מסע פרסום להגברת הענישה ע"י בתי המשפט

shlish2004

New member
מסע פרסום להגברת הענישה ע"י בתי המשפט

מצורף קובץ ובו מודעה שפורסמה בחינמון "ישראל היום" ע"י עמותת אנשים באדום". המודעה מדברת בעד עצמה.

danielia1

New member
כמה הם יקבלו?

אגב חשבתי על רעיון אדיר איך להוזיל את מחירי הרכב בארץ..... לדרוש מהיצרן לא להתקין מערכת איתות, מאחר והיא אינה בשימוש בארץ. גם את כל הפנסים לא צריך, פרט לפלשים בראשי.(מי מחליף נוריות?) אם מישהו חושב שאני סתם טרול.. אז לא. כי המצב על הכבישים פשוט עצוב. חמישית האופנוע.

האיתות הוא קריטי

כנראה שאתה לא יודע כמה איתות זה דבר חשוב מאוד. האיתות הכתום הוא אחד האמצעי הבודד והיחיד של הנהג להתריע על שינוי בנתיב נסיעתו ובלעדיו נהגים אחרים יופתעו והמרחק מכאן לתאונה מתקצר פלאים. אני חושב שהאיתות משפיע המון על ההתנהגות של הנהג ברגע שהוא נחשף אליו. פתאום נהגים הרבה יותר אדיבים, מאפשרים השתלבות בטוחה מלפניהם, מתמקמים טוב יותר בצומת כאשר יש כמה נתיבים לפניה שמאלה/ימינה, והכי חשוב לא מופתעים בגלל האטות פתאומיות או סטיות מנתיב שנגרמות בגלל שינוי שעושה הנהג בדרך. להוזיל את מחירי הרכב בארץ? הולך אבל לא על חשבון בטיחות, בטיחות עולה כסף ושם לא חוסכים.

danielia1

New member
מתנצל על האחור בתגובה .ובשובה לדבריך

לא הבנת את רוח הדברים!!! איני יודע היכן אתה נוהג אך במחוזותי האיתיות מקרי בהחלט אצל 95 אחוז מהמשתמשים( בע"מ) לא טענתי שהאיתות לא נחוץ ולא חשוב. כשנסעתי עם הבוס שלי ונתתי לו לנהוג ברכב שלו.... שאלתי אותו מדוע אינו מאותת? תשובתו החכמה היתה... אין בשביל מי... כלומר אין מספיק דברים לחשוב עליהם בזמן נהיגה, האיש הוסיף פונקציה חדשה... יש צורך או אין.....
אגב קיבלתי את המייל הבא... לא מצאתי לנ"ל תימוכין באתר הרלוונטי

למעלה