מסעדת עינת במעלות שידור חוזר

aviro

New member
מסעדת עינת במעלות שידור חוזר

את הסיפור הזה כבר בפורום בקורת מסעדות,ושם היו כאלה שהמליצו לי לכתוב את הסיפור בפורום הזה,אז ככה,יצאנו אני והבן שלי לחגוג את שיחרורו מצה"ל החלטנו להיכנס למסעדת עינת במעלות,מיד כשנכנסנו "התנפלה עלינו אחת המלצריות ושאלה אותנו משהו כמו אם הזמנו מקום,אמרנו שלא הזמנו מקום אז היא בכל זאת הושיבה אותנו ליד שולחן שגודלו 60 ס"מ על 60 ס"מ,ביקשתי להחליף את השולחן והיא העבירה אותנו לשולחן אחר,מיד הוגשו לנו התפריט,אני בחרתי סטיק במחיר של 85 ש"ח והבן שלי הזמין קבב במחיר 49 ש"ח,תוך כדי המתנה אני מסתכל מעלה ומטה ולצדדים,צדו את עיני כמה "פתגמים" שמוסגרו בתוך מסגרת (כמו בתמונה) ושם כתוב אנחנו כאן לשרת אותך אך אנחנו לא משרתים שלך (גדול לא) או הלקוח תמיד צודק,אך תשאיר גם לנו משהוא מהצדק . מיד הבנתי שטוב לא הולך להיות לנו פה הערב.תוך כדי שאני קורא הבן שלי אומר לי "אבא אני חושב שאנחנו לא מקבלים יחד עם המנה ציפס וסלטים. עניתי לו ,לא יכול להיות,מנה ב-85 ש"ח ולא נקבל ציפס וסלט,אבל בכל זאת פניתי למלצרית ושאלתי,היא אמרה שנכון לא מקבלים ציפס וסלט אבל מקבלים תפוחי אדמה וסלט ירק,שאלתי מה זה סלט ירק היא אמרה סלט חסה,היא הלכה אני התמלאתי כעס ומיד קראתי למלצרית שניה שנראתה לי משהו בכיר יותר במסעדה ,וגם אותה שאלתי וקיבלתי את אותה תשובה,ואז שאלתי האם אני יכול להזמין ציפס בתשלום,היא ענתה שבדרך כלל כן אבל היום לא.קמתי ואמרתי לה שאני רוצה לבטל את ההזמנה,היא ענתה לי שאי אפשר הבשר על האש,אמרתי לה שבכל זאת אני רוצה לבטל ,היא אמרה שאני צריך לשלם את ההזמנה,שאלתי כמה לשלם ,המלצרית הקודמת שבנתיים החליפה תפקיד לקופאית תיתקה על הקופה ומבלי להניד עפעף הודיע לי 148 ש"ח בבקשה, ולזכותה יאמר שהיא הציע לי לקחת את המנה הבייתה,אני כמובן כועס ורוטן מסרב,מוציא מאה וחמישים ש"ח מקבל עודף יוצא והולך ואף אחד שם לא מתרגש. כמובן שיצאנו אני ובני הלכנו למבעדה אחרת הפעם בשלומי,הזמנו שתי מנות סטייק,(אחד לי ואחד לו) הביאו לנו מבלי שנבקש 12 סוגי סלט וצלחת גדושה ציפס וכמובן שני בקבוקי שתיה שילמנו הכל יחד 94 ש"ח.למחרת נסענו לחופשה ברמת הגולן לשלושה ימים וכאשר חזרתי התקשרתי למנהל המסעדה או לבן של המנהל כמובן שסיגנונו היה כמו סגנון העובדות שלו הוא בא אלי בטענות הוא אמר לי שהוא היה במטבח כשזה קרה ומכיר את הסיפור ושאני לא צודק ושלא מגיע לי שום דבר.כאשר אמרתי לו שאספר את הסיפור בכל אתר אינטרנט אפשרי הוא אמר לי אתה מאיים עלי? וניתק לי את הטלפון בפרצוף. זהו הסיפור לשיפוטכם.

למעלה