מסע בזמן
שבוע 30-29 אולטרסאונד, בדיקת מדדים, העובר קצת גדול מהממוצע,
בסדר אבל כל החלקים פרופרציונליים?
הראש גדול יותר, אבל לא משהו מחוץ לטווח, עוד שבועיים נבדוק שוב את הגדילה ונעקוב אחר הראש.
אז אין לי סיבה לדאוג?
לא, זה בתוך הטווח התקין.
לפני שנה וקצת, אני בשבוע 8 בערך,
אחותי בשבוע 29- אולטרסאונד. המדדים לא פרופרציונאליים, בדיקות, ריצות. שבוע 30- אני מבקרת אותה בבי"ח, היא מחכה ללדת עובר מת. מתחילים קצת צירים, הנה ככה מתחילה לידה אמרו לי, נאחזים בהריון שלי, הצעיר, הקטן. אני נוסעת הביתה, למחרת בבוקר היא יולדת בדממה.
אני נשארת אופטימית, אחרי כמה שבועות אני מגיעה לשקיפות. אין דופק. גרידה.
חודש ועוד חודש ועוד חודש, קצת הזרקות בבטן, בסוף הוא הגיע- הריון חדש.
בחזרה להווה- למה הראש קצת גדול? למה בשבוע 30 התחושה הזו שעדיין- הכל יכול ברגע להיגמר.
מפחדת לזוז שבועיים קדימה- לאולטרסאונד הבא.
רוצה לזוז חודשיים וחצי קדימה וללדת אותו בלידה רגילה ורועשת. הרגע מתקרב, ועדיין הוא נראה כמו חלום רחוק.
שבוע 30-29 אולטרסאונד, בדיקת מדדים, העובר קצת גדול מהממוצע,
בסדר אבל כל החלקים פרופרציונליים?
הראש גדול יותר, אבל לא משהו מחוץ לטווח, עוד שבועיים נבדוק שוב את הגדילה ונעקוב אחר הראש.
אז אין לי סיבה לדאוג?
לא, זה בתוך הטווח התקין.
לפני שנה וקצת, אני בשבוע 8 בערך,
אחותי בשבוע 29- אולטרסאונד. המדדים לא פרופרציונאליים, בדיקות, ריצות. שבוע 30- אני מבקרת אותה בבי"ח, היא מחכה ללדת עובר מת. מתחילים קצת צירים, הנה ככה מתחילה לידה אמרו לי, נאחזים בהריון שלי, הצעיר, הקטן. אני נוסעת הביתה, למחרת בבוקר היא יולדת בדממה.
אני נשארת אופטימית, אחרי כמה שבועות אני מגיעה לשקיפות. אין דופק. גרידה.
חודש ועוד חודש ועוד חודש, קצת הזרקות בבטן, בסוף הוא הגיע- הריון חדש.
בחזרה להווה- למה הראש קצת גדול? למה בשבוע 30 התחושה הזו שעדיין- הכל יכול ברגע להיגמר.
מפחדת לזוז שבועיים קדימה- לאולטרסאונד הבא.
רוצה לזוז חודשיים וחצי קדימה וללדת אותו בלידה רגילה ורועשת. הרגע מתקרב, ועדיין הוא נראה כמו חלום רחוק.