"מסע רוחני בעקבות קלפי הטארוט"

batgalim

New member
"מסע רוחני בעקבות קלפי הטארוט"

פרשנות על קלפי הטארוט - אשמח לשמוע את דעתכם. http://www.lotuscenter.co.il/tarot/tarot.htm

אני לא מבינה בת גלים.

למעט פרסומת למתקשרת ולבעלת האתר אין כאן כלום. את יכולה להסביר למה כוונתך כשאת מבקשת את דעתנו ?

batgalim

New member
הילה...

אני לא חושבת ש"אין שם כלום". יש שם פרשנויות לקלפים מסויימים שהגיעו מתקשור עם יישויות, וכן הסבר נוסף לסברה הרווחת לגבי מוצא הקלפים. במקרה "גיליתי" את האתר, קראתי והתרשמתי לטובה, רציתי לשמוע את דעתכם לגבי זה שניתן לקבל פרשנויות לקלפים - מתיקשור. אני בכל אופן התחברתי מאד לפרשנויות שניתנו לקלף הכח, ליום הדין ולכהנת הגדולה. אני בהחלט מאמינה ביכולתם של אנשים מסויימים לתקשר ולקבל מידעים מישויות אור, מהספריה האקאשית ואף ממלאכים, כך שלא חיזוקים בנושא תיקשור ביקשתי, אלא דעתכם לפרשנויות הנוספות שניתנו לקלפים. תודה על תשומת ליבך, ושיהיה לך המשך ערב נפלא

קראתי את התקשור על "יום הדין"

והוא נגע אלי, ברמה האישית, לאו דווקא כהרחבה של הפרשנות שלו בקריאה. כשעוד הייתי בשלב הלימודים, היתה לי רתיעה משונה ולא ברורה מהקלף המסויים הזה, למרות שידעתי שמבחינת הפירוש הוא חיובי מאוד. המורה שלי עשתה אז איזה קטע שנגע לדבריה לגילגולים קודמים, ואמרה שהוא נוגע לבעיה שלי מגלגול קודם, ולהוראה של מה אני צריכה לעשות אחרת בנוכחי. זה התחבר לי מאוד לקטע בתקשור שבו הוא אומר שלפעמים הנשמות "צוברות יותר מדי ידע ממה שהיו אמורות" ולכן צריכות לחזור פעם נוספת על השיעור. כללית, אני אוהבת תיקשורים, אם כי כיום אני יותר סלקטיבית מאשר פעם, כשקראתי כל ספר תקשור שנפל לי לידיים. בעיקרון, אני חושבת שתקשור שבו אין יותר מדי הבלטה של האגו של המתקשר, הוא שווה קריאה ומחשבה, והאתר שלפנינו מתאים לי מבחינה זו. אני לא חייבת לקבל כל מה שכתוב בחינת "כזה ראה וקדש" אבל היה מעניין לקרוא. תודה על הקישור לאתר.

אורי רז

New member
בל נשכח ששולה ישראלי היא גלגול

של רבי חיים ויטאל, ושלאחרונה היא פרסמה ספר שקיבלה בתקשור מהאלוקי רבי יצחק לוריא בכבודו ובעצמו. אמנם לא מתחרה בתקשור של מלאך בכיר כגבריאל, אבל נאמר לי בפרטי שבתקשור שהתקבל ממישהו שמקורב לסגל הספריה האקשית ששולה ישראלי היא פוטנציאל לתקשר את מטטרון ('הויה קטן') עצמו, כצעד האחרון לפני חזרת הנבואה לישראל.

בדיוק שמעתי בשבת על הספר הזה

מדודה שלי, שמכירה את שולה ישראלי, וטענה שהספר רציני. בכל מקרה, היא תעביר אותו אלי ואז אוכל לדווח לכם מכלי ראשון. אורי, תאמין לי שאני צינית כמוך לפחות, בטח לגבי מתקשרים למיניהם, אבל בתוך ים הזבל יכולות להימצא גם אמיתות, וחבל להחמיץ אותם (אני אומרת כללית, לא יודעת לגבי שולה וספרה). ולגבי חידוש הנבואה - הרב קוק האבא טען-ניבא בראשית המאה העשרים שהנבואה תצמח כאילו מעצמה ותתחדש, ודווקא מילידי הארץ החילוניים. הוא בטח לא עשה את זה כגל אופנתי כלשהו (כי זה עוד לא היה אופנתי), ובוודאי בחיבור מחייב להלכה היהודית, באשר הוא היה הרב הראשי של פלשתינה-א"י. כך שמי יודע, אולי מרוב ספקנות אנחנו לא מזהים את מה שקורה מול עיננו???

