מסע לדרואיד מתחיל.....

מסע לדרואיד מתחיל..... ../images/Emo53.gif

אאמממ.... אני לא בדיוק מישתתף פה (אני מישתתף בנענע) ויש לי שאלה אליכם כי אמרו לי שיש פה אנשים מנוסים בזה... אני רוצה להתחיל ללמוד להיות דרואיד, עכישו אני לא יודע ממה להתחיל ומה לעשות אז אני מבקש את עזרתכם בנושא אנא עזרו לי

תשמע

קודם כל תלמד ותתרגל דברים בסיסיים, בפילוסופיה, בתורות הנסתר. זה יקח לך לפחות כמה שנים. ורק אחר כך תשאל את השאלה הזו. העצה שלי תקפה במידה והמטרה שלך זה צמיחה והתפתחות רוחנית רצינית, עם אתה רק מחפש איזה חוויות מיסטיות נוסח כתות השטן לקטינים, אז אני לא יודע מה להגיד לך.

Cath

New member
..תראה

לעולם לא אזלזל בחשיבות של למידה כלשהי לסוגיה. ומעבר לכל ספק הוא ידרש ללמוד לפחות פילוסופיה יוונית (דגש על אפלוטון). אבל אני בשום פנים ואופן לא מוצא את החוסר בקיאות בדברים שמינית למכשול בדרכו של "דמיון מודרך" (שם מעניין..) ללימוד דרכיי ה-Draoi, או דרואיד במילים אחרות. יתר על כך, אני אפילו מאד ממליץ ללמוד אותם במקביל. הדבר ימנע "התקעות" בנושא אחד ויגרום להתפתחות נרחבת יותר. ידוע שאין הדבר קל, אבל ישנן המון דוגמאות לדתות ונושאים שלא מצריכים השקעה ומחשבה, וערכם של כולם הוא בהתאם. חוץ מזה אף פעם לא מוקדם מדי לשאול שאלות, ובמידה ומדובר בחוויה "מיסטית" אז ידידנו יפרוש בטרם עת. זה הכל.

Justin Angel

New member
כמה דברים...

דבר ראשון עכשיו בדיוק אני מריץ פה סדרת תרגומים על החברה הקלטית, ניתן למצוא את זה בשרשור "הקלטים הגיעו!". כמו כן יש מגוון מאוד יפה של מאמרים על העם הקלטי והמסורת הדרואידית בכל רחבי מאמרי הפורום. והכי חשוב, יש את האתר "קלטיקה ישראל" של ארי-אל שתיל שלנו.

Cath

New member
קודם כל: בהצלחה לך! ../images/Emo140.gif

ואני מאמין שכרגע ג'סטין דאג להמליץ לך על מיטב המאמרים בתור "מבוא" ויותר מזה. אז תקרא ואם יהיו שאלות כלשהן אני, ג'סטין או דיא נשמח לענות!

אמ...לא מה שחשבתי

אבל תודה רבה בכל מיקרה... אני עכשיו קורא את הקליטה הישראלית ויש שם חומר ממש מעניין, מקווה ללמוד ברבה יותר

למעלה