מסע רכיבה מחיפה לאילת בסוכות

roygl

New member
מסע רכיבה מחיפה לאילת בסוכות../images/Emo124.gif

שלום, אני מעוניין לצאת למסע רכיבה מחיפה לאילת ב-3 ימים בחול המועד סוכות. אופי המסע הוא רכיבת כביש טהורה, ומסלול המסע הוא כדלקמן: חיפה, תל-אביב, צומת יד-מרדכי (כביש מספר 4). באר שבע, דימונה, ירידה לסדום (כביש מספר 25). כביש הערבה, אילת (כביש מספר 90). מבחינת טיפוסי גובה המסלול די מישורי, כאשר הגובה המירבי שמגיעים אליו בטיפוס רציף מצומת יד-מרדכי הוא 550 מטר בערך באזור דימונה. (בבאר שבע הגובה 230). כמו כן בסיום הירידה לסדום הגובה הוא -230 מטר, ומכביש הערבה המסלול כמעט מישורי לחלוטין. עולה במגמה לגובה +200 מטר בערך, ואז שוב לאט לאט יורד עד לגובה פני הים באזור אילת. ** מבחינת דרגת קושי המסלול קל בהרבה מ"רוכב ישראל" שבו רוכבים דרך כביש 40 ומצפה רמון ששם הגבהים והטיפוסים השונים קיצוניים בהרבה. סה"כ זהו מסלול ממש קל מבחינה טכנית מאחר והטיפוסים עצמם די מתונים ומתפרסים על פני קילומטרים רבים. לגבי לינה, אני מעוניין להזמין במרוכז מקומות לינה באכסניות ביישובים שבדרך, למרות שניתן גם לבחור בדרך הספונטניות ולמצוא משהו במקום. לגבי כלכלה, המסלול יתקיים במהלך אמצע השבוע של חול המועד, ככה שנצטייד מסופרים ומרכולים ביישובים ובקיבוצים המקומיים. ימים מומלצים ליציאה מחיפה (לצורך גמישות, וכדי שהמרכולים והחנויות יהיו פתוחות לצורך הצטיידות במזון) ראשון או שני בבוקר. (12 או ה-13 לאוקטובר) הגעה משוערת בהתאם ליום היציאה בימים רביעי-חמישי. (16-15 לאוקטובר)ולינה באכסנייה באילת ללילה האחרון, עם אופצייה לשהייה נוספת באילת לסוף השבוע... מי שמעוניין להצטרף אליי למסע או לשאול פרטים נוספים וכמו כן אם יש הצעות לשיפור... יוכל לשלוח לי מייל ל: [email protected] או להתקשר ל: 064336979 אני גם זמין באיי סי קיו: 18087758

למעלה