מסעדת רפאל נסגרה ?

oreldi

New member
עושה רושם שכן...כמה חבל

ניב גלבוע בטח יוצא במחולות

החתולית

New member
לצערנו, סגירה שהיתה די צפויה

קשה לי להאמין שכהן יצליח להתרומם הפעם, ובכל זאת אני מרשה לעצמי לקוות.

Mickey מאוס

New member
אחרי היחס המחריד

והמזלזל כל כך ללקוחות,
זה די מגיע להם.
ועדיין, עצוב.

erezavn

New member
אכן לא מפתיע..

ישבתי ברפאל 3-4 פעמים. היה קל לראות את תהליך ההידרדרות, גם מבחינת רמת האוכל וגם מבחינת רמת השירות. הארוחה האחרונה שלי שם לפני כשנה וחצי הייתה רעה מכל הבחינות. המסעדה איבדה כיוון מהרגע שרפי כהן, שהוא באמת שף מוכשר, איבד בעצמו כיוון (ולפי כל הסיפורים אולי גם שפיות).
אישית מעולם לא חשבתי שרפאל בשיאה הייתה מסעדה כל כך טובה כמו שרבים סברו, כי אכלתי בה גם בשנות השיא ולא התרגשתי... אבל זה עניין של טעם אישי.
בכל אופן - חבל ועצוב.

Mickey מאוס

New member
מה שהיה שם לפני שנה וחצי

לא מתקרב לביזיון של החצי שנה האחרונה.
לא מתקרב.
אתה מחכה למנות שלא יוצאות גם אחרי שעה. הצוות לא שם עליך במקרה הטוב ומתנהג בצורה גסה ודוחה במקרה הרע. אין אף אחראי. זה היה ביזיון.

החתולית

New member
לכן כתבנו שהסגירה היתה צפויה

הדברים האלה לא הופכים את העניין לפחות עצוב. ראשית, מפני שרפי כהן הוא אדם מוכשר; שנית, משום שאנשים נותרו ללא עבודה וכנראה שגם לא קיבלו את כל שכרם.

Mickey מאוס

New member
הוא דיבר על ביקור לפני שנה וחצי

אז כתבתי שהתדרדרות עוד הייתה גדולה בהרבה ביחס למה שהוא חווה.
לא אמרתי שזה לא עצוב.

trilliane

Well-known member
מנהל
טוב שמסעדה שמתנהלת כך נסגרת, חבל רק שזה לא קרה לפני חודשים

כלומר לפני שכולם נפגעו – הלקוחות שלא קיבלו תמורה לכספם והעובדים שלא קיבלו תמורה לעבודתם. לא אכלתי במקום אבל הדיווחים שקראתי היו מחרידים. קורה שמסעדה נסגרת, אבל מה שעצוב באמת בעיניי הוא שהשף, שאמור להיות אחראי, נעלם, מפקיר את המסעדה שלו ונותן לה להתדרדר ולגסוס בצורה מחפירה במשך חודשים במקום לחתוך ולסגור בכבוד (כפי שעשה לאחרונה מאיר אדוני, למשל). צר לי, אבל אין לי אמפתיה לאנשים שמתנהלים כך.

למעלה