מסע הצלב 2003

lu p l a n d

New member
מסע הצלב 2003

"יתברך ויתגדל שמי רבא ואימרו אמן" מרוב התרגשות אני לא יודע מהיכן להתחיל.אז כמו תמיד...נתחיל מההתחלה. הכול החל מבדיקה קטנה שעשיתי ובו נאמר לי כי כבר שנתיים וחצי מאז שיש לי את חלונות 98 לא ביצעתי שום שדרוג.ואנוכי.כפרי נאיבי השבתי בחיוב "להצעה המפתה" לעבור לאקספלורר 6.סה"כ 18.5 מגה בייט.ואז החל מחול השדים.המעניין הוא שלכל האתרים הפיננסיים שלי נכנסתי מייד.אבל הבייתה.הוי הבייתה.ארוכה הייתה הדרך.שמות חדשים.סיסמאות חדשות עזרה מהתמיכה הטכנית.מחיקה של כל ה קוקיס.של כל ההיסטוריה.ועוד קצת וכבר הייתי מפרמט את הקופסא הזאת.ובסוף.בדרך לא דרך הצלחתי לחזור. טוב.אז אין רע בלי טוב.והטוב שיצא הוא שלאחר 4 שנים של היכרות עם הקופסא הזאת הכרתי את "העוגיות" שהלכו איתי דרך כברה אך בלית ברירה נאלצו להישאר מאחור. היי ריטה.את לא מתארת את התסכול לקרוא שאת שואלת היכן אני ואני כאן אך לא מסוגל להשיב. היי שירי.ובכלל היי לכולם. על "המלחמה" כנגד ביטוח לאומי אני רואה שריטה כבר החלה לענות.בכל אופן.די סוער שם בחוץ ולפני שאיזה ברק טועה יפיל אותי אני אסיים כאן אך מחר אחזור. כמה טוב לחזור הבייתה.

ל3

New member
הי אסף

אני מקווה שהמחלמה אתה יצאת מנצח
התגעגנו.......

ritosh

New member
היי שירי ואסף!!

אסף, טוב לשמוע שכל הבעיות היו רק במחשב. שירי, אני עונה לך בפורום ולא במסר אישי כי העיניין יכול להיות רלוונטי לעוד אנשים. יש לי קשר עם אחד הבכירים בארגון נכי צה"ל. הוא המליץ לנו על עו"ד שנחשבת לתותח רציני בתביעות למשהב"ט. בפגישה איתה היא שאלה אם הוכרנו בבלל´.אמרנו שכן.היא רצתה לראות מיד על מה נקבעו לה 19%. ולמזלנו הרב ההכרה היא על תת משקל וחולשהועייפות. מה שקורה במשהב"ט זה שהם מעדיפים לזרוקאת החולים לבלל´. כשמתחילים בהכרה במשהב"ט הם שואלים אם הוגשה תביעה לבלל´. במידה והוגשה תביעה ויש הכרה מבלל´ השד לא נורא כל כך אבל, יהיה קשה יותר לקבל הכרה ממשהב"ט. בכל אופן היתה לנו רק פגישה אחת עם העו"ד ואני אחכים יותר בשבוע הבא בסבך הברוקרטיה.

lu p l a n d

New member
ההודעה שנמחקה.ומדוע

טוב.הסערה חלפה לה לעת עתה. בנוגע לשמש שדובר והוזכר כאן.אין בליבי ולו דבר כנגד האדון הנחמד שניסה כוחו.אם רק היה מסתכל אחורה בהתיחסויות שלנו "כנגד" אודי בר היה מבין את הבעיתיות שבלהיות חולה כרוני.עם זאת אני חייב להודות שאני מופתע כי לפני 100 שנה בערך קיבל אדם פרס נובל על "שאלת המליון דולר" ותשובתה והדבר זכה להתייחסות מעטה אם בכלל בקרב אנשי הרפואה הקונבנציונאלית.האם ניתן להסיק מכך כי אנשי הרפואה הקונבנציונאלית חברו יחדיו עם חברות התרופות השונות יד אחת כנגד החולים? הייתכן כי קיים מזור לנו והדבר נסתר מעיננו? tevalife תהייה מי שתהייה.אודה ולא אבוש כי אני ראיתי את הודעתך ומייד התרעתי.הן בשל ה "חוק" הבלתי כתוב כי אין זה הפורום לקידום מכירות של פלוני זה או אחר. והן משום שאלה קטנה שעלתה בראשי לאחר מכן.הצורה שבה כתבת העידה על נחרציותה.ואמינותה של השיטה בחיסול הבעייה.לו רק יכולת להביא דוגמאות מוכחות לייעילותה של השיטה יכול והייתי נוהג אחרת.אבל אם המדובר הוא בדרך להקלת הבעייה צר לי לאכזב אותך כי "השוק" כבר כמעט ומלא בדרכים שונות של הקלה אך לא בפתרונה היי שלום לך בינתיים ומקווה לשמוע ממך שוב.

lu p l a n d

New member
יום חג.ולא אצלנו

עוד דבר קטן לפני שאפרוש לעיסוקים אחרים. היום."יום חג" באמריקה.העילה לחג היא רצח שבוצע לפני 30 שנה באדם שבסך הכול נאבק להשמיע זעקה של ציבור מסויים. ואצלנו.אצלנו נרצח ראש ממשלה.אף פעם לא הייתי אחד מחסידיו.אבל כמחוייב לדרך הדמוקרטית אחרי הכל הוא היה ראש הממשלה שלי לטוב או לרע. מרטין לותר קינג כשנרצח לא היה ראש ממשלה.אבל הוא "זכה" ליום חג.ומכאן שכל עולל גם בעוד 50 שנה יזכור זאת בארה"ב. ואצלנו.האם הדור הבא יזכור או בכלל ידע כי כאן נרצח מנהיג? סתם מחשבה שלא שייכת לפורום או "לענייננו". לכן אין צורך להגיב ואם לדעת גאיה אין זה מקומה-הרשות מובנה למחיקה.

lu p l a n d

New member
היי סניורה.השלום לעיר הקודש?

היי קרן.עכשיו זה כבר מאחורנו אבל עם הזמן תזכי להכיר עוד מקרים מהסוג הוא.הסיפור הוא די קצר.בחור טוב שלא מרוע (ואני בהחלט לא ציני) התבלבל וחשב שכאן זה מדור פרסומי. אבל בפורום שלנו."המערכת החיסונית" עובדת במלוא עוצמתה וכאשר חודר "נגיף" זר היא משיבה במלחמה שערה ומוחקת אותו תרתי משמע. היי טבע לייף.שום דבר אישי.אני פשוט אוהב מטאפורות.

למעלה