מסעדה צמחונית+בשרית

miri2204

New member
מסעדה צמחונית+בשרית

שלום לכם...... קודם כל רציתי להגיד שזה פורום מהמם. בניגוד לפורום 301, שהוא גם פורום מצוין פשוט שהוא יותר מידי קיצוני, ואני לא אוהבת קיצוניות לפה או לשם (כמו למשל קיצוניות בדת). אז ככה..... אני ומשפחתי, פעם בכמה שבתות יוצאים לאכול צהרים בחוץ, ומכיוון שכל משפחתי אוכלת בשר ( למרבה הפלא...חח) ורק אני צמחונית, אני צריכה להסתפק בצ'יפס וסלטים. אז רציתי שתביאו המצלות למסעדות שפתוחות בשבת, באזור המרכז, שמוכרים שם אוכל צמחוני וגם בשר. תודה

d a p h n a

New member
ברוב המסעדות

יש לפחות מנה אחת צמחונית. על איזה סגנון מדובר? על איזה תקציב? פתרון די "בטוח" לאוכל צמחוני הוא לאכול במסעדה איטלקית. אני ממליצה למשל על "אמורה מיו" באבן גבירול בתל אביב. אם בא לכם לנסות סגנון חדש, יש את מסעדת "בוריטוס" בתל אביב שמגישה אוכל מקסיקני, ובנוסף להיותה מקום חביב היא גם מאוד צמחוני-פרנדלי (אבל יש בה גם הרבה אוכל בשרי). ממש מסעדות סטקים קשה למצוא שיש בהן אוכל צמחוני, למרות שלרוב יש להם מנה צמחונית אחת כעלה תאנה. אם אתם בקטע של אוכל סיני אז "פקין" בצהלה (בין תל אביב לרמת השרון) היא מצויינת, ויש שם כמה וכמה וכמה מנות צמחוניות, רובן על בסיס טופו (ומספיק מעולות שהבעל אוכל הבשר שלי תמיד גונב לי מהטופו).

LullaBelle

New member
נאפיס!

חוץ מהמנות הבשריות עצמן, כל התפריט צמחוני ולא חסר אפילו מנות טבעוניות. פאסטות, מאפים, פיצה, ומה לא. אני ובן זוגי [שנינו צמחוניים] אוכלים המון בנאפיס.

LullaBelle

New member
למיטב זכרוני...

ספגטי נאפוליטנה [רוטב עגבניות], סתם מלווח, חלק מהמאפים, תפו"א, צ'יפס, סלט, אורז, סלט פטריות חמות.. שכחתי דברים, עד כמה שזה מפליא, אני עוד לא זוכרת את התפריט בעל פה. יש גם קינוחים שהם פרווה אבל אני לא יודעת אם יש בהם ביצים, כך שאני לא ערבה לטבעונותם.

miri2204

New member
הא...

תודה על ההמלצות.... בהקשר לסגנון אוכל..אנארף..אני חולה על טופו\סויה ככה שהמסעדה שהמצלתם עליה בצהלה נשמעת אחלה... (בתקווה שיהיו שם שיפודים וסטיקים למינהם, לאוכלי הבשר) ובהקשר למחיר.. אנארף.. מחיר סביר כזה.. מחיר שלא יהיה יותר מידי בשמיים.....

d a p h n a

New member
המסעדה בצהלה היא מסעדה סינית

אין שם שיפודים וסטיקים. יש שם הרבה אוכל סיני בשרי, אבל. מה שכן, המנות שם ענקיות אז אתם יכולים להתחלק בכל מיני מנות, שזה נחמד. לגבי המחיר, זה פשוט עניין בעייתי כי מה שנראה לך "סביר" יכול להראות הרבה למישהו אחר, ולהפך.

הרבה מסעדות מזרח רחוק מתאימות

יפני, סיני, תאילנדי וכו'. ואני אישית ממליצה על ריבר נודל בר, יש להם תפריט עשיר וטעים וגם עם נטיות בריאות

katam

New member
בית תאילנדי

כל דבר עם בשר יעשו לך עם טופו. אנחנו מאד אוהבים את המסעדה הזאת

למעלה