו שרשמו לך די מצומצמות ולא מזהירות.
&nbsp
יש את אל גאוצ'ו במרכז הכרמל, שאלתיאלי על הטיילת בחוף, הסינית הכשרה במלון ביי-וויו ויחסית לאחרונה נפתח בית קפה כשר איפה שהייתה "כפיות" ז"ל, נדמה לי שהשם הוא "קפה נוף".
&nbsp
בקריות יש יותר אופציות לדעתי.
 
נהוג להפנות פה לפורומים אחרים של תפוז?


ממש לפני כמה ימים היה שרשור לגבי מסעדות כשרות בחיפה בפורום "מבשלים כשר", תחפשי אותו.
 
למעלה