היום הייתי במנטה ריי ../images/Emo4.gif
באו לבקרי זוג חברות שלי (דגש על הזוג כי אני גאה בהם) שמתות על דברי ים והחלטנו שעקב חודש פורה משכורתית, נלך לפנק עצמנו במנטה ריי. התחלנו עם 2 מזטים: פרוסות חצילים בחומץ עם לבנה ועגבניות- טעים ובשרני וסלט אבוקדו עם נגיעות בייבי שרימפס- טעים ובריא- 13 ש"ח המזט. הוספנו לחם "בלקני"-11 ש"ח ובקבוק יין לבן- ירדן(?!) חצי יבש(ממש לא מבינה) 90 ש"ח. למנות עיקריות יובשנו קלות ע"י המלצר, שהיה חינני למופת,לדעתי חיכינו למעלה מרבע שעה. הגיע מנתי: פילה דניס על מצע פירה וירקות ירוקים(שעועית ירוקה, ברוקולי ועוד משהו(?!)) עטופים בחמאה עם 2 חתיכות פילה דניס- 85 ש"ח. זה הגיע על צלחת ענקית אך קוטר המנה לא עלה על 15 ס"מ ולא היה משביע אדם רעב ממוצע. את הלימון הייתי צריכה לבקש במיוחד. חברותי הזמינו מצע פירה דיז´ון עליו מונחות סקלופס בגריל. -95 ש"ח- לא סיפק. חברותי לא היו שבעות ולכן קינוח אכלנו במקום אחר שבו היה ברור שמנות יהיו גדולות דיו כדי לסגור את הקיבה(אייסברג-מומלץ). יצא לנו חשבון של 400 ש"ח לא כולל שירות, כמובן ולא כולל 10 ש"ח חניון ולמרות שהיה טעים מאד, לא היתה תמורה כספית מלאה למנות. זוהי דעתי הצנועה והלא מקצועית. מקווה שנהניתם. תודה, שבוע טוב.