מסעדת פטקון בהרצליה- מכירים?

liti

New member
מסעדת פטקון בהרצליה- מכירים?

אשמח לקבל ביקורת ממי שביקר או שמע.

25אירית

New member
דגמתי בעסקית

Well....... סתמי עד לא מרגש. חסר קונספט עד מעייף. כמו שאת מבינה, לא התלהבתי ב-כ-ל-ל. אבל למען ההגינות, הייתי בארוחה עסקית ולפעמים ההבדל בין עסקיות לערב הוא שמיים וארץ. מה שלא משתנה ונשאר אבסולוטי זה העיצוב, שגם הוא כמו האוכל, לא משהו. למי שזוכר את המסעדה בגלגוליה הקודמים (לימונדה ו.. לא זוכרת מה היה לפני) אז כלום לא השתנה , צבעו איזה פאנל אולי ותלו איזה פלפל מיובש- זהו.

liti

New member
זוכרת מה היה בעסקית?

קראתי שהם ריעננו את התפריט לתפריט בסגנון לטיני - זוכרת אם העיסקית כללה מנות מהתפריט החדש?

25אירית

New member
עוף, עוף ועוד קצת.. עוף...

במרינדה, בתבלינים, בסלסה, בתוך פהיטה, ליד פהיטה, ככנפיים וכו´... לא ברור לי למה הכוונה "רעננו ללטיני" כי לפי הבנתי זה מהתחלה היה לטיני... למנה ראשונה אכלתי כנפיים , כאלו שכל הטיפול שהן קיבלו זה שלוק מהרוטב התאילנדי המתוק חריף שקונים בסופר ולעיקרית אני כבר לא זוכרת מה היה. אבל היה סתם, בודאות. מה ליתי, את מחפשת תחליף לקקטוס זצ"ל?

liti

New member
הו קקטוס היקרה....

לא טעית יקירתי, אני מחפשת בנרות תחליף לקקטוס. האוכל המקסיקני הולך אצלנו טוב בבית - יחד עם ההונגרי של סבתא
! מה שקראתי על פטקון זה שהם רעננו לתפריט חדש וראיתי רשימת מנות מפתה למדי שמסקרנת אותי מאוד, אבל כידוע לא תמיד מה שנראה טוב בעיתון הוא אכן כך.... ובשביל זה אנחנו כאן!

לא קקטוס וקצת יקר

טפאו ברחוב הארבעה. טאפאס בר חביב מאוד, עם טאפאסים מעניינים וטעימים. זול זה לא. שווה? לדעתי כן. אפשר להנות מכמה טאפאסים ואיזה קוקטייל, ולהיות מאושרים גם אם לא מפוצצים. נהניתי גם מהעיצוב. בדיוק מה שנכון לבר משודרג. ישבנו על הבר, והברמן היה מאוד שירותי ומקצועי. ממש תענוג. אותי הכי תפס דווקא הבלאדי מרי שלהם, שכולל גם אויסטר.

25אירית

New member
אולי תנסי להכין לבד? זה מאוד קל.

נו, אז יש בנינו כבר איזו רמת טלפתיה קלה...
למה בדיוק את מתגעגעת בקקטוס? כי רוב המתכונים המקסיקנים הם מאוד מאוד קלים. אצלנו לדוגמא רץ חזק צ´ילי קון קרנה- שזו ההתמחות של הגבר. וגם אנחנו עושים מידי פעם ערב פהיטס, זה בעיקר כשבאים חברים ואין כוח להכין משהו יותר מתוחכם מזה. אבל חוץ מזה, אולי טעיתי באבחנה שלי ואולי הם באמת סגרו רק לשיפוצים וכבר פתחו מחדש? למרות שאני לא מאמינה, אם הייתי חסידה נלהבת של המקום הייתי מבררת...

liti

New member
לא רק טלפתיה...

גם אצלנו הגבר מבשל! והוא אלוף בפהיטות (ובכלל יש לו עתיד בבישול). אבל גם לו מגיע לפעמים קצת פינוק במסעדות מקסיקניות, לא?

למעלה