מסעדות

s SHiRi

New member
מסעדות

אני מחפשת מסעדות שקרובות למלון ריביירה קלאב באילת על איזה אתם ממליצים?

סנטה

New member
יש ניו יורק ניו יורק

האגדיר פאגו פאגו מסעדת "שיפודים"

havlaz

New member
../images/Emo45.gif חנכתי את אגאדיר היום

המקום ממש יפה, אווירה נחמדה (למרות שהמוזיקה קצת לא היתה מובנת בחלק מהזמן). השירות, יש מה לשפר. בנות חמודות, אך לפעמים זכינו למעט התעלמות וחוסר יחס.. האוכל - אגאדיר לכל דבר, אוי, לחם אמיתי ולא מצות.. משעשעת היתה המארחת כששאלנו אם כשר או לא, היא החלה בהבעת פנים של "אני מצטערת.." וענתה "אנחנו כשרים", אבל הופתעה מההתהלבות "יש!" שלנו
הלכנו על המבורגר עם חציל ובולגרית, היה ממש טוב, למרות שהסלט שבא עם המנה היה זוועתי ביותר והצי'פס סביר בהחלט. לעומת זאת עקב הביקורת הנוקבת בשבוע שעבר על הבארביס, השותף שלי לארוחה שאתמול אכל בברביס אמר שהם גם היו ממש טובים ולא נפלו מאגאדיר, האם מישהו שהיה בבארביס לאחרונה יכול להעיד על שיפור לקראת התחרות?

Shpritz

New member
כן, מעניין כמה אנשים שאלו את

המלצריות אם הם כשרים בשבוע האחרון.. אני אכלתי היום בפעם השניה (!) ואני חייב לומר שנהניתי היום יותר מפעם שעברה. אולי זה בגלל שבאתי בשעה יותר סבירה ועקב כך היו אורות לעומת פעם שעברה שכשנכנסתי חשבתי שאני בחדר חושך. למרות שאני מבין שהכוונה היא שהמקום יתפקד כפאב בשעות הקטנות של הלילה, אבל עדיין, אנשים באים לאכול בין היתר. ואולי זה בגלל שהפעם הגדלתי ואכלתי המבורגר עם תוספת, מה שפעם שעברה לא אכלתי (אבל אכלתי אנגוס שהיה לא רע בכלל). אני יכול להמליץ בכיף על המבורגר עם תוספת גבינת עיזים - אחד הדברים! השירות לדעתי היה נחמד. היו הרבה אנשים במסעדה ולעומת פעם שעברה לא יבשו אותנו. פסדר. ניתן הזדמנות למקום. אה! וקיבלנו קינוח על חשבון הבית! מאגניב. למרות שאין לי מושג על מה ולמה.

Shpritz

New member
לחמניות בפסח, קלאמרי כמנה, גבינות

על בשר, בייקון.. להמשיך?

havlaz

New member
עניין האורות היה קצת מצחיק

באמצע התחילו להמהם לנו את האורות, צחקנו שנהפך להיות רומנטי, אבל לקראת החשבון כבר בכלל עשו שם חדר חושך

Salem

New member
הם החשיכו

כדי שלא נראה את החשבון
(וכן איציק, אני נדחף גם לפה
)

יש אגדיר באילת?!? אני חוזר...

ולא סגרו את ניו יורק ניו יורק? או שהוא עדין בין אמריקנה למרינה קלאב... אך, שנים שלא הייתי באילת. איזו נוסטאלגיה להעלות זכרונות ככה. אני זוכר את הימים שהפורום הזה היה במייטבו! היו כאן דיונים ראוים ואנשים ראוים לא פחות...

havlaz

New member
אילון!

תראו איזה אורח
וכן, יש אגדיר באילת. וכמו שאמר אחד החברים שלי, "מה? פתחו לכם אגדיר באילת? עוד מעט תגיד לי שיש לכם גם מים זורמים בברז".

יש מים זורמים בברז באילת?!?!?!!?

תיכף תגיד לי שיש גם מים חמים.... חה! יש לי וידוי איציק....
ראיתי אותך בעזריאלי לפני איזה חודש - חודשיים, בחנות הנפלאה ,השנויה במחלוקת והמעניינת - "Enter" ולא באתי ואמרתי שלום...
לא יפה מצידי.... אז רק רציתי להגיד לך, שפעם הבאה שאני רואה אותך בעזריאלי (שזה הכי צפוי, כי אני עובד שם, ושם אני פוגש חברים מאילת כמו שגיא ומתן...) אז אני אבוא ואומר לך שלום! אני מצטער

havlaz

New member
חנות זוועתית!

אף פעם לא מוצא שם כלום
איפה אתה עובד?

MasterD_iL

New member
ואוווווווו

אתה באמת הרבה זמן שלא כתבת פה! -תחושת נוסטלגיה-

Shpritz

New member
אם בא לך משהו מהודר אז יש גם את

בראסרי שהיא מעולה אבל יקרה (מתחת למלון המלך שלמה).

למעלה