אני מתה על "ספגטים"
ברחוב יבנה בת"א. יש לי תמיד מנות קבועות. המנות הראשונות שאני אוהבת הם גבינת יקוטה בשמן זית וזיתים שחורים (אוליו משהו כך זה נקרא). וסלט ירוק. לגבי הפסטות הם מתחלקות לשלושה סוגים #רוטב שמן זית # רוטב שמנת # רוטב עגבניות אני אוהבת עם עגבניות והכי אוהבת עם צ´ילי מנה שנקראת אספלוסיבה והיא חריפה. עוד מומלץ פונגי (שמנת ופטריות ויין לבן), ופירות ים. המחירים לא יקרים מאד. וגם הקינוחים טעימים. כיף לחיפאים . תתחדשו!