מסע הופעות מושלם והזמנה

• פותח הנושא next7
  • פורסם בתאריך

next7

New member
מסע הופעות מושלם והזמנה

אהלן חבר'ה! אחרי שנה (פחות או יותר) של לחלום על זה, החלטתי שאני סוף סוף הולך על זה. מסע הופעות מושלם: ב27.8 אני טס להופעה של קולדפליי בדוסנדורף בגרמניה, משם אני נוסע לדרום גרמניה (קונסטנס) ב29.8 להופעה של אואזיס ומשםםםםם (הדובדבן שבקצפת) להופעה של קין ב30.8 על גבול שוויץ גרמניה :)) יאללה מי מצטרף? לטוס כמה אנשים תמיד יותר כיף מלבד :) הולך להיות ענקקקקק

ואוו אתה גדול! איזה שווה!

כמה עולה לך כל העסק? ב4 לאוגוסט אני אמורה לטוס חזרה ללונדון אז אני לא יודעת אם אני אוכל.. אלא אם כן זה איזה דיל מטורף

next7

New member
עלויות ועניינים

בעקרון רק התחלתי לתכנן את כל העסק. זה לא כ"כ פשוט מבחינה לוגיסטית אני יכול להגיד לך שהכרטיס טיסה שכרגע עומד על הפרק מת"א לדוזנדורף ובחזרה משטוטגרט לת"א מסתכם ב490 דולר (סוף אוגוסט...אין מה לעשות) מעבר לזה, כרטיסים להופעות: קולדפליי בסביבות ה70 יורו, אואזיס 50 יורו וקין בסביבות ה30 יורו. תחבורה ציבורית או השכרת רכב? עוד לא החלטתי סופית מה משתלם יותר ואיפה אבל כרגע זה טיסה מדוזנדורף לשטוטגרט ב70 דולר ורק אז לקחת אוטו לשלושה ימים הנותרים (130 יורו). מלונות אפשר למצוא גם ב28 יורו ללילה. העסק כולו הוא לא הכי זול אבל הנקודה הכי חשובה בכל הסיפור היא שמספיק שזה אני ועוד מישהו, והרבה מהעלויות מתקזזות לחצי (רכב,דלק,מלונות). ככה שזה יכול לחסוך די הרבה אבל עזבי שטויות, דבר כזה גדול חייבים לחלוק עם מישהו, ובטח לבטח עם עוד מישהו שיודע להעריך גאונות מוזיקלית :) כל המעוניין גם מוזמן להתקשר 052-4608072 (דני)

למעלה