../images/Emo54.gifעל תיקשורים וחתולים אחרים
כבר קרה לי שישבתי מול חומר שניסיתי ללמוד, או סתם קראתי ספר, או ראיתי איזה סרט בטלוויזיה/וידאו, או עשיתי משהו אחר וסתם הרהרתי לי, ופתאום 'נפל האסימון'. איזו תובנה מעמיקה באופן היסטרי פתאום חדרה לתודעתי והייתי בהלם. וואוו! מדהים! כל כך חכם... כל כך הגיוני... אני חייבת לכתוב את זה, והעט רצה-לה-רצה על הדף, אני בקושי עומדת בקצב, אבל לעט הכותבת יש פתאום חיים משלה, הכל זורם מתוכי באופן בהיר ומסודר, ואני פשוט נמצאת שם וכאילו מקשיבה מהצד. נפעמת. אני מוצאת את עצמי עם עט, ביד שנראית עכשיו מלוכלכת מכל הדיו הזה (כי, מי בדיוק המציא לכתוב עברית מימין לשמאל ולמה?) ויש שם את כל הדפים האלו שאני מתחילה לקרוא, וראבאק? אני כתבתי את כל זה? מאיפה הגעתי לזה בכלל? אז, זהו, ש-כן! יכולתי לייחס את כל זה לאלת החוכמה ההיא שביקשתי ממנה להתבטא דרכי לפני שניגשתי לטקסט (לא זה שכתבתי, זה שבדיוק התכוונתי לקרוא), או להתמקד בעובדה שהרגשתי כאילו יש איזו רוח ש'שורה עלי', ולייחס הכל לאיזה מלאך נחמד שאני יכולה אפילו למצוא או להמציא לו שם. אבל לא! לא אני. אני כבת אדם רואה עצמי ברואה בצלם האלים. האלים, האנרגיות שמניעות את היקום הזה, מתגשמות גם כחומר באדמה, בעץ, בתפוח שאני עכשיו נוגסת ממנו ברעבתנות ומתכוונת להפוך אותו שוב לאנרגיה בתוכי. האלים, מתגשמים גם בי. האם יכול האדם, שנברא בדמות האלים, להתבטא כמוהם ביותר מאופן אחד? להפוך משילוב של אנרגיה וחומר, לישות של אנרגיה טהורה? בארצות בהן נהוגה שרפת גופות ידוע שגוף יכול להפוך לקומץ של אפר. יסוד האש יכול לפרק את רוב החומר ממנו אנו עשויים, המים, האוויר, והאדמה, יכולים לפרק את השאר. החומר יהפוך לאנרגיה. הנשמה, הזיכרונות, הידע, הם מלכתחילה אנרגיה ולא חומר, אולם הגוף, המכיל אותנו, המגביל אותנו, אינו חסרון אלא יתרון, אם נדע להשתמש בו נכון. כשאנו לכודים בתוך החומר ופועלים דרכו, אנו מוגבלים בהתאם לתכונות החומר. עלינו לזכור שהאלים הם חלק מאתנו כל זמן שיש אנרגיה בגופנו, זו שמניעה את השרירים ואת הפעילות העצבית והמוחית שלנו. גוף האדם לא מייצר אנרגיה יש מאין אלא ממיר חומר ואנרגיה מסוגים מסוימים, לחומר ואנרגיה מסוגים אחרים. גם הידע, שאצל האדם נאגר בתאי המוח הוא לא חומר, הוא אנרגיה. האלים כחלק ממאגר האנרגיה הכללית מחוברים למאגר הידע הכללי ואלינו. לכן הם יודעים הכל על הכל ועלינו. אם אנחנו נפתחים לקליטה אנחנו יכולים להתחבר אל אותן אנרגיות ידע ולאסוף אל תאי המוח שלנו את הפרטים שמעניינים אותנו. אנחנו נדע את מה שאנו באמת מבקשים לדעת. נקבל תשובות לשאלות אם נדע לפתוח את ערוצי התקשורת. כך נוכל להכיר ולדעת את האלים, את עצמנו ואת היקום שעוטף אותנו. להתחבר אל האנרגיה – להתחבר אל האלים, (מלאכים, ישויות מיסטיות, מיצי, איך שתירצו לקרוא לזה,) אבל בסך הכל מי שכאן מפנים תכנים בלי סוף, מהרהר, חושב, כותב, מדבר, זה אתם. גם אם אף אחד לא מצפה לשמוע פניני חוכמה מפיה של האישה הפשוטה וקשת היום מהמכולת, או אחותי הקטנה, שלפני שתי נוצות תרנגולת מלאו לה 21 אביבים, תפנימו: יש בנו את זה. זה אנחנו. ואם זאת נשמעת לכם יוהרה, אין לי שום בעיה עם זה.
המכשפה הטובה