מסעותי עם עצמי (חלק א)

lupland

New member
מסעותי עם עצמי (חלק א)

אז.עבר עליכם עוד יום(רגע.עוד לא נגמר) שוב הפקקים הרגילים במרכז.עוד פעם הבוס לא מבסוט והעבודה המשעממת.וחלק אולי היו בבדיקות וחלק קבעו תורים לעתיד(ולחלק עכשיו הזכרתי לדוגמא ששכחו כבר הרבה זמן לבצע שדה ראייה למשל למרות שהם רואים 6/6). יש גם כאלה שעדיין קשה להם להשתחרר מחופשת החג (ומקוים לחג קצת יותר ארוך.משהוא כמו...חג של 365 יום.מה רע?) ןיש ויש ויש עוד אבל. אסף."שנענש" לחכות עד ה 20 לאוקטובר ובמקביל התפטר לפני כמה ימים צריך "להרוג" קצת זמן. חשבתי לנסוע לתאילנד.(אחרי הכל יש לי שם את כמות החברים המקומיים הגדולה ביותר בעולם.משהוא כמו 150 חברה שעבדו איתי).וגם אם לא אליהם עדיין שמועות לא מבוססות מפי גברים בלתי אמינים אומרות שיש שם לא מעט בנות שיסכימו לאהוב אותך כמו שאתה(אבל מדובר באהבה ללילה אחד...לא שווה) אפשר גם להמשיך לטראק לנאפל או טיבט.אבל מסיבה לא מובנת הרופא שלי לא מאשר.הוא מפחיד אותי בעזרת אגדות בסגנון של האחים גרים על מכשפות שמתחפשות ליתושים ושבעקיצה אחת מבלי שאשים לב הם יכולים לגרום לבעייה במערכת הבריאות שלי. אמרתי לו שאולי במקום לנסוע למקום חם אסע למקום קר.אולי ניו זילנד? שם כבר סוף החורף תחילת האביב.נעשה קצת סקי בשלג (לזכר הימים היפים באלפים של הצרפתים הרעים) וגם כאן נתקלתי בתגובה שלילית.והפעם בטענה שהמכשפה מתחפשת לשמש.

1ט ל י

New member
../images/Emo45.gif

ממש יפה. "להרוג" זמן יכול להיות חיובי וגם שלילי, תלוי איך אתה מסתכל על זה. מה עם אירופה? אמנם גם שם יש מכשפה שמתחפשת לשמש, אבל לא חייבים להתקרב אליה יותר מידי. אפשר ללבוש בגדים ארוכים וכובע, ופשוט להתחבא ממנה. ככה יש לנו סיכויים טובים שהיא לא תפגע בנו. לפי האפשרויות שהעלת במסעותיך עם עצמך, הבנתי שאתה מחפש משהו יותר רחוק. אני מניחה שארצות הברית סולידית מידי, ובאוסטרליה ממש קשה להתחמק מהמכשפה בדמות השמש. מה עם ארגנטינה? השאלה היא מה כבר אפשר לעשות באגנטינה??? מלבד זאת, המצב שם לא כל-כך טוב כרגע. אין בכוונתי להפריע יותר מידי במסע שלך עם עצמך, ולכן אפסיק לאלתר.

lupland

New member
אני לא לבד על אי בודד.ששת הגיע...

מה פתאום תפסיקי.כמו בשיר אחר של "איפה הילד" סוף סוף "מישהוא שומע אותי" כמו ששמת לב אני לבד ופיתחתי סכיזופרניה קשה שניתן לראות אותה לא פעם על ידי שאלות ותשובות שאני והוא נותנים כאן על המסך. מה העינינים טלי.כמובן שלא תספרי לי מהיכן את בדיוק.אבל בכללי מה את עושה בחייך? (לפי הכרטיס האישי שלך הסקתי שאת כמו עוד הרבה מהמשתתפים כאן עובדת בשרות המדינה ולכן את מנועה מלחשוף פרטים נוספים) ואם לא בא לך לספר על עצמך אז בואי נשחק משחק אחר שמו של המשחק... לאן הייתי טס/טסה בזה הרגע ועם מי הייתי רוצה להיות שם מותר שחקן קולנוע או זמר או בעל חיים או אולי פוליטיקאי כריזמטי ומוערץ אז מה את אומרת משחקים?

lupland

New member
מסעותי עם עצמי (חלק ב)

