יש על החוף את 4X4 בריזה קלדרון החוף השקט פלאיה ולי לה ביץ' .. בכולם פחות או יותר אחלה ואותו דבר אפשר לומר ... אז ככה.. הנסיעה לים שאורכת בד"כ 5-10 דק' נהפכת היום בערב לסביבות ה20-25 דק' כולל מציאת חנייה יחסית לא קרובה בגלל שהרבה אנשים יוצאים לטיילת ולחוף בסופ"ש בערב\לילה.. השירות של המלצרית יהיה לבטח יותר איטי מאשר כל מסעדה או פאב.. ולא בגלל המקום אלא בגלל שקשה למלצריות להתמצא כי רוב השולחנות והכסאות הם על החול.. אפשר לשבת גם בפנים או על מרפסת כזאת.. לבחירתכם.... וחוצמזה.. הכי כיף בעולם.. אויר מהים.. בריזה .. תהנו. וואי חפרתי..!!
רוב המקומות על הטיילת מציעים אותו הדבר בתפריט- שתייה קלה, חריפה, קוקטליים, אוכל קל... לפעמים ארוחות (אני לא יודעת אם באמת שווה להזמין דג או דברים דומים כשיושבים על החוף... עדיף לקפוץ לפיש או פרנצ'סקה...) אבל האווירה בכל המקומות האלו מאוד נעימה, בלי-לה ביץ' הייתי לפני שבועיים בערב עם חברים... כרגיל, כמו כל מקום על החוף
היינו מקאנטרי ,גלי הדר עד 21:30 עם הילדים,אחר כך מקלחות וכו' אבל עדיף מהים עם החול והבלאגן ובבוקר כבר יצאתי ב5:00 כרגיל לעבודה, אני עיייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף סופשבוע מצויין מיקי