מסע עולמי עם אייל "הטרחן" פלד לארגנטינה

כרוני

New member
מסע עולמי עם אייל "הטרחן" פלד לארגנטינה

מצטער....אבל אני התאכזבתי. מילא הקריין לא היה הבן אדם הכי משעמם בפלנטה, מילא הפרזנטציה לא הייתה מלווה במוזיקה הזוייה, מילא התוכנית הייתה מתרכזת קצת יותר בקולטורה עצמה ולא בנופים נטו, מילא לא היו קופצים לשכנה צ'ילה באותה תוכנית. מה כן הראו? איך לעשות טיול לארגנטינה בגיל הזהב..... איפה הצפון? אזור חוחוי, טוקומן וסלטה המרשימים ובעלי התרבות הייחודית המושפעת מהשכנות בצפון? איפה ברילוצ'ה והסביבה הכי מדהימה בעולם? איפה בואנוס איירס, תרבות הטנגו והכדורגל? תצלום אחד של פרה מטיילת באחו? אמפנדה אחת עם פלח לימון? טוב לראות תמונות מהפטרייה, להשוויץ בגיוון הנוף המרשים שהתברכה בו המדינה, אבל מסע עולמי לארגנטינה?.......כנראה שהתכוונו למסע עולמי לגיל הזהב...... היה שלב שהקריין המתיש (שצריך להגיד תודה לאלוהים 9057830830583046834 פעם על המזל להוולד למי שנולד) אמר: "שלא ייגמר לעולם"......עם קריינות ועריכה חובבנית כזאת.....טוב שנגמר.

yaelgro

New member
שלא לדבר על הטעויות הלשוניות

והמינימום ההכרחי לדעתי בהגייה נכונה של שמות החיות והמקומות. מסכימה איתך לגבי התכנים... לדעתי היה עדיף במקום חצי האי ולדס להראות את ברילוצ'ה ואת בואנוס איירס.

MiAdi

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo10.gifמסכימה איתכם מילה במילה....

איזו אכזבה!!! למה היה צריך להראות לנו את האי ולדז במשך 20 דקות שלמות? ואת הבחור מהחווה כ"כ הרבה זמן? מה כ"כ קשה לבטא את המילה Guanaco במקום Guanacu. כמו שכרוני כתב - איפה Tucuman, Salta, Jujuy, Las Sierras de Cordoba? איפה Barriloche, San Martin מה עם Buenos Aires? ה- Obelisco' Casa Rosada ועוד........הרי עבור כל העולם היא הסמל של ארגנטינה? (מצד שני טוב שלא היקר בבואנוס איירס אחרת היה מבטא Boinos Aires ועושה לנו עוד בושות?
אפשר להבין שהתוכנית היא סה"כ חצי שעה, אני מתארת לעצמי שאייל פלד טייל המשך ימים שלמים ואפשר היה לערוך את התוכנית קצת אחרת ולא להראות רק נופים מדבריים (למרות שהם מקסימים אבל זה לא העיקר בארגנטינה). בכל מדינה בה הוא מבקר אפשר לראות אותו נכנס למסעדה טיפוסית מקומית ומתעכב מס' דקות על האוכל המקומי, הממתקים ועוד דברים. ו/או שהוא מראה את הפסל הכי חשוב באותה מדינה, מספר על העצמאות שלה, על אישים חשובים ועוד ועוד ועוד.......... בכנות?.................מאוד התאכזבתי.......... לא נתתי לבעלי לראות את ערוץ ההיסטוריה והושבתי אותו לידי כדי שלא יפסיד את מסע עולמי....... הוא לא מכיר את ארגנטינה ובכ"ז התאכזב.....אבל אני מקווה שזה הביא לו עוד קצת חשק כדי לנסוע יום אחד, לטייל בעצמנו ולהכיר את כל מה שאסור להפסיד. הייתי כותבת עוד המון אבל אני צריכה עוד מעט לצאת מהבית. שיהיה לכולנו יום מקסים וכמה שפחות חם. קלאודיה

Yali9

New member
אבל קלאודיה

זו תוכנית שהוא רק קריין וכנראה צולמה על ידי מישהו אחר. לא כל התוכניות הן שלו וכתוצאה מביקור שלו באותה מדינה יש תוכניות שהוא פשוט מקבל חומר ועושה קריינות.