בצר לי פתחתי שוב את המחשב ונכנסתי לאינטרנט.חשבתי שוב לגלוש ל"אתרים האסורים" אבל נשבר לי עם המודם 56k לחכות שעתיים לסרטון של 10 שניות. ואז פתאום כמו באגדות וגם בחיים.פייה טובה דפקה בדלת ואמרה לי "בוא אסף.אני אראה לך לאן לגלוש" מכיוון שבילדות לימדו אותנו כי "כל ישראל חברים" והלא כך אנו מתנהגים בחיי היום יום החלטתי לחלוק ולשתף גם אתכם באתר היפיפה הזה. אז רישמו: www.nlm.nih.gov/medlineplus/tutorials.html ולאחר תבחרו בעמודה של Diseases and conditions רדו עם העכבר למטה עד שתגיעו לבעייה רפואית עלומה ובלתי ידועה בשם Lupus לחצו על הלופוס יפתח חלון.לחצו על Go to module וזאת בגלל שכישראלים מצויים אנחנו אף פעם לא זקוקים להוראות הפעלה (Instruction) אצלנו זה תמיד לתכלס. אל תוותרו על ה Sound גם אם אתם מחוברים כמוני(וכמו 90% מהעם החכם הזה שלא מוכן ולא יהיה מוכן לשלם ל isdn או adsl את המחירים הגבוהים שרק יעניקו דיוידנדים גבוהים לאנשים הלא נכונים) אני כמו שהזכרתי מחובר ל 56k ולכן זה ירוץ קצת קצת לאט.לא משמעותי. ועכשיו לחצו על החץ הכחול מימין וקדימה לדרך. כמובן.לא לשכוח להכין קופסת סיגריות ומאפרה אם אתם מעשנים כמוני(ימגעילים דוחים.אתם לא יודעים עד כמה אתם מסריחים.ונודף ממכם ריח אוף יחלשי אופי שכמותכם קחו את עצמכם בידיים ...וכו...) ואת הכוס קפה.רצוי נס.(מבלי לרכל או להלשין אבל בכנס סיפרו לי שמישהיא שתתה נס עם שלוש וחצי כפיות בריאות של סוכר.מצטער.אני לא יכול להלשין) זהו זה.קטיפה אנחנו נחכה לך עד שיחזירו לך את המחשב. זהו.נקפוץ לשתות קפה עם אבא.נפגש יותר מאוחר.מקווה שתהנו.

ritosh

New member
../images/Emo127.gif אסף, יופי של אתר.

היה ממש מעניין.הקריינות עוזרת מאוד במיוחד לי שהאנגלית לא משהו. סגריות היו אבל קפה בשעות האלו כבר אסור, הגיל הגיל... עדכן את הפורום בעוד אתרים מענינים לילה טוב, ריטה.

lupland

New member
ריטו´ש.

ריטה.אכן אתר פשוט עם שפה ומינוחים ב"גובה העיניים" יום טוב לך ריטה. נב: למעשה אני מחפש אתר מסויים שבו כתוב על רופא/ רופאה שמצאו את הגורם להתפתחות הלופוס.עדיין לא מצאתי.אמשיך לחפש

זאבית

New member
אסף, ממש אתר חביב../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

אפילו הצלחתי לענות על המבחנים האמריקאיים.........

gaia20

New member
אתר הסברה מעולה.... ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

כמובן, ברשותך הוא מככב בקישורי הפורום....
אסף, אני רואה שאתה מאוד אוהב לכתוב, רוצה לכתוב את הסיפור האישי שלך שיתווסף ל"מאמרים"? *בקשה זו תקפה לגבי כל מי שלא כתב עדין ורוצה לכתוב....

lupland

New member
בוקר טוב לגאיה חלק א

היי.לילה טוב לכל חוזרים מבילויים למיניהם.או למעשה בוקר טוב האתר אכן מככב בקישורי הפורום רק שלפעמים לא לכל האנשים יש זמן לגלוש ולמצוא חומר כזה או אחר ומכיוון שלי כמו שהזכרתי יש כרגע המון זמן.דבר שלא היה לי המון זמן חשבתי שיהיה יפה ונחמד "לתת קצת מעצמך". הכתובת שהפניתי אליה ניתנת להבנה לכל אדם עם ידע בסיסי באנגלית והיא ערוכה בצורה מאוד פשוטה ובמיוחד התמונות עוזרות יותר.לא לחינם אמרו לפני שתמונה אחת שווה אלף מילים. ולכן אם אפשר לכנס הבא לירשום את זה.כמה שיותר שקופיות.כמה שיותר תמונות שווה יותר מהרצאה של 10000 מילים. בנוגע למאוד אוהב לכתוב: אני חושב שאחרי 4 שנים של בעייה רפואית שמתוכם כמו שהזכרתי 3 שנים עברו "בגן עדן" משלי עם 4 כלבים.בז אחד.וקצת טבע יחסית למה שנשאר באזור המרכז.הגיע גם זמן כמו שכתבתי לפני "לתת קצת מעצמך" לטובת אחרים. "הרמת" כאן אתר יפיפה שמשהוא בתוכי אומר לי שכמות הנכנסים לבקר בו הרבה יותר גדולה מכמות המשתתפים בו. האתר צריך וחייב להיות "חי" עד כמה שאפשר.אני מנסה כמו שאת רואה להעלות נושאים שונים בתקווה למשוך את אותם "צופים מהצד".מספיק לי שרק יכתבו משפט קצר כמו "למה התכוונת?" או אפילו "יאללה יאללה-לך ת´חפש ת..." שמתי לב שכל עוד שאת היית "חופשייה" שלא מרצון מעבודה היית כאן הרבה יותר וכרגע את פחות וזה מובן.כרגע אני כאן משתי סיבות.האחת כבר הזכרתי והיא שאני מחכה לתחילת הלימודים וזה עוד חודש וחצי.סיבה שנייה היא שאני משחק בבורסה האמריקאית במניות.היות ויש לי מניות ב 16 חברות שונות בעלות תחומים שונים אני "חי" עם היד על הדופק כל הזמן.צריך לקרוא ולקרוא כמה שיותר ולאסוף אינפורמציה.בימים שעבדתי בעסק המשפחתי הייתי חוזר בערב ויושב עד מאוחר וישן בממוצע 4 עד 5 שעות בלילה.