גריני

New member
כן "נבואה" או לא "נבואה"...

ספרים ממדף "העידן החדש" (שיחות עם אלוהים, ספריה של סאנאיה רומן, ד"ר בריאן וייס ואחרים) - במפורש גרמו לי לשנות את חיי! העובדה שאני פעילה בפורום טארות, דבר שלא היה עולה על הדעת לפני כ- 5 שנים... ויישום פילוסופיית החיים אותה קיבלתי בהשפעת הספרים האלה - הביאו לשיפור עצום בחיים שלי ובוודאי בחייהם של עוד מיליונים רבים. אז, ברור לי שיש הרבה "חנטריש" בתעשיה הזו (כמו בכל מגזר אנושי אחר), ויש גם הרבה ציניות... ועל כך אני אומרת: אל תשפכו את התינוק עם המים

אורי רז

New member
אשמח לשמוע מכלי ראשון

אם להגיב ל"בתוך ים הזבל יכולות להימצא גם אמיתות, וחבל להחמיץ אותם", אז - גם פעם היה אופנתי לייחס ספרים לדמויות היסטוריות, לדוגמא ספרים אלכימיים לג'אביר (שספק אם היה מסוגל לכתוב בעצמו את כל 4,000 הספרים המיוחסים לו) והרמס טריסמגיסטוס (שספק אם התקיים). בימי הקדם המחבר העלים את עצמו מאחורי המחבר לו יוחס הספר - אם יש ספרים מתורת הקנה שלא נכתבו על-ידי רבי נחוניה בן-הקנה או מכתבי ג'אביר שלא הוא כתב, אפשר רק לנחש מי כן כתב אותם. שני היוצאים היחידים מן הכלל שאני ער להם הם הזוהר, שכבר עם הפצתם הועלתה הסברה שדי-ליאון ייחס אותם לרבי שמעון בר יוחאי כדי להרוויח יותר כסף מהפצת טקסט שהוא עצמו (והיום משערים שאולי סייעו בידו עוד אנשים) כתב, וכתבי האר"י שכל העולם ואחותו יודעים שתלמידיו (בעיקר רבי חיים ויטאל) הביאו לכתב את מה שהעדיף שיישאר בעל-פה. היום יש שני הסברים לתופעה - א. צניעות שבסטנדרטים של היום נחשבת לקיצונית. אני כתבתי את הספר הזה ? קטונתי - רוחו של הרמס \ ג'אביר \ רבי נחוניה בן הקנה שרתה עלי, וכל הקרדיט מגיע לו. ב. רצון להרוויח (יותר) כסף. מישהו יקנה את הספר הראשון של די-ליאון ? נראה שלא, אז נגיד שרשב"י חיבר את הספר - ככה יימכר טוב יותר. היום, לצערי, נראה שהרוב המכריע של המתקשרים נכנסים לקטגוריה השנייה. מישהו יודע מי זה Lee Carroll ? מישהו רוצה לקנות את הספרים שלו ? הממממ.... אז נגיד שזה התקבל בתקשור מחייזר בשם קריון - הקוריוז יצור חשיפה, זה ימכור טוב יותר בחנויות, ובסוף לי קארול יהנה מהכסף ושימור על זכויות היוצרים. מישהו יודע מי זה Westcott ו Mathers ? מישהו רוצה לקנות ספרים שנכתבו על ידי נוצרים מאנגליה ? הצלבים בטקסטים שלהם והחשדות שמדובר במכשפים אנטישמים עשויים להרוס את המכירות, אז הממממ... נגיד שזה מופיע בזוהר או התקבל ממלאכי השרת - זה ילך יותר טוב, וגם ימכור שתיים-שלוש מהדורות פלוס יסדר כמה תלמידים לפני שמישהו יקלוט שזה בלוף. מי יוציא כסף כדי לשמוע את מסעודה, שולה ישראלי, או בוזגלו ? רק פוליטיקאים לפני הבחירות, והזכיינים של הערוצים המסחריים כדי לתמחר פרסומות. אז נשאיר את מסעודה, ישראלי, ובוזגלו לדפים הפנימיים ונשים משהו מבריק ונוצץ יותר על הכריכה. עכשיו עומדת מולי ערימה ענקית של ספרים - - הכרך המאסיבי עם הטקסטים ששחר הזהב השאירו אחריהם - עשרת הכרכים של הזוהר - לפחות חמישה-עשר כרכים מכתבי האר"י - לפחות שני ספרים טובים על אסטרולוגיה, בנוסף לקורס שממלא ערב בשבוע. - שני ספרים טובים על נומרולוגיה, בנוסף לקורס שאקח כשאתפנה. - לפחות עשרים ספרי פסיכולוגיה יונגיאנית (רק ב CW יש 17 כרכים) - טון חומר על אותיות - טון חומר על מיתולוגיה - המון חומר בסיסי שמסתובב באנציקלופדיות אילו חומרים שאני יודע שהם איכותיים וטובים, שאני לא אספיק לקרוא אף פעם, ושאני צריך לסנן כדי לדעת מה לקרוא עכשיו, מה לקרוא אחר-כך, ומה אני אולי לא אקרא אף פעם. אז עכשיו אני צריך לסנן הכי יעיל שאני יכול, כדי להוציא היום את החומר שיעזור לי מחר. אני רוצה להשקיע בנפט ויהלומים ? אולי יש בישראל נפט ויהלומים, אבל אני מעדיף להשקיע בחיפושים בטקסס ודרום אמריקה. אותו דבר עם תיקשורים - אולי יש שם חומרים ברמה, אבל יעיל יותר לסנן ספרים שהמחבר גאה לקחת בעלות עליהם. אם יש בספרי התקשורים משהו ממש טוב, אני כבר אשמע את התשבוחות מחברים או מפורומים.