כרוני

New member
יהלי

לבן אדם יש מזל שאבא שלו בעל ערוץ מסחרי. אז אומנם היה לו קל לטייל בעולם ול"עשות מזה תוכנית טלוויזיה", כשברור לחצי עולם שבלי אבא, הבן אדם לא רק שלא עובר מסך, הוא לא עובר את השקע של החשמל.... מפריים טיים TV אתה מצפה למשהו יותר איכותי. יותר מאשר סתם לקנות מאיזה תייר יפני את הצילומים שהוא עשה בפריטו מורנו ולעשות על זה ווייס אובר. מעבר לחוסר המקצוענות של פלד, מה שהוצג זה פשוט, אבל פשוט לא סיכום או תמצות של ארגנטינה.... בסך הכל הציגו אתרי נוף מרשימים וחיי טבע. (צמר? חוות כבשים? מה עם פרה אחת רועה בשלווה באחו כדי להסביר מדוע הבשר הארגנטינאי הכי טעים בעולם???) בנוסף לכל זה, הוא גם חטא בלקפוץ לצ'ילה השכנה....שזה כבר גובל בחצי עלבון (יש שנאה קלה בין ארגנטינאים לצ'יליאנים)

maozeitan

New member
איפה יש קישור לצפייה בקטעים מהתוכנית?

הוא דיבר שם בספרדית??? אם כן אתם יודעים מה מצפה לו אחרי צפייה שלי !

yaelgro

New member
הוא לא דיבר ספרדית

אבל את המילים הבודדות שהיה צריך להגיד, כמו בואנוס איירס לדוגמא, הוא אמר עם חולם מעל ה-ו' הראשונה. כלומר BOENOS ולא -BUENOS.

כרוני

New member
זה ממש לא בעייה

יש תוכנות למחשב לדוגמא MAXTV שבעזרת חיבור פשוט לאנטרנט יש לך אלפי ערוצים מכל העולם, כולל 10 ו-2 המסחריים שלנו. אני לדוגמא, ביליתי מול מחשב בחצי משדורי המונדיאל האחרון (טפו, שאני אשלם כסף לסחטנים האלה?)

yaelgro

New member
אתה יכול לשלוח לי לינק לתוכנה?

שכן כרגע אני משלמת 30 דולר לחודש על זה, מאחר ואני רואה רק ערוצים 10 ו-2 ,אם יש אופציה אחרת אני אשמח לשמוע.

כרוני

New member
תשלחי לי מסר בבקשה

כדי שאזכור לחפש לך את זה כשאני אחזור בסופ"ש לבית של ההורים. יש כמה תוכנות בנושא. חלקן דורשות התקנה של QUICKTIME, בחלקן ישנה גם אפשרות לשלם עבור שימוש נרחב יותר באפשרויות הצפייה. אך עדיין, זה לא מסתכם לכדי שלושים דולר.

maozeitan

New member
30 דולר רק על 1 ו-2?

את לא מכירה את SEE ISRAEL ב 20 דולר יש איזה 7 ערוצים של יס כולל 1 2 10 חמש חמש פלוס סרטים ילדים ועוד אבל זה בכסף ואני מחפש בחינם

yaelgro

New member
זה SEE ISRAEL החדש

יש יותר ערותים, וזה כבר 30 דולר. אני עם מעט הזמן שיש לי, מספיקה לראות רק ערוץ 2 וערוץ 10 וגם אז רק תוכניות ספציפיות מהמוקלטות.

maozeitan

New member
אני אשאל את חבר שלי שגר ב MALLORCA כי יש לו.

הוא נהג אוטובוס אז יש לו מלא זמן לצפות בשטויות האלה לי אישית אין הרבה זמן, רוב הזמן אני בין עבודה ללימודים לפורום ספרדית להכנס בגולשים כמו כרוני.

yaelgro

New member
יש טלויזיה ישראלית בתשלום

באינטרנט. לא יודעת כמה זה חוקי, אבל מכיוון שאין לנו ערוץ ישראלי זה משרת את הצרכים שלנו.

באמת- איך קולטים משם?

פעם (לפני 6 שנים בערך) הייתה תחנה (או ניסיון כזה) שבה היו משדרים תוכניות לשעבר מסוג גידי גוב ודומיהן. עכשיו קולטים ישירות?

אלון 58

New member
יש לי הקלטה על קלטת-וידאו...,

מאחר ויצאתי לעבודה מעט לאחר תחילת התכנית,ואת ההמשך ראיתי רק היום בצהרים.

למעלה