מסעדות ידידותיות לאזניים

דקל נור*

Well-known member
בטח התאוננתי על זה כאן בעבר. כן, אני הנודניקית שמבקשת בד"כ במסעדות להנמיך את הרעש. הילדים כבר מצפים ממני. סקירה מהירה של מיקום הרמקולים מבהיר שהם בכל פינה.
למה בעלי מסעדות מרגישים צורך לשים מוזיקת רקע בווליום גבוה. כזה שמצריך להרים את הקול כשאתה מזמין מול המלצר או מנסה לשאול את זה שיושב לשמאלך מה נשמע.
כדי שנזמין, נאכל מהר ונסתלק? זה באמת עובד עליי. כדי שייחשבו למקומות צעירים ובועטים?
סהכ ארוחה משפחתית בשישי בערב. תנו לשוחח בשקט.
הלוואי והיתה רשימה של מסעדות ידידותיות לשמיעה שלי. מוכנה לנסוע רחוק מהרגיל בשבילן.

צליליתה1

Well-known member
בטח התאוננתי על זה כאן בעבר. כן, אני הנודניקית שמבקשת בד"כ במסעדות להנמיך את הרעש. הילדים כבר מצפים ממני. סקירה מהירה של מיקום הרמקולים מבהיר שהם בכל פינה.
למה בעלי מסעדות מרגישים צורך לשים מוזיקת רקע בווליום גבוה. כזה שמצריך להרים את הקול כשאתה מזמין מול המלצר או מנסה לשאול את זה שיושב לשמאלך מה נשמע.
כדי שנזמין, נאכל מהר ונסתלק? זה באמת עובד עליי. כדי שייחשבו למקומות צעירים ובועטים?
סהכ ארוחה משפחתית בשישי בערב. תנו לשוחח בשקט.
הלוואי והיתה רשימה של מסעדות ידידותיות לשמיעה שלי. מוכנה לנסוע רחוק מהרגיל בשבילן.
איתך במאבקך הצודק

סופהו 1

Well-known member
לפני שנים מישהו כתב שיש כמה אמצעים, כולם כשרים, כדי להסית את תשומת ליבו של הקהל מהאוכל המוגש. בין השאר הוזכרו מלצרים מרקדים, ברמניות מזמרות, ומוסיקה רועמת.
האם זה המצב במסעדה בה הייתם?
האם בקשתם להנמיך? (ונעניתם שכן, אבל דבר לא קרה, או הונמך ולאט לאט הוגבר?)

(אגב, לא רק מסעדות. יש אירועים שאליהם מוזמנים וסובלים בדיוק מאותה הבעיה. אני מעריכה מאוד מי שעורך אירוע כשיש הפרדה בין הרוקדים לאחרים, או לפחות התחשבות באוזניהם של המוזמנים. אם לא, הנטישה מהירה. לא באנו לסבול)

סופהו 1

Well-known member
אפרופו מסעדות.
בשירותים ציבוריים בישראל, אפשר למצוא מודעות עם מספרי טלפון של מוקדי חירום לסיוע לנשים/גברים, במגזרים שונים, במקרי אלימות.
חברה אמריקאית העלתה לפייס:

מ.jpg

למעלה