אורי, עם ים הספרים שמחכים לך

שתקרא אותם - נראה לי שלא יהיה לך מנוס אלא לחזור לגילגול נוסף... מבטיחה לדווח על סיפרה של שולה ישראלי אם וכאשר יגיע לידי.

התנצלותי הכנה בת גלים.

לא שמתי לב לקישורים של התקשורים ועל כן לא הבנתי. וצליל צודקת.. אכן בזמנו אילנה השתתפה בפורום והעלתה את הדף הזה. האמת ? לא התחברתי לתקשורים הללו.

רשף כשף

New member
מכירה את המתקשרות

אילנה בהט ושולה ישראלי. מדובר בתקשורים מלפני מספר שנים, כיום כל אחת מהן התפתחה בתחומה. עם שתיהן (בנפרד) יצא לי לדבר באופן אישי והן עשו עלי רושם אמין ולבבי. על שולה ישראלי שמעתי ממקור נוסף, ששיבח אותה בפני והמליץ לי לקחת קורס תקשור אצלה. למרות זאת עדיין לא נפתחתי לכיוון הזה, כך שעבורי זה עדיין לא רלוונטי. בנוגע לתקשורים עצמם שמוזכרים באתר שצירפת, יצא לי להתעמק בהם לפני כמה חודשים והם הקסימו אותי בזמנו, אני מאוד מתחברת לתוכן. תודה שהזכרת לי, בתגלים

צ ל י ל 8

New member
גם אני כבר קראתי את התקשורים האלה

מזמן, והם הקסימו אותי. פעם, בזמנו, אילנה היתה כותבת גם בפורום הזה. העניין מאוד מרתק, ואני חייבת לאמר שעוד אז כשקראתי את המדובר, "התאהבתי" ברעיון ורציתי לחקור אותו לעומק. הבעיה-שעד היום הוא בגדר רעיון בלבד...

gbarmosh

New member
בת גלים,

זו הפעם הראשונה שאני קוראת חומר על תקשור זה מרשים מאד ומעניין. תמיד הרגשתי שיש אנרגיות או מלאכים שמלווים אותי לאורך החיים ועוזרים לי ברגעים הקשים. לפעמים מתגלים לי כדמויות בחלום זו חוויה כל כך חזקה ומפחידה שקשה לי לתאר מה אני מרגישה. לפני הלידות של ילדי היקרים תמיד נגלת לי דמות שמראה לי את התינוק הנולד ומרגיעה אותי שהכל יעבור בשלום. טפו, טפו , טפו עד עכשיו הכל בסדר. תארי לך שידעתי איך הילדים שלי יראו עוד לפני הלידה זה היה משהו, תארתי אותם לבעלי, והוא היה בהלם אחרי הלידה כי באמת הילדה הבכורה דומה שתי טיפות מים לילד השלישי שלי. יש עוד כל מיני דוגמאות שאני יכולה לספר שקרו לי ולא הבנתי בדיוק להסביר מה קורה. עכשיו אני בטוחה לגמרי שיש לי השגחה עליונה. טל

