מסעדה כשרה למאה איש קרוב לנמל יפו תקציב מוגבל

מסעדה כשרה למאה איש קרוב לנמל יפו תקציב מוגבל

הי, אני מחפש המלצה על מסעדה כשרה למאה איש במרחק הליכה קצרה מנמל יפו בתקציב מוגבל. תודה לכל המשיבים- גידי

ביפו האפשרויות די מוגבלות

מצרפת לך 3 קישורים האחד למסעדות הכשרות הקיימות שם , לדעתי כדאי ללכת ולהתרשם ממראה עיניים המקום והתפריט. ד"ר שקשוקה, ליד השעון , למשל היא מסעדה מקורית, אם אתם אוהבים הגשה ומקום מיוחד. השני לאולם ארועים יפהפה הנקרא החמאם של יפו, לשם אתה יכול להזמין איזה קייטרינג שתרצה יש עוד מקום מדהים ביפו העתיקה בככר קדומים המיועד רק לארועים והנקרא טאג' מאהל, אך גם אליו צריך להזמין קייטרינג. והמקום הכי מקסים ביפו , נמצא בתוככי שוק הפשפשים במרחק קצר מהים , קפה יפו , ביסטרו איטלקי עם אוכל מעולה ואפשר לערוך בו ארועים אל תשכח לבוא ולספר לנו מה מצאת

עדכון

הי שוקולד, ראשית תודה על העזרה. הד"ר כבר נבדק טלפונית וללא בשר הוא קצת יקר מחלופה קיימת. לגבי קפה יפו (תודה על הטיפ), גם הוא ללא בשר וברמת מחירים דומה. היתרון של שניהם הוא כשרות וטרם קיבלתי תשובה אם חשוב הדבר. שני אלו יזכו בביקור של כח חלוץ, נראה איך תהיה החוויה. לגבי שני המקומות שמצריכים בנוסף קייטרינג לא בדקתי, נראה שזו אופציה יקרה יותר שדורשת להתקשר מול שני ספקים. אני לא רואה בזה יתרון אלה אם כן פספסתי משהוא, שכחתי בהודעה הקודמת לציין זאת, מדובר בארוחת צהריים בלבד לעובדי חברה אחרי יום פעילות מאומצת (הפלגת כיף + אתגר כתב חידה) והביתה. עם תקציב מוגבל נראה שעדיף להוציא פחות על אוירה. פספסתי משהוא? תודה על העזרה- גידי

הזמנת שייט בקרנבל קרוז?../images/Emo8.gif

לא רוצה לקלקל לך את התכניות, אבל עליך להביא בחשבון שבימים אלו הים לא משו, וסירות התיירים המפליגות מנמל יפו מתנדנדות על הגלים באופן שהתושבים יצטערו על הרגע שהפליגו , אם ירדת לסוף דעתי.
הייתי בהפלגת בר מצוה שכזותי ולא זכור לי שרציתי לאכול אחריה , נהפוך הוא....
. נסה לתפוס שבוע חם רגוע עם ים שקט , יש תחזיות מזג אויר מפורטות באתר יאהו, אחרת נצטרך למצוא לך מקום עבודה אחר. ולגבי הכשרות, אם התושבים לא מקפידים על קוצו של יוד ועל הבד"צ ושאר אוכלי חינם, ליד השעון פתח אבולעפיה מסעדת בשרים מהירה , וזולה. כנ"ל לגבי חומוס אסלי הנמצא במעלה רחוב יפת ויש לו אולם גדול לארועים מול המסעדה . יאללה תכייפו ואם אתם צריכים שמה קצינת תרבות וארועים תן קריאה ...אני אגיע

הלוואי שאפשר היה לשחזר את העבר

הייתי מחזירה עטרה ליושנה ומגדילה את סעיף התרבות ....
כל מקום עבודה ראוי , מגיע היום למסקנה שחוץ מלחם צריך גם לספק לעובד גם שעשועים (ראיתי היום מקום עבודה עם חדר כושר מאובזר עם כורסאות מתיחה שבחזית יש מסך LCD) למען יהנה העובד ברגעי הפסקתו....וזה חוץ מהטיולים, ההרצאות, ימי הכייף הגבושונים הצ'וקלדים ליורשים והפרפיום ביום האשה .......
לפיכך נושא הפקת ארועים הופך להיות מקצוע. שכירת גורם חיצוני לתכנון והפקה עולה המון ולדעתי חבל, אני בעד הקצאת משרה שכזו בכל מקום למי שמוכשר ובעל יכולות. אני נהנת מאד מעצם העלאת רעיון והבאתו לידי בצוע , יש קושי מסויים בצורך לרצות את כולם ונושא הכשרות הוא מכה שאני בקושי מתמודדת איתה , אבל יש פתרונות יצירתיים כמו הבאת ארוחות כשרות בחמגשיות לשטח , או אכילה בקבוצים דתיים .

../images/Emo8.gifאיש לא יכפה עליהם להניח תפילין

תתפלא,יש גם יהדות מתונה והיא מצויה דווקא בישובים ובקבוצים של הזרם הדתי . כשבמקום עבודה חיים יחד לצד גם וגם , כל צד צריך לעשות ויתור קטן למען הדו קיום. כפי שהאתאסטים מקבלים את עובדת היותו של חדר האוכל הכשר בעבודה , מציאת מסעדה כשרה למען יוכלו הכל לסעוד יחדיו היא לא הקרבה של דעה, נהפוך הוא, זה צריך לבוא ממקום של " אני מכבד את אמונתך , כי נעים לי לבלות אתך את יום הכייף ,כפי שנעים לנו יחד בעבודה" אפשר לקחת את ענין האמונה אפילו יותר רחוק......מה היה קורה אם היו מועסקים אצלכם בודהסטים או מוסלמים? גם אותי מקומם לפעמים שבשל 4 עובדים אני משלמת יותר עבור תעודת הגלאט כושר , ואני הופכת עולמות למצוא מסעדה שההכשר שלה יעבור אישור שלהם, וזה הכי קשה בשנת שמיטה, אבל חשוב לי שכולם ישתתפו וזה ה"מחיר" שצריך לשלם.

למעלה