מסעדות באיזור קיסריה

che55

New member
מחפשת מסעדה טובה באזור קיסריה....

יש המלצות? קיסריה והסביבה. אין קרטריונים מיוחדים, שיהיה נעים, טעים ואיכותי.......

liti

New member
יש את מועדון הגולף בקיסריה

מקום מקסים ונעים מאוד, אווירה נעימה, אוכל מצוין. היינו שם לפני כחודשיים. למנה ראשונה הזמנו אנטיפסטי טעים מאוד, ולעיקרית שוק ברווז עם תאנים ברוטב מתקתק (נדמה לי שברוטב דבש אך אני לא סגורה על זה) שהיה פשוט מעולה ועוף בתבלון הודי שהיה גם טוב מאוד. הקינוח שהזמנו היה לצערנו רק נחמד ולא יותר- הזמנו קנלוני ממולא בקרם וניל ושוקולד, הוניל היה טעים והשוקולד הרבה פחות. אם יש מקום לשפר זה רק בסעיף הזה (חשוב לציין שזה הקינוח היחיד שהזמנו, ייתכן והאחרים טובים יותר, אך עדיין ניתן לשפר את המנה הספציפית). השירות היה מצוין ויעיל (להבדיל אלפי הבדלות מהשירות בזכרון הקרובה לה). כשביקשנו בנוסף לשתיה כוס מים קרים קיבלנו בחיוך בקבוק יין שבתוכו מים קרים ונעימים. מבחינת המחיר- סביבות 150-200 ש"ח לאדם ללא יין. בימי שבת, אגב, הם מארחים שם אומנים- למשל, בסופ"ש הזה תהיה הופעה של שירי סיקסטיז וסבנטיז, ובסופ"ש הבא- הופעה של מתופף.

מועדון הגולף יקר ללא סיבה

ממליץ על מסעדת שאולי בצומת בנימינה!!! סגנון כללי משהו נוטה למזרחי (בשרים) אוכל מצויין שרות טוב ומסעדה מושקעת וגם לא מחירים קורעים מה שאני ממליץ זה לבדוק את דלפק השרות העצמי במרכז המסעדה, לעפמים יש מאכלים שעולים על אלו שבחלק עם השירות

מסעדת שאולי ומסעדת הגולף

יש הבדל גדול בין שתי המסעדות. בשאולי ניתםן לאכול אבל לא ממש נעים לשבת (לפחות לדעתי) במיוחד בשבת. במעדון הגולף האווירה יותר נעימה (וכן האוכל הרבה יותר יקר) הנוף נהדר ואוכל טוב.. באתר מפה יש המלצה נוספת על מסעדת דגים (לא אכלתי שם) שנקרא כסא החותנת (מסעדת דגים) אז אולי תקבל תגובות עליה.

מסעדה בשוני

היהת ביום שישי ביקורת טובה במוסף הארץ של נירה רוסו על "הביסטרו של ברכה" בשוני (אני טרם אכלתי שם).

25אירית

New member
כסא החותנת

גידי גוב פעם היה שם ב"גידי גוב הולך לאכול" זה נמצא בעין אילה אם אני לא טועה.. אני לא הייתי שם אבל הכתבה הזו השאירה עליי רושם מצויין. אני לא זוכרת מה הם הכינו, אני רק זוכרת שהצטערתי שאין לידי דף ועט לרשום.... באמת מעניין לשמוע המלצה ממישהו שהיה, גוז אולי?

כסא החותנת

כן המסעדה היא אכן בעין אילה. לפי אתר מפה אוכל מצוין אבל יקר (יותר מ-200 שקל לזוג)

עוד חומר על כסא החותנת

להלן פרטים נוספים על המסעדה: התמחות: פירות ים, דגים כתובת: עין איילה,טלפון: 04-6399317 שעות פתיחה: בתיאום מראש בלבד (ב-שבת) מחיר לסועד: גבוה מאוד (מעל 250 שקל) לא כשר

Sparks

New member
יש למישהו המלצה על מסעדה טובה

באיזור קיסריה? אוכל טוב ומחירים נורמליים ... יש לנו אורח מאנגליה ואנחנו רוצים לארח אותו במקום נחמד ... (אוהב לנסות דברים חדשים) תודה ספארקס

שיבוצים

New member
אתמול היינו בשוני - ליד בנימינה

למסעדה קוראים מיילסטון, המקום מאד מיוחד וכך גם האוכל. בהחלט חוויה ייחודית. לגבי המחיר - היינו 6 -(כולל אורחת מאנגליה) ושילמנו (היא שילמה) 650 ש"ח כולל יין לא יקר ומאחר והמנות גדולות - התחלקנו בחלק מהמנות והקינוחים. השירות איטי אך נעים וכנראה שהמקום עמוס ופעיל יותר בסופי שבוע. שירה

למעלה