מסע לפולין

ס ו ל ר ו

New member
מסע לפולין ../images/Emo104.gif

ב8.8 חזרתי מפולין עם הביה"ס שלי. מאז ומתמיד היה לי ברור שאני נוסעת למסע הזה, לא הייתה לי התלבטות- זה כאילו היה מובן מאליו. חיכיתי המון למסע והיו לי המון ציפיות, אבל עכשיו במבט לאחור המסע הזה כל כך עלה על כל הציפיות שהיו לי לא ציפיתי שהוא יהיה כזה מדהים. אולי רק היום שאני מסתכלת שוב ושוב על התמונות אני מבינה מה הוא עשה לי.. אני יודעת שיקח לי זמן לעכל הכל, אבל אני יכולה להגיד שאני באמת חושבת שכל אחד צריך לעבור ת'מסע הזה. כל אחד במדינת ישראל יודע כביכול מה היה בשואה, הוא יודע שנרצחו שם שישה מליון בני אדם אבל כשאתה שם, זה לגמרי אחרת.. כשאתה שם אתה לא מסתכל על שישה מליון, אתה מסתכל על כל אחד ואחד שנרצח שם. לכל אחד מאיתנו יש קשר לשואה, גם אם אין לנו קרובים שניצלו או נרצחו שם. כל השישה מליון נרצחו בגלל היותם יהודים, יהודים כמוני וכמוך.. אני שומעת הרבה בני נוער שאומרים שלא באמת אכפת להם מזה והם לא מרגישים קשורים לזה ודווקא הם אלה שלא נוסעים והכי צריכים לראות באמת מה היה שם ולהרגיש את זה. "סעו לטרבלינקה לדורי דורות, אל תעזבו אותם לבדם.."

Black Jane

New member
ביום שלישי אני יוצאת..

ואני אהיה בכל המקומות שרשמת. מעניין, כל תמונה של אותו מקום שאנשים שונים מעלים, המקום נראה אחרת. זה רק מחזק את הרצון והצורך שלי להיות שם.

R o T e M18

New member
מעלה בי עכשיו המון זיכרונות מהמסע../images/Emo7.gif

תודה על השיתוף תמונות.

התמונות מאד חזקות

את מוזמנת להעלות אותן גם לאלבומים של פורום: "שואה - הנצחה ותיעוד". תודה מראש!

Pawel

New member
באיזה מחנות הית ?

פשוט רציתי לאמת את מה ראיתי בחדשות ששינו את השם של אוושיץ למשהו כמו "מחנה השמדה גרמני אוושיץ" כזכור לי הוסיפו גרמני לשם כי ממשלת פולין רוצה להדגיש שאין לה קשר לנציזם

פאק!

נחתת במקרה ב- 2:30 לפנות בוקר?! למה לפי התמונות והפרטים שלך בתפוז אני כמעט בטוחה שאני מכירה אותך...

Pawel

New member
כול עוד אנחנו פורום פולין

השתמשי ב ja pierdole במקום "פאק" :D

trigotrigo

New member
או בקורווה מאץ' ../images/Emo3.gif

הכתיב הפולני מבלבל אותי אז השתמשתי בתעתיק

למעלה