מסעדות בניו יורק

• פותח הנושא gmgy
  • פורסם בתאריך

gmgy

New member
מסעדות בניו יורק

שלום לכולם, שבתי מן הארץ לניו יורק. אתם יכולים להפסיק להגיד איזה כיף לך כי בשבועיים האחרונים היתה רק פעם אחת שהטמפרטורה עלתה מעל האפס. בדרך כלל היינו בסביבות מינוס 12, למרות שגם היה מינוס 20
אקיצר, כיון שזה לא פורום מזג אויר, אני אעבור לעניין שלשמו התכנסתי. השבוע הוא שבוע מסעדות בניו יורק. מסעדות יוקרה מציעות ארוחת צהריים במחיר 20 דולר ולפעמים ארוחת ערב ב-30 דולר. הפעם הלכתי ל-Milos בצהריים. המסעדה נחשבת ליוונית הטובה ביותר בעיר. הם מטיסים מדי יום (!) את הדגים מיוון כדי שיהיו הכי טריים שאפשר. במילים אחרות, באתי עם ציפיות די גבוהות והתאכזבתי. לקחנו למנה ראשונה מנת אויסטרים שהיתה נחמדה ומנת "דגימות" של הסלטים שלהם שהיתה בינונית לחלוטין. למנה עיקרית לקחנו פילה arctic char שזה בעצם סלמון א-מיני או משהו כזה וEl Dorado שהיה דג לבנבן יותר אבל עם ריח דגי חזק מדי לטעמי. הקינוחים היו פשוט מביכים אז נעזוב אותם. בקיצור, לא כל הנוצץ זהב... ובנושא אחר -- נתתי פה רשימות של מסעדות מסוגים שונים בעיר. אם יש משהו ספציפי שאתם מחפשים תגידו ואבצע.

liti

New member
תזכורת למי שפספס ../images/Emo160.gif

האם יש לכם עדיפות מסויימת לביקורות שיגיעו בהמשך על מסעדות בניו יורק- פיצריות, סטקיות, מקסיקניות, מעדניות, מאכלים ישראליים כשמתגעגעים הביתה או משהו אחר?

liti

New member
ההעדפה שלי- מעדניות

כשאנינמצאת במעדניה אני כמו ילד קטן בדיסנילנד!!!

../images/Emo3.gifמעדניות....ממממ... הרבה זמן לא

הייתי באחת. אני גם לא מכירה
לגבי הדיסנילנד- בטח זה חסך להוריך כמה שקלים כשהיית קטנטונת...
אני אפילו מצליחה לדמיין את אור עיניך
לגבי, אני אוהבת מקומות טובים, לא יקרים ומוצלחים במיוחד. איך המקוריות? לדוגמא: בניו יורק, היינו במקום בו אוכלים ארוחות בוקר בעיקר ( יש אלף כאלו) אבל האוירה שם היתה מיוחדת. היו שם מבחר עצום של מאפינס ענקיים, טריים וגדולים. גם דלי שומן!, חביתות עשויות למענך על המקום, בייגלים טריים וגבינות נמסות, יוגורטים מגוונים, סלט פירות, קפה מהביל... כל זאת בדולרים בודדים. מקומות הישיבה היו בצבעי חום עץ כהה, מפנקים ונוחים אוי... איזה באסה שלא טסתי
! מובטח ביקורות מעמיקות לחודש הבא מהעיר (במידה וגם אז לא תתבטל טיסה
)

gmgy

New member
מעדניות בניו יורק

אז לפני בקשתכם רשימה של מעדניות שוות בעיר... לפני כן אקדים ואומר שגם במעדניות הכי טובות יש סיכוי סביר שתיפלו על דברים שיגרמו לכם לתגובות של גועל אבל זה בדיוק העניין – צריך לדעת מה לקנות. ועוד דבר, לרוב החנויות האלו יש אתרים באינטרנט אם בא לכם להזיל ריר. Zabar's Gourmet Foods 2245 Broadway, New York, NY 10024 (212) 787-2000 המעדניה המפורסמת ביותר בניו יורק נמצאת באפר ווסט סייד. קודם כל הכי טעים. יש להם מחלקת גבינות מהוללת (נסו גבינה יוונית בשם מנורי. זו גבינה חצי קשה לבנה שבעיניי היא מדהימה). בקומה השניה יש מוצרים למטבח ולבית. תעלו לבקר רק כדי להתרשם מהמבחר. חזרה למטה יש מחלקה של דגים מעושנים ונקניקים. מעולה. פשוט מעולה. יש גם מאפיה עם בראוניז וקרואסונים שווים ביותר וגם לחמים. Balducci's 155 West 66th Street, New York, NY 10023 (212) 653-8320 424 Avenue Of The Americ, New York, NY 10011 (212) 673-2600 נחשבת מעדניה מעולה עם שני סניפים. שווה לבקר בשניהם, למרות שהדרומי הרבה יותר שווה. E A T Gourmet Foods 1064 Madison Avenue, New York, NY 10028 (212) 772-0022 מעדניה באפר איסט סייד עם לחמים מעולים. בעיניי היא יקרה מדי, אבל ה"מקומיים" אוהבים אותה... Citarella 1313 3rd Ave, New York, NY 10023 (212) 874-0383 יש גם עוד סניף בווסט סייד. אומרים שיש להם את הגפילטע פיש הכי טוב בעיר, אבל של סבתא שלי עדיין הרבה יותר טעים. יש להם מחלקת דגים מפוארת. Dean & Deluca Inc 560 Broadway, New York, NY 10012 (212) 226-6800 מעדניה מאוד מאוד יקרה. לטעמי יותר מדי. נחמד לבקר, אבל אי אפשר לקנות כלום. חתיכת בראוני עולה $5, וזה מבחינתי יותר מדי. יש להם מחלקה של כלי בית שממש לא צריך אבל הם מגניבים במיוחד.

למעלה