מסעדות בת"א...?

• פותח הנושא TDKR
  • פורסם בתאריך

TDKR

New member
מסעדות בת"א...?

שאלום, חבר'ה. אשמח לעזרתכם הנדיבה, במטותא ותודה. אני מארגן מפגש לכבוד יום ההולדת של שני חברים והאירוע יתקיים בת"א. אנחנו לא הכי מתמצאים ומכירים מסעדות בת"א, אז נשמח אם תמליצו על מסעדות. חשוב שזו תהיה מסעדה כשרה וגדולה, כי אנחנו נהיה ככל הנראה לא מעט אנשים. (להערכתי, בין 20 ל-30 איש.) עדיפות למקום שקרוב לתחנת רכבת, אם יש.

Kagg6

New member
יש מלא

אתרי אינטרנט לזה, ובכלל אתה יכול לעשות סיבוב יום אחד ולהתרשם בעצמך.

מסעדות כשרות? זרום כבר על ירושלים.

einat162

New member
Kagg6 ירושלים ?!

אם ביקש לתת דגש על תחבורה ציבורית- ירושלים היא זוועה.... גם ברכב פרטי המצב לא יותר טוב.
ועכשיו בכלל יש בלאגן בגלל הביקור של אובאמה.

לכותב ההודעה - מסעדה על טהרת הבשר? חלבי? סדר גודל הוצאה ממוצאת לסועד?

יש בקניון עזריאלי את פפגאיו (עושים אירועים) אם אני לא טועה, הם כשרים (בשרי) הוצאה לאדם באיזור ה - 70-100 ש"ח.
מרחק הליכה מעזריאלי יש את רח' הארבעה שבו יש מלא מסעדות.
אבל צריך כיוון....

TDKR

New member
קרוב לעזריאלי זה טוב,

משום שיש חבר'ה שמגיעים הן מהצפון הרחוק והן מהדרום. אני לא חושב שיש לנו כיוון כלשהו, אבל חלקנו צמחונים ואף טבעונים, וגם חשוב שתהיה מסעדה כשרה. אפשר גם המלצות למסעדות לא כשרות, על כל מקרה.

השאלה היא כמה זמן בערך מרחק ההליכה ועדיפות גדולה למסעדות לא יומרניות ("יוקרתיות") שכל מנה שם עולה כמו זהב. (100 ש"ח למנה עצמה, 70 ש"ח למנה עצמה... אלה מחירים יקרים, לטעמי.)

einat162

New member
אז ככה :

קצת קשה לי לקלוע לטבעונים.... אבל פפגאו יורד אם חלק מהחבר'ה צמחוניים כי המסעדה היא על טהרת הבשר... כל שאר המסעדות בעזריאלי (ואני לא מדברת על קומות האוכל בקניון- אלא במגדלים) הם יוקרתיות יותר (או במחיר, או באופי שלא מתאים "לשבת על בירה").

נשארנו במרחק הליכה....

יש את טל בייגלס רח' קרליבך 41. מרחק הליכה מעזריאלי כ- 25 דקות (עוברים את ה"רצועה" של המסעדות ברחוב הארבעה ופונים ימינה).

מסעדת קינג ג'ורג' - רח' הארבעה 18 מרחק הליכה מעזריאלי 15-20 דקות. יצא לי להיות ברוב הסניפים שלהם ומה שאני אוהבת זה שהתמחור הוא סבבה. מעזריאלי ממשיכים ועוברים את קריית הממשלה ("אפריקה ישראל"), נשארים בצד הזה עד שמגיעים לפנייה במדרכה ימינה (יש עוד "גוש" תחנות אוטובוסים על הכביש הראשי).

מסעדת Zinc - קרליבך 29 מרחק הליכה רציני יותר מעזראלי, עדיף אולי לשקול אוטובוס (למרות שבהחלט אפשרי ברגל). מקום די קטן, אבל אני ממליצה עליו בחום. רמת מחירים נמוכה.

אם אתם כמות של 20-30 איש חייבים להרים טלפון קודם ולתאם מראש. בזינק אני לא בטוחה שיש מקום ל- 30 איש בפנים.

הוא אמר כשר

קינג ג'ורג' וזינק בטוח לא כשר (יש פירות ים בתפריט), גם לגבי טל בייגלס אני לא בטוחה... זה ממש מורכב למצוא מסעדה כשרה בתל אביב...

einat162

New member
תלוי באנשים האמת -

יש כאלו שלא אכפת להם לאכול דברים כשרים במסעדה לא כשרה, או שחס ושלום יאכלו לידם שרצים.

ולדעתי טל בייגלס כן כשר...

spaysi8

New member
יוקרתיות?

בעזריאלי?
ממש לא, הכל שם הכי לא יוקרתי שיש,
ויש את יטבתה שזה כשר וחלבי

einat162

New member
שכחתי מיוטבתה - אבל לא התיחסתי למתחם האוכל

אלא למסעדות בתוך מגדלי עזריאלי (לא בתוך הקניון).
גם פפגאו (לא רלוונטי כי על טהרת הבשר) ארוחה לאדם זה באיזור ה 100 ש"ח לאדם (דילים) או יותר (מנות נפרדות).

tamaguchi girl

New member
יש את קפה ברנש בבוגרשוב (צמוד לדיזינגוף סנטר)

אני לא יודעת אם כשר שם,
אבל המקום ידידותי לצמחוניים ולטבעוניים(הלכתי עם כמה חברים, אוכלי בשר ועוד 2 טבעוניות, וכולם נהנו מהאוכל שהיה טעים ממש, המחירים סבירים והשירות היה מעולה)

שווה לברר מראש אם אפשר לשמור מקום לכמות כזו כי אני לא בטוחה- סהכ זה בית קפה קטן ותל אביבי..

תנסה גם בפורום טבעונות בתפוז אני מניחה שהם מכירים יותר מקומות מתאימים :)

TDKR

New member
תודה רבה לכולם!

החלטנו ללכת על מסעדת "אלתרנתיב". המון תודה, אני מעריך מאוד את העזרה שלכם.

Purple Mushroom

New member
לא יודע אם כשר

"האחים" באבן גבירול. לפני כ-3 שנים עשיתי שם מסיבת יום הולדת. זה היה בבעלות ושם אחר באותו מיקום

למעלה