מסעדות?

מסעדות?

הי אנשים, אני אומנם לא חיפאי, אבל אני נוהג לבלות בה, שאלת לחברים היא; איזה מסעדות מומלצות יש בעיר? מה מומלץ שם? איך האוירה? וכד´.

danistar

New member
מה אתה מחפש ??

המושבה הגרמנית מלאה מקומות ישיבה , אני אישית ממליץ על "קפה טימין" אחלה מקום . מאוכל איטלקי , מאכלי ים ועד בית קפה . ממול תמצא את "איזבלה" מסעדה איטלקית. יש עוד מלא מקומות ומסעדות לאורך הרחוב המדהים הזה , לדעתי אטרקציה ברמה עולמית . מסעדה איטלקית נוספת , חדשה יש ב "קאסטרא" ליד קניו חיפה בדרום העיר , שמעתי עליה דברים טובים . בקומה השניה בקאסטרא יש את "פאפאגיו" מסעדת בשרים וממול לקניון יש את "מסעדת הבוקרים" לאורך שדרות מוריה בכרמל יש המון מסעדות ומקומות ישיבה טובות . אם במזרחי עסקינן ... בעיר למטה ברחוב אלנבי את "חומוס אלנבי" ויש את "אבו יוסוף" הידוע בכיכר פריז , לא רחוק תמצא את מסעדת "פרג´" אם כבר העיר התחתית .. "מעיין הבירה" הידוע נמצא באזור ויש את בתי המאפה של "מנדי" ו "שני" . מקום טוב לאכול פרוסת עוגה ולשתות קפה . פלאפל ?? בבקשה : הזקנים בוואדי ( יש גם מישל ) ויש את "אוריון" ברחוב הרצליה ואת "ארמון" בהדר ( לכל דוכן יש כמה מקומות בחיפה , נתתי את המקוריים והכי טובים לטעמי ) . שווארמה ?? במבינו ברחוב יפו ( ליד הסוכנות של וולוו ) , שווארמה גנאם ברחוב אלנבי וכמובן שווארמה חזן . תגדיר מה אתה מחפש .. ונתמקד יותר

GalRatz

New member
תוספות

איטלקית - "פופולו" ברוממה על יד תחנת דלק פז. פלאפל "זהר" במרכז זיו - פשוט גאוני. מי שיודע להעריך פלאפל, חייב לנסות אותו. שווארמה "קטנה ומטריפה" בצומת מרכז חורב, גם כן מומלץ בחום.

vegi force 1980

New member
ואם אתה אוהב חומוס איכותי

אז בכיכר פאריז יש את אבו יוסף מסעדה מזרחית עם החומוס והטחינה הכי טעימים בעולם אומנם ריח הבשר מציק אבל מסתדרים על צלחת חומוס עם טחינה וצלחת צ´יפס

ronen1981

New member
המלצה.

מדובר במסעדה סינית שעובדת בשעות הצהרים. אוירה נעימה אוכל מעולה. חיסרון יחידי זה שהיא לא זולה יחסית. (יצא לנו כ130 ש"ח לאדם הארוחה אבל זה ממש שווה את זה). קוראים לה נוף ים והיא נמצאת איפשהו בסביבת רמת גולדה. יש את צומת "רסיטל" אז צריך לפנות ימינה באיזור לצערי לא זוכר בדיוק מספיק כדי להסביר.

eyal-m

New member
ברחוב אח"י אילת בקרית חיים יש את>>>

האוכל הכי טוב שיש יש את דיזל ומולו עוד מיסעדה חדשה וניל סאנריייז ושווארמות פלאפל ועוד הרבההההה

genghis

New member
אוי לא........

בקריית חיים זה פשוט נורא... האוכל בכל מסעדות סלטי החסה הפלצניות האלו פשוט איום... פלאפל מישל וקיט קוט היחידות שעוד איכשהו....... בעעעעעעעעע ואני גר ממש שם.... תאמין לי. איתי.

למעלה