מסעדת masa בחיפה

מסעדת masa בחיפה

היינו בשישי בצהריים ומשום מה נתנו לנו עסקיות בכל זאת.
כך שטעמנו הרבה מאוד מנות (היינו קבוצה גדולה).
לפני שהגענו קראתי ביקורות בגוגל וכו', שאמרו בהן שהניוקי מלוח מדי, שהמלצרים לא מבינים כלום, ושהם צולים את הבשר יותר מהמידה המבוקשת.
אז הפקנו לקחים מניסיונם של אחרים, והזמנו את האנטריקוט 400 גרם, שרצינו שיהיה מדיום וול, במידה מדיום. אחר רצה מדיום וביקש מדיום.
גם אנחנו וגם הוא יצאנו מרוצים - הסטייק שלנו היה דק יותר משלו ויצא מדיום וול בצורה מושלמת ומעולה, ושלו, העבה יותר, יצא מדיום כמו שהוא רצה.
אני הזמנתי גם כבד אווז על וופל בלגי ברוטב פירות יער (שהוא לא חלק מהעסקית). אני לא בטוחה שהוופל לא היה קנוי, אבל כבד האווז היה מצוין (לא מאוד עבה, כך שאולי לא פיטמו את האווז - וזה לטובה - אבל הטעם אותו טעם), והרוטב לא היה על הכבד, כך שמי שלא מוצא חן בעיניו הרוטב (אני דווקא אהבתי) לא חייב לאכול אותו.
קרפצ'יו בקר לא היה לטעמי (כמו בדרך כלל - רק בג'קו סטריט בירושלים אכלתי קרפצ'יו פילה בקר שאהבתי), אבל הארטישוק והסלט שהוא הגיע איתם כן.
קרפצ'יו חצילים היה טעים אבל כבר די נגמר לי המקום בבטן, אז לא סיימתי אותו.
הניוקי אכן היה מלוח מדי, הפולנטה והלברק (לא טעמתי את הלברק) לא היו משהו (לכן מי שהזמינה אותם קיבלה רושם אחר לגמרי מהמסעדה מאיתנו) - וגם שני האחרונים נכתבו בביקורות.
הדבר המשונה היחיד היה שהפירה היה סגול ומתוק (מה שלא מצא חן בעיני הילדה שהזמינה אותו), ומאחר שלא היה פירה תפוחי אדמה, החזרנו ולקחנו צ'יפס במקום.
לסיכומו של דבר, אם מביאים בחשבון את החסרונות של המסעדה (כפי שהם משתקפים בביקורות הקולקטיביות), אפשר לצאת מרוצים ממש. אנחנו מאוד נהנינו ומקווים שהמקום ישרוד - ממליצה למי שנמצא באזור חיפה לנסות (אז מה אם צריך להזמין מידת עשייה אחת פחות? Nobody's perfect).
 
למעלה