מסעדת דגים

מאיהק

New member
מסעדת דגים

מחפשת המלצה למסעדת דגים טובה באיזור ת"א סביבות 150 ש"ח לאדם שפתוחה ביום שישי בערב תודה

שמש עכשיו שמש עושים גם דגים

זה חדש ופתוח כל הזמן יצא לך הרבה יותר זול אחי צ´יפס חומוס הכל בסבבה תלך לסניף בבורסה וואלק יש להם שם מאפייה צמודה מביאים לאפות עיראקיות מהתנור הלכיף כיפאק

SigurRos

New member
"שמש"?!../images/Emo12.gifשלא תעיז

יצא לי בזמנו לאכול במסעדת שמש ה"מיתולוגית". מודה אני כי שמה יצא למרחוק אז החלטתי כבדרך אגב, וכיוון שהייתי באזור, לסור ולאכול שם משהו. אני חייב לציין שחוץ מעמבה טעימה לא היה דבר וחצי דבר שהביאני לסור לשם בשנית.השווארמה תפלה וסרת טעם ועשוייה מבשר הודו יבשושי ואנמי. השיפודים מקומצים ודקים ונעדרי כלל ייחוד והסלטים...סתם...סלטים אורדינריים. גם ככל שזה נוגע להגיינה על המקום ללמוד עוד פרק או שניים בהלכות ניקיון.{ככל שזה נוגע למתחם הבורסה}. אז בוא נאמר שאם בספצייליטה של שמש, קרי- השווארמה ,הוא רחוק מלהיות משהו, אז בדגים לא הייתי מסתכן שבעתיים. אם אתה רוצה מסעדת דגים ב-150 ש"ח לאדם, אתה יכול להנות מארוחת דגים צנועה ואיכותית במנטה-ריי.שווה במיוחד להזמין מקום לימי ששי בשעות בינערביים. יש לך עוד זמן.למה אתה מחכה?!?!?
. בתאבון.

Amoureuse

New member
מאנטה ריי - ארוחה צנועה???

מאנטה ריי היא ממש לא מסעדת דגים צנועה במחיר, לדעתי. היא אולי מומלצת (זו שאלה אחרת) אבל בשביל לצאת ב 150 ש"ח לאדם אחרי הכל צריך להתאמץ (לא לשתות כלום יכול לעזור, וגם עשוי לא להספיק). אני הייתי שם פעם אחת לארוחת ערב ולא חזרתי בגלל "יחס עלות - תועלת", קרי מה שמקבלים לא שווה את הכסף. נחמד בעיני רק לארוחה קלה בעיקר בשביל הנוף. בתקציב הזה יש מסעדות נחמדות בסגנון "שלם לפי המנה העיקרית". מכיוון שרמתן משתנה לעיתים (ז´קו היה מצויין ושמעתי שירד למשל), אז אני יכולה להמליץ רק על האחרונה שהייתי - כוכב ים ביהודה המכבי.

SigurRos

New member
במחשבה שנייה,

מנטה ריי אכן יקרה "קצת" בעבור ארוחה מלאה.מקבל את זה. עוד באותו סגנון של ארוחה במחיר הדג, אוכל להמליץ על מסעדת "דרבי-בר דגים" ברמת אביב בפסאג´ מאחורי הקניון של רמת אביב. דגים טובים,סלטים טריים ורעננים ואוירה נעימה.

היום הייתי במנטה ריי ../images/Emo4.gif

באו לבקרי זוג חברות שלי (דגש על הזוג כי אני גאה בהם) שמתות על דברי ים והחלטנו שעקב חודש פורה משכורתית, נלך לפנק עצמנו במנטה ריי. התחלנו עם 2 מזטים: פרוסות חצילים בחומץ עם לבנה ועגבניות- טעים ובשרני וסלט אבוקדו עם נגיעות בייבי שרימפס- טעים ובריא- 13 ש"ח המזט. הוספנו לחם "בלקני"-11 ש"ח ובקבוק יין לבן- ירדן(?!) חצי יבש(ממש לא מבינה) 90 ש"ח. למנות עיקריות יובשנו קלות ע"י המלצר, שהיה חינני למופת,לדעתי חיכינו למעלה מרבע שעה. הגיע מנתי: פילה דניס על מצע פירה וירקות ירוקים(שעועית ירוקה, ברוקולי ועוד משהו(?!)) עטופים בחמאה עם 2 חתיכות פילה דניס- 85 ש"ח. זה הגיע על צלחת ענקית אך קוטר המנה לא עלה על 15 ס"מ ולא היה משביע אדם רעב ממוצע. את הלימון הייתי צריכה לבקש במיוחד. חברותי הזמינו מצע פירה דיז´ון עליו מונחות סקלופס בגריל. -95 ש"ח- לא סיפק. חברותי לא היו שבעות ולכן קינוח אכלנו במקום אחר שבו היה ברור שמנות יהיו גדולות דיו כדי לסגור את הקיבה(אייסברג-מומלץ). יצא לנו חשבון של 400 ש"ח לא כולל שירות, כמובן ולא כולל 10 ש"ח חניון ולמרות שהיה טעים מאד, לא היתה תמורה כספית מלאה למנות. זוהי דעתי הצנועה והלא מקצועית. מקווה שנהניתם. תודה, שבוע טוב.

שכחתי- חשוב מאד- אין להם איזור ללא

עישון! מה הקטע של אנשים? מזל שלא עישנו לידי ולא הגיע לי עשן לאוכל. לולא נסיבות מסויימות הייתי הולכת משם כמו שאני עושה תמיד למקומות כאלה, אך לצערי לא יכולתי. עוד אומר, כי הקינוח שלנו שם היה לראות את דודי בלסר. חוויה נחמדה בפני עצמה אם כי לא הטעם שלנו...המבין יבין (רמז בהודעה המקורית)

מצטרפת להמלצה על סי בס, אם כי

לא מדובר במקום יוקרתי מדי או אלגנטי. המחירים הם פחות מ-150 לאדם (לדעתי 80-90 אם מזמינים את היקרות, לא כולל קינוח), אבל מקום שאני אישית אוהבת לחזור אליו.

גוז

New member
היא לא יוקרתית ../images/Emo118.gif

ולא פלצנית. היא יציבה וידידותית למשתמש.

meravbr

New member
גם ממליצה על סי בס.

עוד לא התאכזבנו שם. יש גפ הרבה שאוהבים את שצ´ופק. אנחנו ממש לא התלהבנו.

למעלה