gaia20

New member
אסף, אתה יודע ש...

כל עזרה תתקבל בברכה... אכן, אחרי חמישה ימי חופש שנתנו לי מהעבודה יש לי פחות זמן להכנס לכאן, אבל הינה עשית לי חשק לחפש ותראה מה מצאתי.... 5 אתרים חדשים שברגע זה נכנסים לקישרי הפורום.....

lupland

New member
כבר צריך להתעורר את האוטובוס...

סתם סקרנות. איך זה שבתור עורכת ואחראית על הפורום ה אי מייל שלך בגדר חסוי? מדובר על ה אי מייל האישי או על האי מייל של תפוז?

gaia20

New member
אויש, ממש לא שמתי לב...../images/Emo23.gif

בכל מקרה, יש למעלה, ליד "הודעת המנהל", אופציה לשלוח לי אימייל... אבל העניין מיד יתוקן בכרטיס האישי, תודה ששמת לב

lupland

New member
בוקר טוב לגאיה-חלק ב

וכידוע שינה חפוזה לחולי לופוס מאוד מומלצת ע"י רופאים.(כמובן שאני צוחק) אבל בכל זאת למדתי עוד משהוא בשנים האלו על הלופוס לגבי.והוא שכאשר היו בעיות שונות זה לא היה בגלל שעות השינה.הבעיות החלו כאשר הגעתי להחלטה מסויימת והתמהמתי איתה ולכן זה לא סוד שכאשר הנפש סוערת המערכת מתחילה לגלות סדקים ולכן חשוב מאוד לנו במיוחד לשמור על "יציבות נפשית" לקחתי החלטה קשה ואני שלם איתה.ויתרתי על משכורת מאוד גבוהה.על עבודה שיכולת לבקש חופש כמה ימים בשנה שרצית מבלי לקבל דין וחשבון.תנאים וזכויות לא מעטים.כל יום טיול למקום אחר בארץ-מרמת הגולן לראש הנקרה ועד כרם שלום בדרום וקליה ועין גדי.המון מקומות ונופים שיוחלפו בקרוב לכיתה עם 4 קירות ופקקים הלוך ושוב על כביש מס 4. אבל אני שלם עם זה.ומרגע שהבנתי שרמת האדרנלין הגבוהה מושכת אותי לכיוון שוק ההון החלטתי שצריך "לשבור". מה גם שהחיים קצרים מדי בשביל להעביר אותם בעבודה במקום אחד.ויש עוד ועוד סיבות שאני לא אלאה אותך ואת שאר החברים כרגע. אז הינה לך.לכתוב את הסיפור האישי שלי-אני מוותר.כוכי תספר לך עלי אם תירצי. חוץ מזה.בכל פעם שאני כותב משהוא כמעט תמיד מוזכר משהוא על חיי ככה שלאט לאט ניתן יהיה לבנות פאזל (אם סיפור חיי באמת מעניין) ועוד פעם חוץ מזה-מאיפה את חושבת שלמדתי את "סיפור חייך"? בטח שלא מהכמה שורות היפות שכתבת על עצמך אחותי. אז אני אחזור לקרוא עוד קצת ולכל האנשים הטובים כאן.יום טוב שיהיה לכם באשר תהיו. נ"ב- יכול להיות שעוד חודש וחצי אני אעלם מכאן ואז מישהוא אחר יצטרך לאחוז במושכות.תחשבי על זה...

למעלה