מסעדות פרסיות

bleeding guitar

New member
מסעדות פרסיות ../images/Emo48.gif../images/Emo168.gif

יש פה מישהו שהיה במסעדה פרסית וממליץ? ובכלל יהיה טוב לעשות רשימה של מסעדות פרסיות שאנחנו יודעים עליהם.... אתמול הייתי בארוחה משפחתית, דודה שלי בישלה אוכל פרסי טעים, ושמעתי את דודים שלי מדברים וממליצים על המסעדה הפרסית בלוינסקי בת"א ואסף תמיד יוכל להמליץ לכם על המסעדה הפרסית בניו יורק

niya

New member
מסעדות פרסיות מומלצות../images/Emo2.gif

1. אצל סבתא שלי בבית - רורמה סבזי כזה ותה-דיג קראינצ'י שלא ראיתי בשום מקום אחר...
2. בשוק מחנה יהודה בירושלים יש מסעדה שנקראת "אוכלים בשוק". מזמן לא אכלתי שם והיא לא מגישה רק אוכל פרסי, אבל הבעלים פרסי והאוכל הפרסי שמגישים שם מצויין

../images/Emo13.gifאז... כן... ניו-יורק

למסעדה קוראים קולבה Colbeh. 4 סניפים בתפוח הגדול: במנהטן: רח' 39 מס' 43 מערב. (או בקיצור: 39 בין שדרה חמישית לשישית) 212-354-8184 בקווינס: רח' main מס' 68-34 טל' 718-268-8181 המסעדה כשרה בהכשר VHQ (ועד הרבנים קווינס). האוכל קצת יקר. אבל טעים. המנות די גדולות. האוירה במסעדה יוקרתית משהו. בתיאבון. ונסיעה טובה
את מנסה לעשות לי חשק ליסוע לניו יורק... אולי זה יצליח...

פרויז1

New member
מאחורי בורסת היהלומים ברמת גן.

וגם: בארועי התרבות הפרסיים שאני הולך כל יום חמישי. - מומלץ ! מי בא/ה איתי?
פרויז.

פרויז1

New member
לניה חנום ! בּיָה חנום! ולמעוניינים/ות :

ובכן : הארועים מתקיימים באזור המרכז, בד"כ בחולון, באזוּר, בראשון לציון. בשעה 20 יהיו לי כל הפרטים לגבי אררועי הערב. מתחיל בשעה 21:00 ועד שעה 0100 ולפעמים עד 02:00 כולל : אומנים ששרים ומנגנים, זמרים מתחלפים באותו ערב. ריקודים חופשי. יש חברה וזה נעים. אם נתארגן, אתחבר לחברי/ות הפורום!!! סלטים, משקאות קלים, ג'ורמה סבזי, 2 סוגי אורז, קבב טחון, פרגיות. תה. משקאות חריפים: קונים בקבוק ומתחלקים/קונים בירה. שלחתי לך מסר אישי.

מאחורי בורסה לא רע, אבל..

אני יותר אהבתי את מסעדת "אספהאן" בתחנה מרכזית- אורז פשוט יצירת אמנות וחורשת סבזי יותר טעים מזה שבבורסה אבל אוכל פרסי הכי טוב אכלתי באיסטנבול אצל גולה איראני . ואנשים,תאמינו לי אורז כמו שהיה שם אני לא ראיתי יותר בחיי-אין מילים שיספיקו לתיאור האיכות שלו. אני יודעת שהיום אנשים אוכלים פסטה וצ'יפס, אבל בשבילי אין על אורז ואני מאד מעריכה אורז איכותי.

למעלה