מסע בזמן (מה קרה ??? קצת רמה)

dino_din

New member
מסע בזמן (מה קרה ??? קצת רמה)

הגיע הזמן להרים קצת את הרמה בפורום לדברים יותר אינטיליגנטיים!!!! כתבה ב YNET על מסע בזמן ועל כל מה שמסביב כולל פרדוקסים מגניבים. ארוך אבל ממש שווה לקרוא !! תהנו. דינו. >אני נוסע שניה ל 1908, כבר חוזר<

Athaclena

New member
../images/Emo12.gif למה דוקא ל-1908?

זה כבר מתחיל לחזור על עצמו... ראיתי בפורום מד"ב ופנטזיה ובפורום ספרים וספרות. מי עוד? מה, אנחנו לא אינטלגנטים?
לא יפה להגיד ככה. וכן, גם טרי פראצ'ט כתב על מסע בזמן בספרו המופתי night watch. וזה ספר ממש ממש טוב...

Ergil

New member
כן, חשבתי להגיד את זה בתגובה לכתבה

אבל מי קורא פראצ'ט?
מה שכן, הוא באמת פותר את כל הפארדוקסים בצורה דיי פשוטה - Whatever happens stays happened.

ויימס

New member
הוא לקח לי את הרעיון!!!

אני רציתי לספר לכם על 'אתם המתים חיים', ואז ראיתי שהוא כבר כתב על זה, ברוגז!! ...מה שהוא לא כתב, זה שהתיירת היא לא רק האמא של עצמה, אלא גם האבא של עצמה, כי אחרי שהיא יולדת את עצמה היא עושה ניתוח לשינוי מין, מכניסה את עצמה של העבר להריון, ובסוף גונבת לה את התינוקת, כדי לשים אותה בבית יתומים (נכון שזה חולני?). בנוגע ליקומים מקבילים: כשהסבירו לי על זה, חשבתי שזה יופי טופי ועכשיו אין פרדוקסים. אבל אז הבנתי משהו: אם כשאני נוסעת לעבר אני נוסעת לעבר של יקום מקביל, ולא של היקום שלי, למה תמיד הרעיון הוא שבסופו של דבר אני עוברת להווה של היקום אותו שיניתי (כמו בחזרה לעתיד... פרדוקס הסבתא, וכו')? הרי הגיוני לחשוב שאחזור להווה ממנו באתי, או שאעבור באופן אקראי להווה של אחד מאינספור היקומים המקבילים הנוספים? זה לא הגיוני וזה לא בסדר...

למעלה