מסע ההופעות של מרילו בארהב שוב בTV

מסע ההופעות של מרילו בארהב שוב בTV

זיפזפתי ככה לי בערוץ E והייתה פרסומת על חודש אוקטובר וראיתי משו של מרילו אני לא יודע אבל מזה אימא שלי לא הגיברה ת'טלווזיה אתם יודעים איזה תאריך זה אתם יודעים מה משדרים תהצגה עצמה או את המאחורי הלעים של ארהב!?

M i R i L e

New member
תשובה..

בול מה שהיה אז בערוץ 22 "מרילו בארצות הברית" יישודר בחודש אוקטובר בערוץ E עדיין לא ידוע התאריך המדויק

miamor17

New member
לי יש את זה מוקלט בבית../images/Emo9.gif

אההה כמה זמן לא ראיתי את זה... וכן גם אני ראיתי את הפרסומת בE...שאילנה מדברת על החלום האמריקאי

mary lou

New member
גם לי אבל...

מעולם לא טרחתי לראות את זה... ז"א הוידאו התקלקל ואף אחד לא ממש צריך אותו אז לא מתקנים

miamor17

New member
חחח כן גם לי יש מקרים כאלה בחיים

שאני נחושה להקליט משהו ולעולם לא טורחת לראות את זה שוב

אני

הקלטתי את זה כאילו דה!!!!! הרי ברגע שאמרו שצוות של טלעד צילמו את המסע של מרי לו לארה"ב לא הפסקתי לעקוב חיכיתי לזה כמו אויר לנשימה.

aMiRi GiRl

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

יש לי בבית בערך 30 קלטות של אמיר של כל התוכניות של אבק + כל מיני קטעים מתוכניות שהוא השתתף בהם (גם עם מרי לו) ואני כמעט אף פעם לא רואה את זה.. רק כשאני בדיכי וזה עושה לי טוב על הנשמה! ואני ממש שמחה שיש שידור חוזר! כי אני באותו יום שזה שודר לא הייתי בבית או שהווידאו לא עבד ולא יכולתי להקליט עכשיו יש לי... כרטיס טלוויזיה במחשב! זה כזה נוח !! :)

mary lou

New member
תאמיני לי שאת כן...

תמיד יש את התוכניות הבוקר הנידחות שמקרינות קטעים מפה ומשם ובדוגרי אף אחד לא רואה ובטח שלא מקליט אותן אז מן הסתם לצערו כן פיספסת דבים צר לי לטוע לך את האידיליה

למעלה