מסע לפולין כנסו

מסע לפולין כנסו

לפני כשנה אחותי יצאה לפולין עם משלחת של מוצקין המדריכה היתה סופי בן ארצי (מישהו ששמע את השם שיגיב) והמדריך השני היה זיגי שתי מדריכים נפלאים אני אפילו שלא היתי שמע וחלום שלי כבר לנסוע לשמה התאהבתי המדריכה סופי מעבירה את כל הדבר הקשה הזה בצורה מדהימה אנא השיארו תגובות

Pukipsey007

New member
אהלן גיא.. ../images/Emo13.gif

לנו הייתה במסע מדריכה אחרת, גם מצוינת. כשיש מדריכה טובה.. זה עושה את כל המסע מיוחד

nofar 250

New member
ווואיייי סופי בן ארצי היא מדהימהה

אני נופר...נסענו לפני שנה בחופש וסופי היתה המדריכה שלנו אין עליה..היא פשוט עשתה את כל המסע הזה לפי 10 יותר טוב ומעניין ממה שהוא היה יכול להיות בלעדיה המדריכה שאני מאחלת לכל מי שנוסע

לנופר

נופר אני מסכים איתך לכל מילה אני בעזרת השם עוד שנה וחצי יוצא למסע לפולין ומקווה ומחזיק אצבעות שסופי תיהיה המדריכה שלי כי היא בן אדם מדהים לא ראיתי בן אדם כזה מיוחד באיזה משלחת יצאת של משרד החינוך ? מתי ? ומאיזה בית ספר ?

nofar 250

New member
גיא אני מקווה בשבילך שהיא תהיה

זה פשוט הדבר הכי טוב שאתה יכול לבקש לעצמך למסע הזה.. היא משנה את המסע ב180 מעלות. המסע שלנו לא היה אותו דבר אם היתה לנו מדריכה אחרת וסופי אמרה משפט חשוב..שכשהיא תפסיק להרגיש את זה היא תפסיק לנסוע וזה המשפט שהכי הכי מאפיין אותה היא פשוט מרגישה את זה וגורמת לך להרגיש את זה יודעת איך להכניס את הסיפור הכי מתאים למקום הכי נכון ובטקט מדהים. נסעתי לפני שנה בחופש עם הביצפר..ביצפר זה נקרא משרד החינוך? לא יודעת.. בכל מקרה מאיפה אתה מכיר כ"כ טוב את סופי?

אני לא מכיר אותה אישית

אני לא מכיר אותה אישית אבל היא יצאה שנה שעברה עם אחותי למסע בפולין שאחותי חזרה מהמסע היא סיפרה לנ על סופי כל כך הרבה דברים טובים ושראיתי את הקלטות מפולין הבנתי כמה היא יאישה מיוחדת הלואי והיתי יכול להכיר את סוםי מקרוב כי היא באמת בן אדם מדהים בפולין מי היה המדריך השני שלכם ?זיגי ? היתם במיידאנק ?היא סיפרה לכם את הסיפור חיים של אבא שלה ?

Pukipsey007

New member
יא.. זה נשמע כמו המדריכה שלנו ../images/Emo13.gif

(אני לא יודעת אם מותר לי לפרסם את שמה, אז בינתיים לא אפרסם..)
ברוכה הבאה נופר

BlackJack1

New member
הממ

סופי הייתה מדריכה אצלנו במסע,לא של הקבוצה שלי אבל עדיין היא ואלכס היוו צוות הדרכה כ"כ טוב שגם השנה לקחו אותם להדריך שוב ואני מאמין שייקחו אותם שוב שנה הבאה..

למעלה