"מסעודה משדרות"

zaizeb

New member
"מסעודה משדרות"

אני בספק אם רבים זוכרים אותה אבל רק שתדעו שבגללה נוצרות סדרות איכות כאלה רק פעם בעשור (טוב לא כמו הרמה ש"בטיפול" אבל כמעט..). המשוואה פשוטה, על כל סידרה איכות כזו צריכים לספק למסעודה 20. וחבל...

שרונסקי

New member
מסעודה משדרות, אילנה מתל-אביב

ובעצם רוב רובם של האנשים שרוצים בידור קל וחביב, שאלונים וריאליטי. לא מאפיין דווקא את מסעודה, למרות שהנסיון לדחוף את זה לשדרות, ולמסעודה דווקא, מאפיין מאד את האחראים. אם היתה קבוצה שלמה שלוחצת על סדרות איכות, אולי היה סיכוי. מצד שני, האדישות בארץ הזו מדהימה ואנחנו מקבלים שחיתויות, סדרות זבל, הזנחה של אוכלוסיות רווחה וכו' (לא בסדר הזה, כמובן) במעין השלמה. מצד שני, מה אפשר לעשות? מתסכל, כשהנושא של הסדרות הוא עוד התיסכול הקטן יותר שלי.

zaizeb

New member
אופיום להמונים

הבעיה היא שאת יוצרי הטלויזיה מעניין בעיקר לקלוע לטעמה של מסעודה.. אין מה לעשות ככה העולם נוהג פעם היו אומרים שהדת היא ה"אופיום" להמונים היום כנראה שזאת הטלויזיה

הגזענות היא גם אופיום להמונים

ההמונים האירופאים שלא מוכנים לקבל שום תרבות אחרת, ומכנים אותה: "פולקלור" כשכוונתם היא להמעיט מערך התרבות "ההיא" הזרה שהיא מייצגת עבורם מין תרבות שטוחה ורדודה. לדעתי-הקשקושים של הסדרה הזו "בטיפול" אינם "איכותיים" למרות שמנסים לשווק אותם ככאלו, אך לדעתי-קשקושים של מחשבות של מס' אנשים, אינם בהכרח תרבותיים יותר או איכותיים. וכי אם תפתל את סגור ליבו של כל אדם אחר וישפוך הנ"ל את מר ליבהו תיחשב תוכנית כזו "איכותית" חחחחחחחחחחחחח זה ממש לעג לרש. אתם פולנים קשקשנים

zaizeb

New member
ליוני

"ההמונים האירופאים שלא מוכנים לקבל שום תרבות אחרת, ומכנים אותה: "פולקלור" כשכוונתם היא להמעיט מערך התרבות "ההיא" הזרה שהיא מייצגת עבורם מין תרבות שטוחה ורדודה" סלח לי, ממתי דודו טופז, אדיר מילר ומיניהם הם "פולקלור"...?

talik

New member
מסעודה משדרות... מממ...

קשה לי להאמין שבאמת יתחשבו כל כך בדעתה של מסעודה משדרות, אבל גם אם כן, אני לא חושב שהטעם שלה תמיד יהיה כל כך שונה משלך. האם מסעודה לא תשב לראות תכניות דקומנטריות מעניינות? האם היא לא תרצה לראות איזו סדרת דרמה טובה? האם היא לא תרצה ללמוד דרך תכניות איכותיות על דרכים לשפר את עולמה? בכלל, נראה לי ש"מסעודה משדרות" היא עוד דרך מטומטמת להפיל את האשמה על הצופים, ש"בגלל שהם רוצים תכניות נחותות ניתן להם אותם". ואם כבר מפילים את האשמה - כדאי להשתמש בסטריאוטיפ מאד עתיק, ש"בשדרות אף אחד לא יתעניין בדברים איכותיים, הם קשי יום, הם טפשים"... לפי זה דעתי זו סתם שטות, ופתאום אני חושב על זה שאף פעם לא שמעתי את מסעודה משדרות קמה ואומרת איזו טלוויזיה מדהימה יש לנו. אני מכיר לא מעט אנשים שיושבים ורואים כוכב נולד ועוד תכניות שאתה יכול לומר ש"מסעודה משדרות" היתה רואה. ו...?

למעלה