מסעדת בשרים באילת: "ברזיל הקטנה" או "פדרו"?

מסעדת בשרים באילת: "ברזיל הקטנה" או "פדרו"?

שלום! אני באילת ורוצה לסעוד את ליבי במסעדת בשרים טובה ואיכותית... אני בנאדם שאינו מתפשר על בשר ואוהב בשר איכותי (רק איכותי כשמדובר בבקר...). הייתי בעבר ב"קאזה דה ברזיל" ובסה"כ נהנתי...לא יצאתי מגידרי אך נהנתי. מה דעתכם על "ברזיל הקטנה" או "פדרו" בעבור קרניבור? אודה להמלצותיכם! סופ"ש שקט ונעים...
 

אישגדול

New member
פדרו

את ברזיל הקטנה לא ניסיתי, את פדרו כן. האנטריקוט בפדרו היה פשוט מעולה! מהסוג שכשאתה לוקח נגיסה ראשונה אתה פשוט מרגיש חגיגה בפה, וכשאתה מסיים לא בא לך לאכול שום דבר במשך השעה הקרובה כדי שהטעם לא יעלם. מומלץ בחום.
 
לא קראתי הודעות במשך הצהריים...הלכתי ל...

אז לבסוף הלכתי לברזיל הקטנה - היה מדהים ביותר! ראשית כל הם מאד נחמדים (למשל , הסכימו להוסיף ל"שרשרת הבשרים" גם סינטה). אכלתי: אנטרקוט, ראמפ סטייק, מאמיה, פיקאניה, סטייק וסיו, לב בקר וסינטה. חברים - פשוט מדהים! אכלתי במסעדות בשר רבות בארץ ובעולם וזו...? לא פחות ממדהימה מבחינת הבשרים הכה מיוחדים. רואים שבוחרים שם בשרים ברמה מאד גבוהה. ה"מאמיה"+"וסיו" היו פשוט נתחים מעולים , הסינטה גם מאד מאד טובה! ממליץ לכל שוחר בשרים איכותיים שמוכן לשלם בהתאם לאיכות הגבוהה - לכו לשם. ברזיל הקטנה: http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=4915&txtNavID=3&txtItemID=381693
 
למעלה