מסע אופניים מכון ערבה דיווח

מסע אופניים מכון ערבה דיווח ../images/Emo26.gif

מסע אופניים – מכון ערבה - רכיבת שטח+כביש התחלה - נווה שלום – יום ראשון סיום – אילת – יום שישי המוביל יורם חן משתתפים – 45 רוכבים ורוכבות דיווחים מהשטח : יום ראשון – התארגנות ורכיבת היכרות מקומית יום שני –רכיבת שטח ביער אשתאול – החלפה לאופני כביש ורכיבה מצומת שמשון לאשקלון , התמודדות קשה עם נהגי ישראל ולינה בהולידיי אין באשקלון. יום שלישי – היום : רכיבת כביש – יד מרדכי – גוש קטיף – צאלים – סיום במשאבי שדה –רכיבה מהירה בכבישים פתוחים עם תנועת רכבים דלילה. לינה בספינת המדבר. מחר-רכיבת כביש עד שדה בוקר – החלפה לאופני הרים – טיול בנחל צין וחזרה לשדה בוקר –החלפה לאופני כביש ורכיבה למצפה רמון – לינה בפונדק רמון. המסע אמור להגיע לאילת ביום שישי דרך כביש גבול מצרים. דיווחים נוספים בהמשך השבוע. גדי

הלואי ואני שם ../images/Emo7.gif

דיברתי עם יורם בלילה ומסרתי את הדיווח שלו. נראה לי שהוא נהנה מאד מהענין - אבל יש לו קצת כאב ראש עם כל ה 45 שרוכבים אחריו.

yossiroman

New member
he got all the fame

did you see Yoram's photo in MARRIV? please say hi from "yossi" cause i'm in the UK at the moment and he is not with his mobile thanks

דיווח מהיום ../images/Emo26.gif

יורם מדווח מהשטח: יום חמישי -- רכיבת כביש יציאה מפונדק רמון בשתי קבוצות - רכיבה מהירה - חציית המכתש - שרות מים עד לאופניים - החלפת בקבוקי מים תוך כדי רכיבה על ידי רכבים מלווים. עצירת גלידות בצומת שיזפון. ירידה דרך הר עיט לצומת קטורה - סיור במתקני המיחזור של קיבוץ לוטן. קבלת פנים (חמה) צוננת במימי הבריכה של קיבוץ קטורה - כולל בירות קרות וברביקיו . מחר עוד 90 קילומטר עד אילת והביתה.

מעברות - חוף הים שבת בוקר?../images/Emo96.gif

בא לך לעשות לנשים את המסלול שבת על הבוקר עד חוף ינאי? הגיע הזמן לחלץ להן את העצמות היבשות! מאיר

אנלא יודע מה איתך אבל

אני כבר חילצתי לה אתמול.. בכל מקרה תדברו איתה - מה שתסגרו מקובל עלי.

למעלה