מסעדת RAI בראמה.

superman1234

New member
מסעדת RAI בראמה.

הגעתי לפורום במקרה. (התעניתי במכשיר Anova).
אבל אני בהחלט רוצה להמליץ על מסעדה (במידה ולא עשו זאת בעבר) שנקראת RAI בכפר ראמה.
זוהי מסעדת בשרים לא כשרה שבבעלות משפחה ערבית נוצרית מאירת פנים. הם מייצרים במקום גם עראק (מעולה) וסוג של "גראפה" ובנוסף יין אדום.
המחירים ממש לא יקרים. ואוכל מעולה לטעמי.
תמונות מצורפות









 

מיתר44

New member
ברוך הבא. אשמח להמשך ולקרוא משלך.

בקשר לבישול ב סו ויד אני מציע להצטרף לקבוצת סודות הסו ויד והמעשנה בפייס.
קבוצה חזקה המנוהלת היטב שתוביל אותך למחוזות חדשים ומרתקים בהכנת מזון (בעיקר בשר).
 

superman1234

New member
טוב, אז ככה:

היינו 3 אנשים.
כפתיחה הזמנו סלט שופסקה - (תמונה מצורפת) כ 30 ש"ח
קובה (תמונה מצורפת, היו 4 יחידות) לא זוכר את המחיר.
פילה לבן עטוף בביקון - (תמונה בפוסט הקודם ) כ 50 ש"ח.
מנות עיקריות היו :
אנטריקוט 350 גרם - לא זוכר את המחיר.
קוארמה לבן - כ 55 שח.
קבב בולגרי - (ראו תמונה) כ 50 ש"ח.
ניתן להזמין תוספות בנפרד , כמו אורז, צ'יפס פלטות גבינות ועוד.
השרות אדיב, הנוף בחינם. (בתמונה רואים את הר כמון והר חזון באופק).
סה"כ היה טעים + סיור במתקני הייצור של העראק והיין.
הגענו למסעדה אחרי כתבה שהיתה עליה במוסף גלריה של עיתון "הארץ".





 

החתולית

New member
אה, זו המסעדה שמשלבת מטבח בולגרי

קראתי עליה, ואני מתכננת ביקור בה עם חברה שחיה בבולגריה.
 
למעלה