מסע התעוררות!!!

Espresso

New member
מסע התעוררות!!!

רק נזרקה לאויר המילה "בחירות" ואיזו פעילות, המולה ורעש זה מעורר כאן. אז אני לא נגד, נהפוך הוא אבל..... קודם כל, לעניות דעתי האתר וכל הקשור בו נעשו למען החולים ולא למען מטרות "פוליטיות" כאלה או אחרות ולכן נראה לי קצת סרקסטי ההתנדבות הזו להריץ אנשים מבלי לשאול אותם קודם. שנית, העמותה במתכונתה הנוכחית ובמבנה הארגוני שלה בהחלט עונה על הצרכים והבעייה אינה בכך אלא באנשים העוסקים בניהולה. ושלישית, על התנדבות ומחוייבות קראתי כאן תגובות בנושא ה"מתנדבים" וחוסר התפקוד שלהם בגלל שהם כאלה ואני רוצה להבהיר כאן את המושג הזה. (לפי דעתי כמובן). ההתנדבות היחידה הנדרשת כאן היא ההתנדבות לעמוד לבחירה. מרגע שאדם, אשר התנדב להיבחר, נבחר ע"י ציבור הוא מפסיק להיות מתנדב והופך להיות שליח ציבור וככזה אינו יכול לומר שהוא עוסק בהתנדבות ואינו יכול למלא את תפקידו כראוי אלא עליו להיות מחוייב לכך. זה לא משנה כלל אם הוא עושה זאת בחינם כי הרי כל מי שמתנדב להיבחר חייב לבדוק היטב באם כישוריו ויכולתו מתאימים לתפקיד עליו הוא מתמודד. נ.ב. קראתי גם טענות על כך שאותם נבחרי ציבור נהנים מתנאים טובים יותר בבתי המלון ולדעתי טענה זו אינה רלוונטית כי ככה נעשים הדברים וככה זה נהוג. כל עוד תנאים אלה אינם על חשבון כספי האגודה ואינם על חשבון התנאים והאפשרויות שסוכמו אין בכך שום דבר רע או לא מוסרי. לדוגמא, כאשר חבר הנהלת העמותה זוכה ליחס "שונה" מהנהלת המלון אין אני רואה בכך בעייה אך כאשר חדרים הניתנים בחינם ע"י המלון (ככה נהוג בבתי המלון בהתאם לגודל הזמנת החדרים)משמשים לטובות הנאה ולא למען חברים נזקקים יש כאן עניין הדורש התערבות ושינוי.

למעלה