מסעדת "הללויה"

עדי 345

New member
מסעדת "הללויה"

הייתי באילת הרבה פעמים ועברתי ליד המסעדה הזו. לא ידעתי שהיא נקראת כך על שם השיר...

שרית7

New member
איזה קטע... סופ"ש הזה הייתי באילת

וראיתי את המסעדה הזו המחשבה שהיא קשורה לשיר עלתה בראשי אבל פסלתי אותה היות ועברו כל כך הרבה שנים מאז הזכייה. אגב בחולון עיר מגוריי בשכונה בה אני מתגוררת, יש בית מאפה שנקרא חלב ודבש והוא הוקם ממש זמן קצר לאחר הזכיה של גלי וחלב ודבש עם הללויה מה אגיד ומה אומר? מחמם את הלב בדיוק כמו הסיפורים עם החבר'ה שחוזרים מנפאל

עדי 345

New member
זה מהתקופה...

שכל אירוע כזה גרם לתגובות בלתי צפויות: לדוגמה, לאחר זכיית מכבי ת"א בגביע אירופה בשנת 77 כולם קפצו למזרקות בתל אביב וכו' סה"כ אפשר להבין, גם זכייה בארוויזיון זה דבר ענק. סוף סוף אחרי כל שנות הסבל, מלחמות, שני האירועים האלו גרמו לשמחה לאומית ענקית. במקרה של המסעדה זה יותר מזכיר לי את האמהות שקוראות לילדים שלהם "בגין", "בן גוריון", "שמיר".

hilali1

New member
זה מצחיק. בדיוק כמו שגל פרדימן זכה

בזה ופתאום למלא תינוקות קראו גל. כ"כ יראלי

שרית7

New member
חסרות לנו שמחות כאלה גם היום

שישראל תזכה שנה אחר שנה ברציפות במקום האשון ועוד בירושליים זה היה רגע היסטורי יפה שהמסעדה שרדה כל כך הרבה שנים זה אומר משהו על הטיב שלה כנראה. זה מרגש אותי כי זו עוד הנצחה לגלי. בביקור הבא שלי באילת אני אקפוץ להתרשם.

אני זוכר שראיתי את זה../images/Emo6.gif

כמובן שישר נזכרתי בגלי
כמו שאני עובר ליד חנות נעלי "גלי"

שרית7

New member
אפרופו חנות נעלי גלי חייבת לשתף

אתכם בקטע ענק!!! וזה סיפור אמיתי בחיי נשבעת. לפני המון שנים הלכתי עם חברה ליד הבית ולפתע עצר לידנו רכב. הנהג שאל: "סליחה אתן יודעות אולי איך אני מגיע לגלי?" ואני בלי לחשוב פעמיים מתכילה לכוון אותו לשיכון בבלי בת"א. והוא אומר לי רגע, מה פתאום בבלי? זה לא באיזור התעשיה החדש של ראשון? ואז נפל לי האסימון היו צריכים לגרד אותי עם שפכטל מהמדרה אחר כך כי אני פשוט נמרחתי מצחוק לא יכולתי להרגע שעות. מה אני אגיד לכם הדרך לאברבנאל רצופה הרפתקאות... זה היה באמת אני לא אדכח את זה לעולם

למעלה