מסע אופניים

gurdesh

New member
מסע אופניים

מחפש רעיון למסע אופניים אתגרי, למשך יומיים שלושה הדבר הטבעי ביותר הוא כמובן חלק משביל ישראל ראיתי שני ספרים על שביל ישראל בהוצאת מפה וכרטא - מה מומלץ ? איך אפשר לדעת מה רכיב ומה לא ? האם יש תעוד בפורום או במקום אחר של טיול כנ"ל שמישהו עשה ? בכלל המלצות לטיולים אחרים ?

Eyal Hershtik

New member
קח קצת עזרה....

קישור לאתר בו תוכל למצוא מידע רב על אופניים בשביל ישראל . שים לב כי בכמה מהאזורים הזיזו את הסימון של שביל ישראל ככל הנראה עקב בעיות ביטחון . ועוד משהו : תכנן את זה לתקופה פחות חמה מאשר עכשיו - מפני שבזמנים אלו זה יכול להפוך לסיוט לגבי מה רכיב ומה לא ? לאחר שתעיין ותדע את התוואי תשאל פה לגבי איזור יותר ספציפי ואז נשמח לעזור חוץ מזה יש פה את אילן שחם (בחור חביב תאמין לי ...) שעשה את החלק הצפוני של שביל ישראל - תשאל והוא ישמח לעזור . אייל אייל

IlanShacham

New member
אם אייל אומר שאני חביב... ../images/Emo13.gif

הנה קישור למאמר שכתבתי בעניין ומאמר של עדו מזור, שרכב את כל שביל ישראל. אם אתה מחפש אתגר, נופים, והנאה, קח את שלושת הימים הראשונים שלי ויש לך הרבה מהכל. באופן כללי אפשר להבין לא רע מהתיאור שלי את המסלול המדויק, אבל אם יש שאלות אשמח לענות. אופציה קצת יותר ממוסדת, אבל עדיין מאוד מהנה, היא להשתתף ב"חוצה גולן", רכיבת שטח בת יומיים ממרגלות החרמון לים כנרת שמאורגנת לתפארת על ידי איקי רהט וחבורתו.

רֶשֶף

New member
אני מצטער מאד, אבל להגיד על אילן

שהוא כולה... ח-ב-י-ב... זה כמעט עלבון
זה כאילו ישאלו אותך: "נו, אז איך הבחורה הזו? אה, היא... נחמדה..." מה זה החרטע הזה? אילן הוא אחלה בנאדם ורוכב חבל"ז. ומי שיגיד אחרת, אני מוחק לו את סינגל 21 מהמפה. דיר באלק!

מאדמאן

New member
אילן - כבר בטח אמרו לך אבל אתה גם

כותב נהדר וגם החוויה הזו שלך על שביל ישראל מפתה לאללה - אני מחכה לחזור לכושר - (אני מתאושש משבר בפטישון) ולנסות לעשות את זה עם אישתי. נותן חשק.

למעלה