La Bruja Buena

New member
../images/Emo54.gifעל תיקשורים וחתולים אחרים

כבר קרה לי שישבתי מול חומר שניסיתי ללמוד, או סתם קראתי ספר, או ראיתי איזה סרט בטלוויזיה/וידאו, או עשיתי משהו אחר וסתם הרהרתי לי, ופתאום 'נפל האסימון'. איזו תובנה מעמיקה באופן היסטרי פתאום חדרה לתודעתי והייתי בהלם. וואוו! מדהים! כל כך חכם... כל כך הגיוני... אני חייבת לכתוב את זה, והעט רצה-לה-רצה על הדף, אני בקושי עומדת בקצב, אבל לעט הכותבת יש פתאום חיים משלה, הכל זורם מתוכי באופן בהיר ומסודר, ואני פשוט נמצאת שם וכאילו מקשיבה מהצד. נפעמת. אני מוצאת את עצמי עם עט, ביד שנראית עכשיו מלוכלכת מכל הדיו הזה (כי, מי בדיוק המציא לכתוב עברית מימין לשמאל ולמה?) ויש שם את כל הדפים האלו שאני מתחילה לקרוא, וראבאק? אני כתבתי את כל זה? מאיפה הגעתי לזה בכלל? אז, זהו, ש-כן! יכולתי לייחס את כל זה לאלת החוכמה ההיא שביקשתי ממנה להתבטא דרכי לפני שניגשתי לטקסט (לא זה שכתבתי, זה שבדיוק התכוונתי לקרוא), או להתמקד בעובדה שהרגשתי כאילו יש איזו רוח ש'שורה עלי', ולייחס הכל לאיזה מלאך נחמד שאני יכולה אפילו למצוא או להמציא לו שם. אבל לא! לא אני. אני כבת אדם רואה עצמי ברואה בצלם האלים. האלים, האנרגיות שמניעות את היקום הזה, מתגשמות גם כחומר באדמה, בעץ, בתפוח שאני עכשיו נוגסת ממנו ברעבתנות ומתכוונת להפוך אותו שוב לאנרגיה בתוכי. האלים, מתגשמים גם בי. האם יכול האדם, שנברא בדמות האלים, להתבטא כמוהם ביותר מאופן אחד? להפוך משילוב של אנרגיה וחומר, לישות של אנרגיה טהורה? בארצות בהן נהוגה שרפת גופות ידוע שגוף יכול להפוך לקומץ של אפר. יסוד האש יכול לפרק את רוב החומר ממנו אנו עשויים, המים, האוויר, והאדמה, יכולים לפרק את השאר. החומר יהפוך לאנרגיה. הנשמה, הזיכרונות, הידע, הם מלכתחילה אנרגיה ולא חומר, אולם הגוף, המכיל אותנו, המגביל אותנו, אינו חסרון אלא יתרון, אם נדע להשתמש בו נכון. כשאנו לכודים בתוך החומר ופועלים דרכו, אנו מוגבלים בהתאם לתכונות החומר. עלינו לזכור שהאלים הם חלק מאתנו כל זמן שיש אנרגיה בגופנו, זו שמניעה את השרירים ואת הפעילות העצבית והמוחית שלנו. גוף האדם לא מייצר אנרגיה יש מאין אלא ממיר חומר ואנרגיה מסוגים מסוימים, לחומר ואנרגיה מסוגים אחרים. גם הידע, שאצל האדם נאגר בתאי המוח הוא לא חומר, הוא אנרגיה. האלים כחלק ממאגר האנרגיה הכללית מחוברים למאגר הידע הכללי ואלינו. לכן הם יודעים הכל על הכל ועלינו. אם אנחנו נפתחים לקליטה אנחנו יכולים להתחבר אל אותן אנרגיות ידע ולאסוף אל תאי המוח שלנו את הפרטים שמעניינים אותנו. אנחנו נדע את מה שאנו באמת מבקשים לדעת. נקבל תשובות לשאלות אם נדע לפתוח את ערוצי התקשורת. כך נוכל להכיר ולדעת את האלים, את עצמנו ואת היקום שעוטף אותנו. להתחבר אל האנרגיה – להתחבר אל האלים, (מלאכים, ישויות מיסטיות, מיצי, איך שתירצו לקרוא לזה,) אבל בסך הכל מי שכאן מפנים תכנים בלי סוף, מהרהר, חושב, כותב, מדבר, זה אתם. גם אם אף אחד לא מצפה לשמוע פניני חוכמה מפיה של האישה הפשוטה וקשת היום מהמכולת, או אחותי הקטנה, שלפני שתי נוצות תרנגולת מלאו לה 21 אביבים, תפנימו: יש בנו את זה. זה אנחנו. ואם זאת נשמעת לכם יוהרה, אין לי שום בעיה עם זה.
המכשפה הטובה

