חבל פעם היה ממש נחמד שם
למרות ההסתייגות שהמקום תמיד עורר אצל מי שהוא יותר סטריקט עם ההגדרה של איך סושי אמור להיות, מי שקצת יותר טולרנטי לעניין יכל להעביר שם ערב מאד נחמד. נקודת השבר מבחינתי היתה השלב שבו הם פתחו את האגף הקדמי, שכבר אז החל להיווצר פער גדול בין החלק החדש לבין החלק הישן שעוד איכשהו תפקד.והפעם האחרונה שהיינו (לפני כמה שנים טובות, עם הקטנה במסגרת החינוך הקולינארי
) חווינו ארוחה בינונית עד רעה, ומאז לא חזרנו.
חבל, זה מקום ששמורים לי אליו זכרונות נחמדים מתקופות אחרות.