מסע אופניים ב... אוגנדה

רֶשֶף

New member
מסע אופניים ב... אוגנדה../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

מי אלו Farout Expeditions? מי עומד מאחוריהם? מי זה הגָדִי הזה ששולח בשמם הזמנות באימייל למסע אופנים? ו... ראבק... מה פתאום אוגנדה?

אז זהו, שגם אני זכיתי למייל המפתיע.

והתגובה שלי כשקיבלתי את ההזמנה , היתה : אני ? טיול אופניים באוגנדה ? עכשיו ? Oh, man, you're so FAROUT...

liorsion

New member
כמה שאני יודע..

גם אני קיבלתי מייל (מאיפה יש להם את הכתובות של כולם?!) וביררתי. מדובר על חברה שמארגנת די הרבה טיולים לאיזור (רפטינג, ג'יפים ואופנועים) ומתחילים בטיולי אופניים. אני אמור לקבל עוד קצת פרטים על המסע הספציפי הזה בימים הקרובים. אולי ננסה להביא את גדי לכאן..

טיראן מ

New member
למה לא אוגנדה? למה לא אוגנדה ?

באוטובוסים אנחנו לא נוסעים ..... יש שיר כזה, לא ??? האמת, טיול בג'ונגלים של אוגנדה יכול להיות מעניין. די דומה לטיול בישראל, עם הבדלים "קטנים". זוכרים את הדיונים על "נתקלתי בכלב" ?? שם זה אריות ונמרים. אקדח פלפל יעזור ?? ומה עם "אוכלוסיה עויינת" ?? אולי להקת גורילות או קאניבלים ?? והכי חשוב, טיול מורשת קרב באנטבה. המלווה יהורם גאון יסייר עם המטיילים בשדה התעופה ויתאר את הקרב ההירואי. אז, למה לא אוגנדה ??

liorsion

New member
וזה בטח משפר את הכושר...

רוכבים בכל המהירות, כל הזמן..

Eyal Hershtik

New member
כן כן אוגנדה ....

יש חבר'ה רציניים בארץ שמתחילים לארגן לשם ועל פי הסיפורים ....וואהיי וואהיי וואאהי איזה יופי זה הולך להיות...

למעלה