מסעדה מומלצת באזור פתח תקווה - הוד השרון או יהוד

מסעדה מומלצת באזור פתח תקווה - הוד השרון או יהוד

מחפשת מסעדה לשישי בערב או מוצ"ש שתוכל להתאים להרכב משפחתי של 15 סועדים הכולל:
צמחוני, חובבת דגים (שלא אוכלת בשר), 3 ילדים בררניים, פעוטה בררנית מאוד וחובבים קינוחים.
רצוי מקום שניתן לדבר בו (לא עם מוזיקת רקע חזקה מאוד), ושירות קשוב.
מחיר סביר (עד 150 ש"ח לסועד ללא שתייה וקינוח).

מדובר בחגיגת יום ההולדת של אבא שלי, ונמאס לנו מאגאדיר (שמשום מה אמא שלי "נדבקה" למקום הזה לכל חגיגות ימי ההולדת המשפחתיים). איטלקי זה מעולה, אבל למעשה הכל חוץ מסושי הולך.

תודה מראש

החתולית

New member
נונו - איטלקיה משפחתית בהוד השרון

אכלתי שם פעמיים, חברות וחברים שלי אוכלים שם הרבה, ואומרים שהיא מצויינת לאירועים משפחתיים. יש לשער שהיא די הומה בסופי שבוע.
&nbsp
כמובן שצריך להזמין מקום, כי שולחן של 15 איש הוא לא פשוט :)

צנצנת26

New member
נהדרת נונו.

ממש כמו המסעדות בדרום איטליה. טעים, שירות יעיל ונעים,.מומלץ.

gastro101

New member
פיאנו פיאנו בכפר סבא- מרווחת לא רועשת

אוכל טוב, לגבי דגים לא בטוחה

Mickey מאוס

New member
{כן{ מחירים סבירים בהרבה מנונו

תפריט מגוון יותר (יש ריזוטו וכו.
הדג הוא המנה הקבועה שלי שם בעסקית והוא טוב בהחלט.

FiReBall

New member
אסתר ביהוד

היינו היום בפעם השנייה. מוצלח מאוד.

FiReBall

New member
בקצרה

לראשונות - לחם מצוין עם חמאה רכה, קרפצ'ו מוצלח, סלט ירוק עם גבינה כחולה, סלט עגבניות פטוש (לא באמת פטוש, אבל מאוד מוצלח כלשעצמו, עם עגבניות שרי קטנטנות) ו'טרין כפרי' שפחות אהבתי. לפי המחיר שלו, 40 ש"ח אולי, אני מנחש שזה כבד עוף, אבל הטעם היה של כבד אווז, מה שאני פחות אוהב.

לעיקרית אכלתי ספייר ריבס ברוטב אסייתי מתקתק. קצת מנת חתונות אבל מוצלחת וטעימה, נאכלה עד העצם. הוגש עם פירה בצד.

עוד אכלו, סטייק סינטה דק, המבורגר (ללא לחמניה), ראגו, רביולי, פולייקה (כך במקור - מדובר בעצם בצלי כתף בבישול ארוך). אולי היו מנות נוספות. כולם היה מרוצים

לקינוח, חבוש מבושל עם גלידה (קאימק?) שהיה מ-ע-ו-ל-ה, בר שוקולד עם רוטב טופי סביר וקרם בורלה סטנדרטי.

מאוד מומלץ, הגם שמרבית המנות העיקריות די יקרות.

התפריט שבאתר לא מאוד מעודכן.

תודה על ההמלצות. לצערי אמא שלי בחרה במקום אחר

היא הזמינה בסוף בקפה לנדוור בהוד השרון.
היה אוכל טעים שהתאים לכולם, חווית שירות אקלקטית, ואווירה איומה לטעמי (חצר בחמסין, ילדים שרצים וצווחים על הדק, משפחות שיושבות על הדשא הסינטטי - לא מה שאני מקווה לו באורחה משפחתית לחגיגת יום הולדת).
בסיכומו של דבר כולנו הסמכנו שלשם נחזור אך ורק אם יושבים בפנים, ואם בחוץ אז לא בקיץ

החתולית

New member
חבל שזו היתה החוויה שלכם

הגיוני שבשישי בערב במקום שיש בו משפחות, יהיו ילדים מתרוצצים וצועקים

גם אני הייתי מוותרת על חוויה כזו.

למעלה