מסע בעקבות רדיוהד

A Pig in a Cage

New member
מסע בעקבות רדיוהד

נכון יש אנשים שעושים מסע בעקבות הביטלס - מסתובבים בליברפול בכל מיני מקומות שקשורים ללהקה וציוני דרך בקיירה המוזיקלית שלהם? בטח שמעתם על זה שנה שעברה בן דוד שלי מאמריקה שממש חולה על רדיוהד, ואחד האנשים שהדביקו גם אותי (אבל ממש לא ברמה שלו), טס עם חבר שלו, גם הוא מאוד אוהב אותם, לאנגליה למסע בעקבות הלהקה. הם הסתובבו איזה שבוע באוקספורד וביקרו בביה"ס שהם למדו בהם, אולפני הקלטות, הבתים שלהם, מועדונים ופאבים שהם ניגנו בראשית דרכם, כל מיני מקומות שנתנו השראה ועוד מלא דברים בסגנון וגם ראו הופעה או שתיים לקראת הסוף. ואני כל הזמן חשבתי: מניאקים! גם אני רוצה! אני לא יודע אם הם עשו את זה לבד או במין מסלול מאורגן כזה (אני חושב שלבד), אבל יכול להיות שקיימים טיולים מאורגנים ברחבי העיר בעקבות רדיוהד, ואם אין אז אני מאוד מקווה שיהיו. אולי יבוא היום וגם לי יהיה הזמן (והכסף!) לעשות טיול כזה. נכון רעיון מגניב? אני מנסה ליצור מחדש את הקשר באימיילים עם בן דודי היקר שהתחיל ללמוד בקולג´ השנה, ואם אני אצליח אני אוכל לספק עוד פרטים, אם מישהו מעוניין (וגם אם לא)

Her Circulation

New member
:) !

I was in the last Oxford gig(7.7) , the biggest Radiohead shows ever. and i did a mini tour too..in their pub...street schools etc...i´ll upload some pics soon :) It IS amazing I want the E-mail of your ben dod.

A Pig in a Cage

New member
אז גם אתה מניאק! ../images/Emo8.gif

אני לא יודע את האי מייל שלו כי הוא החליף אותו כשהוא עבר לקולג´, אבל אני מחפש אותו As we speek

A Pig in a Cage

New member
../images/Emo7.gif

אני השקעתי כל כך הרבה בכתיבת ההודעה, ואתה אפילו לא זוכר אותה? "...שנה שעברה בן דוד שלי מאמריקה..."

A Pig in a Cage

New member
הסבר

עד השנה הוא גר עם ההורים שלו בניו יורק, ועכשיו הוא גר ולמד בוסטון. הנסיעה לאנגליה היתה רק טיול של שבוע

A Pig in a Cage

New member
אני ממש לא יודע

לא הייתי ממש בקשר איתו מאז שהוא התחיל ללמוד, אבל בכל מקרה אני חושב ששנה ראשונה בקולג´ היא בד"כ כללית וללא התמחות ספציפית

למעלה