רשף כשף

New member
תקשור זה דבר שקורה כל הזמן

אנחנו באופן תמידי מתקשרים עם העולם שסביבנו, לעיתים אנו אף מגיעים לרמות עמוקות מאוד אבל לא מייחסים לזה חשיבות. היום למשל, בשעת ההליכה היומית שלי שקעתי במחשבות ואיבדתי את תחושת הזמן. לפתע מצאתי את עצמי באותו המקום והזמן בהם הייתי טרם השקיעה במחשבות ותהיתי איך לא התקדמתי בעת שעברו כל כך הרבה מחשבות בראשי. שמתי לב שההתקדמות הרבה ביותר שלי מבחינת עבודה עצמית באה ליידי ביטוי במיוחד כאשר הקשיים הפיזיים חזקים במיוחד. מתקשר טוב לדעתי הוא אחד שיכול לשלוט ברמת התקשור מבחינת תזמון ועומק. כל אחד מאיתנו מתקשר, אבל רמת המידע שאנו מסוגלים לתת תהיה תלויה בכמה אנו מאומנים בנושא ובנסיון שצברנו בו. שולה ישראלי למשל, עובדת על פיתוח עצמי בנושא זה מספר שנים לא מועט, ובשילוב עם הביקורות הטובות ששמעתי עליה, הייתי מנסה אותה כמתקשרת אם הייתי מחפשת אחת כזו.

batgalim

New member
בנות יקרות ../images/Emo23.gif

אני מודה לכן מעומק ליבי על התגובות, אני חשה כבר זמן רב כי אני, אנו, לא לבד בעולם, באנו לכאן עם שליחות לעשות, חוויות שעלינו לחוות, להתנסות באהבה, בשמחה ואף בעצב. גם אנו יישויות שבאו לעולם הזה מרצונן, מבחירה ומתוך אהבה. היישויות מלוות אותנו באהבה בדרכנו בעולם זה, מכיון שהן אנרגיות אור כמונו אך אינן מגולמות בגוף. שיר - מה שאת מתארת נקרא כתיבה אינטואטיבית, שהיא בעצם ערוץ תיקשור למי שאוהב לעסוק בכתיבה. אשמח להפנות אותך לחומר כתוב בנושא. טל יקרה - מלאך שומר יש לכל אדם מרגע לידתו...ואת המידע לגבי ילדיך קיבלת ודאי בתקשור. לעיתים אנו מקבלים מסרים בחלום ולעיתים בעירות או במצב של מדיטציה. גם אני ידעתי כבר לפני כל הריון מה יהיה לי עוד לפני הבדיקה... אני מודעת למקטרגים ולחסרי האמונה ואין לי שום ויכוח איתם. גם אני הגעתי לספרים של סנאיה רומן, ד"ר מייקל ניוטון ואחרים, ששינו את תפיסת עולמי לחלוטין, אך הידיעה העמוקה לנוכחותן של ישויות האור, ושל המלאכים המלווים אותנו נמצאת עמוק בלב, זוהי היזכרות של הנשמה המלווה בידיעה אינסופית ומוחלטת, ההרגשה היא של שלווה עמוקה, של קבלה והשלמה. הספריה האקאשית - הינה הגדרה, שלהסביר אותה יהיה ארוך ומסובך מידי עבורי כאן וכרגע... מי שמעוניין יכול להכנס לקישור שאוסיף למטה ולקרוא. הפרשנויות שניתנו לקלפים ע"י שולה כנראה הגיעו מאותה ספריה, וכשנכנסתי לאתר וקראתי את הדברים פשוט התרגשתי כל כך שידע כזה קיים, וניתן להגיע אליו בתיקשור, שהייתי חייבת לשתף אתכם כאן, לשמוע דיעות נוספות ותגובות. אז שוב, תודה
אוהבת, מגי במידה והקישור לא הצליח - http://community.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=f/article/index&forum_id=1170&b=1&cat_id=313&board=1

למעלה