מסע לפולין - למי שכבר לא בתיכון - איך להתחיל?

meorero01

New member
מסע לפולין - למי שכבר לא בתיכון - איך להתחיל?

שלום לכולם. אני הייתי בתיכון בסוף שנות השמונים, כשהסיורים רק התחילו. גם לשכבה שלנו היה מתכנן סיור בפולין - נרשמתי אליו, אך זה לא יצא לפועל בסוף. בשנים האחרונות , בגיל שלושים פלוס, שב ועולה בי הרצון ןהצורך להיות שם. בכל זאת - סבא ז"ל מפולין וגם סבתא. ועוד סבא ז"ל מרומניה/ הונגיה - כולם השאירו אחים ומשפחות שהלכו למחנות לבלי שוב. מה לעשת - אני לא בתיכון, גילי כפול מ- 17 או 18, ועדיין אין לי ילדים בגיל קרוב לזה? לכן השאלה שלי היא : האם יש גופים או חברות שעוסקים בכך גם עבורי? בתודה מראש

LightbuIb sun

New member
התשובה לדעתי:

אם זה אטרקטיבי בעיניך: לדעתי הדרך לחוות את המסע- זה עם נוער. (במידה והנוער איכותי ומבין לאן הוא נוסע..). אני מאמין שיש משלחות של בתי ספר\ אירגונים כלשהם שישמחו לצרף איש שמאוד חפץ לנסוע לפולין. אני יודע שאני יצאתי במשלחת של אירגון "הדסה" העולמי- צירפו אלינו מספר אנשים בגילך שפשוט מאוד רצו לחוות את החוויה הזו.

לזרושקה

New member
הערה קטנה..

אינני מסכימה עם האמרה "במדיה והנוער הוא איכותי ומהין לאן הוא נוסע.." אין כזה נוער שהוא אכותי פחות, או איכותי יותר.. אני מסכימה עם זה שלא כולם טלית שכולה תכלת אבל זה לא אומר שהוא איכותי פחות ממך או אפילו ממני.. בקשר לשאלה.. נראה לי שיש אולי מסעות מאורגנים בלי קשר למסעות של בית ספר.. אפשר לשאול אולי במשרדי נסיעות

למעלה