מסע פרסום לכיבוד חניית נכים בנהריה.

• פותח הנושא swfm
  • פורסם בתאריך

swfm

New member
ביטול חניות נכים בקריון.

בסיוף השבוע חסמו את רוב מקומות החניה המסומנים לנכים בקריון ע"י אבני בטון עגולות צבועות באדום. לא סימנו במקומם מקומות חליפיים. הסיבה - התראה / היסטריה "חמה" בנושא פיגוע, כמובן. אינני חולק (לצורך העניין) על השיקול הבטחוני. יחד עם זאת אפשר היה (בהוצאה זניחה) להעביר את התמרורים למקומות סמוכים שלא נחסמו. התוצאה מבחינתנו - הנהגים הנכים הפכו לקורבן העיקרי של ההיסטריה הבטחונית בקריון (פרט לאלה שנפגעו בעצמם בפיגועים במקומות אחרים, כמובן). אגב, רוב המקומות המסומנים לא עומדים בתקן הנוכחי מבחינת ממדים, מעברים נגישים וכו´.

Brendan

New member
זו רק עדות נוספת לעובדה...

שנושא הנגישות לנכים מקבל מקום נמוך בסדר העדיפויות.

swfm

New member
תגובה: זמני, צריך אישורים...

קיבלנו את תגובת הקריון. הם טוענים שהחסימה נכפתה עליהם בפתאומיות ע"י המשטרה. לעומת זאת, כדי לסמן מקומות חליפיים לנכים הם צריכים אישורים מגורמים שונים וזה תהליך ארוך... התשובה קצת מוזרה לי, כי בתגובה לפניות לעיריה בנושאי חניה ונגישות בעבר נאמר לנו שיש לקריון מעין "אוטונומיה" על הנעשה בשטח שלו (כולל מגרשי החניה והכבישים הפנימיים). אני לא יודע מה המצב לאשורו, אך נראה לי שזה תירוץ טוב לעכב ביצוע פעולות נדרשות. תירוץ אחר היה שסימון מקומות חדשים יגרור ביטולי דוחות חניה, כי הנהגים "לא רגילים" לסימון החדש... תירוץ קלוש במיוחד אם הסימון יהיה צבעוני ובולט.

למעלה