מסע כומתה גולניייייייי-צומת גולני.

עציון

New member
מסע כומתה גולניייייייי-צומת גולני.

עוד 12 שעות והבן מאחורי זה.בחלומות הכי הכי שלי לא האמנתי שילך לגולני. אחרי 4 ילדים בצבא חשבתי שמגיע לי קצת שקט. האם אני טועה?

oshiko

New member
היי מזל טוב!

הייתי בסרט הזה לא מזמן עם הבן, אבל עם כומתה אחרת - ירוק סטיקלייט. איזה מחזור? קצת מוקדם למרץ 05, קצת מאוחר לנובמבר 04. זה הגדס"ר של נובמבר 04? תביא תמונות שיהיה לגלריה.

oshiko

New member
ושכחתי להוסיף ...

אחרי 4 ילדים בצבא ?! וואללה מגיע לך שקט. הלוואי שיכולנו לתרום משהו לעניין. בינתים קבל כומתה וירטואלית.

poli55

New member
../images/Emo49.gif בהצלחה ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

כל הכבוד אחרי 4 ילדים בצבא איך מחזיקים מעמד
במסע כומתה הייתי ערה כל הלילה והסתובבתי סביב עצמי בשאלות כמה הם עברו? מה מצבם הפיסי ? וחיכיתי לרגע לפגוש אותם בג.התחמושת אמא של צנחן

בהצלחה רבה לבן ואכן מגיע לך קצת

שקט, אבל לבנים שלנו יש רצונות משלהם ולא בדיוק מתחשבים בשקט הנפשי שלנו.

סמדר בנ

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif

חשבתי שהם כבר לא מסיימים יותר בצומת גולני אלא בבא"ח?? כנראה שטעיתי. אני יודעת שהיום בונים להם אמפי מיוחד לטקסים בבא"ח. אז קבל את עץ גולני

s h o o s h a

New member
גולני, גולני שלי

לראות אותם אחרי המסע, עייפים, רצוצים אבל כל כך 'אחד בשביל כולם, כולם בשביל אחד'. האחווה הנהדרת הזו שנוצרת שם בין הילדים-גברים הללו. מי ייתן וישמור האל על כל אחד ואחד מהם, כל אחד בתפקידו. ומה יותר טבעי לי מלשיר עמכם את השיר "גולני שלי" מילים: עמוס אטינגר
גולני שלי היא טורי אנשים גולני שלי היא שמות ופנים מקומות וזמנים וקולות משונים השבים ועולים למולי. גולני שלי היא מלחמת שחרור גולני שלי היא אותו הסיפור של מצליח יעל של כל עם ישראל השבים ועולים למולי. גולני, גולני שלי, גולני שלי גולני, גולני שלי, גולני שלי גולני, גולני שלי, גולני שלי גולני, גולני שלי, גולני שלי. גולני שלי היא מלחמת קדש גולני שלי היא רפיח ואש ובששת ימים אל תל פחר נעים אל התל הניצב ממולי. גולני שלי היא גם יום כיפורים היא מוצב החרמון בפסגת ההרים רובאים שירו ורעים שנותרו בצידי הדרכים למולי. גולני, גולני שלי... גולני שלי אגדה וסיפור גולני שלי ללא אות ועיטור של אתמול שעבר ולתקוות יום מחר השבות ועולות למולי. גולני, גולני שלי...

עציון

New member
אויש, כמה זה היה מרגש!!!!!!

הגענו לצומת חצי שעה אחרי שסיימו את הצעדה. לא היה עם מי לדבר. שכבו בחורשה הסמוכה כבולי עץ. כאבים ברגלים. אבל אחרי... צה"ל ערך את הטקס בשיא החום שהיה כבד ממילא, בשעה 13:00. מטורף.. אבל זאת היתה חוויה. אין לנו טענות. תודה לכל המברכים. אבל עכשו הוא רק מתחיל...ואנחנו ללא ציפורניים.

oshiko

New member
הצטרפת למשפחה שוב ... ../images/Emo24.gif

פעם חמישית !? איפה הכבוד הפעם - 12, 13, 51, גדס"ר?

למעלה